Jump to content
Lights_out

Silk soymilk

Recommended Posts

Tere!

Piima kasulikusest ja kahjulikusest olete ehk juba kuulnud, kuid ma räägiks sellest veel. Piim võib mõnele hea olla küll, kuid erinevatel inimestel põhjustab piima tarbimine (eriti liigne) erinevaid sümptomeid (peavalu, nohu, väsimus jne.) mis on seotud ka toidu allergiatega.

Samuti põhjustab palju piima tarbimine (ka piimatoodete) mõnedel inimestel nohu. Seda väidavad ka toitumisspetsialistid, et piima tarbimine vähendab keha võimet limast lahti saada ehk lima koguneb rohkem.

Ma ei väida et piim on halb, kindlasti on vadak, kohupiim jne. kasulik kulturistile, kuid piima osakaal tuleks vähendada (olenevalt inimesest) ning üheks paremaks viisiks oleks piima alternatiiv sojapiim (täpsemalt Silk soymilk) mis on hea maitsega ja rikastatud kaltsiumi ja vitamiinidega. Seda saaks kasutada piima asemel, kas kohupiimaga kokku segada või kallata helveste peale ning saada sellest veelgi kasu (loe soja kasulikkuse kohta). USAs on sportlaste seas silk soy milk palju kasutatav.

Siin mõningad lingid www.silkissoy.com ja www.milksucks.com

Kuna Eestis vastavat alternatiivi pole siis, kas te oleksite huvitatud soja piima kasutamisest?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuna piim sisaldab laktoosi ja mõnel inimesel puudub organismis laktoosi lagundab ensüüm,siis läheb see käärima ja põhjustab tõesti siis erinevaid häireid organismis,mis tuleneb sellest,et laktoos pole ära laguntatud ja see on läinud organismis käärima.

Kuid laktoosi lagundav ensüüm puudub vähestel inimestel,kel peale piima joomist kõik ok ok sellel küll pole mõtet hakata piima joomist piirama.

Kes piima ei saa juua,see võib juua vabalt keefiiri,kus on juba laktoos ära käärinud!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõnel lihtsalt on laktoositalumatus, teistel ei ole.sellepärast ei pea ju kõik piimajoomist järele jätma.kuigi jah, ega minu toiduplaanis ka piima ei ole. teen sellega ainult putru.hakata piimast oma valgukogust kätte saama oleks suht tülikas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Üritad siis kaupa pähe määrida.ok.

Kas sa tahad minuga tüli alustada? Kui sulle meeldib piim ja sul mingeid pretensioone pole siis on ok ja see teema ei puutu sinusse.

Ma võin kuulsate sportlaste nimesi ka mainida kes kasutavad silk soymilk'i. Samuti võin anda viiteid toitumisspetsialistidele kes samuti kiidavad toote heaks. Näiteks mine www.natrol.com ja seal "Ask our nutritionist".

Kogu selle teema point on selles, et kel vaja piima alternatiivi siis andku teada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Huvitaks siiski, et mis on teemaks: kas sojapiima kasulikkus/kahjulikkus või selle konkreetse toote müük?

Kui on müügi teema, vahest oleks mõtet seal all pool olevasse alafoorumisse panna vastav teema?

Mina isiklikult kasutan küll sojaisolaati (mõnikord) õhtuti. Sojapiima tarbija ma pole. Maitsnud olen, aga ei maitse see värk. Aga isolaadil pole viga, vahelduseks.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tahaks teada, et kas paljud tahavad seda toodet tarbida selle eesmärgiga et nõuda maaletoojalt selle toote maale toomist. WWW.SILKISSOY.COM

Uurige neid linke mis ma eelnevates postitustes andsin ja jõudke ise järeldustele, niisama laterdamine ei vii kuhugi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see www.milksucks.com kuulub PETAle, kes on mingid loomakaitsjad. Inimestest huvitavad neid loomad 1000 korda rohkem. PETA on täielikud tolgused, kes ei tea mitte midagi. Põhimõtteliselt mina laktoosi ei talu, võtab põhja alt. Sojapiima järgi ka nagu mingit vajadust ei ole, aga see selleks.

Väga loll tegu oli seda PETA lehte kasutada, ausalt. Mingi leht, kus on ikka kirjas, et MILK KILLS ei saa lihtsalt midagi head endast kujutada. Neid huvitab ainult see, et lehmade tisse ei näpitaks.

Muide need PETA hullud on üldse ühed toredad olevused, vaadake nende lehtedel ringi ja ongi tore olla teil terveks päevaks.

Muudetud kasutaja Rebane poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ja muide - müüb veel jube professionaalselt ka oma toodet, kasutab selleks sõnavara nagu OINAS jne

Äkki leiad endale mingi muu foorumine, mida läbustada?

Mina ei müü midagi. Ma tahtsin teada et kas on tahtjaid et siis koos maaletoojalt nõuda ja panin väikese selgituse. Te kukute siin sõimama. Väga halb suhtumine teie poolt.

Muudetud kasutaja Lights_out poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×