Jump to content
otsija

uus üritaja

Recommended Posts

Tänan matike :D

Aga ma teen kodus harjutusi stepperiga ja "kõhukeerutajal" no selline ketas-ei tea mis nimi on. Ja lastega maadlen ka iga õhtu, see ikka paras trenn kõhule ja seljale.

Aga siiski tahaks mingit trenni, millega saaksin näiteks oma südant natuke tugevdada, ja ka rasvapolstrit vähemaks võtta.

Tegelikult head soovitajad ühes teises foorumis soovitasid Pilatese trenni ja kõhutantsu, otsin kindlasti kontakste ja proovin.Paistavad väga ahvatlevad, toredad ja mitte eriti südant koormavad trennid olema aga ei tea kuidas kaalule mõjuvad, kas õnnestub selliste trennide abil ka kaalu alla saada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei ma pole õel :)

vähem hala ja rohkem ... tegusid

ja... kui tahad midagist personaalselt öelda, siis on meil ka privaatne sõnumite saatmine võimalik. Küsida võib kõike- kui oskan, siis vastan ka :D Ja võid rahulikult oma emotsioone välja elada ... ma olen turboimemisvõimsusega roosa svamm :)

päikest:)

:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Täna katsi aga midagi küsida enam ei taha.

Juba sain mujalt häid soovitusi trannide kohta, mida arvan endale sobivat, ja juba hakkasin tegutsema, helistasin, uurisin asja ja...

kolmapäeval lähen trenni.

Nii, et ma ikka ei halanud niisama ja ei mänginud lolli vaid otsisin siiski sobivat trenni.

:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mu emal on ka süda haige ja peale selle on ta lesk ka veel, ja 4 last üles kasvatanud praktiliselt üksi. Ta pole ideaalkaalus, aga iialgi ei ole tal igav ja kunagi ei tunne ta end pahasti ega nurise vaid tegutseb. Aga kuna see on fitness portaal, siis tema trenn saab alguse ikkagi toitumisest, see on kõige alus, nii enesetunde kui parema vormi. Ja iga hommiku ta võimleb, teeb ikka konkreetseid lihasharjutusi, siis käib külma du?i all. Mitu korda nädalas käib ujumas, ujub ikka nii 1h järjest. Ja mitu korda nädalas võtab koos koeraga 2 tunniseid matku ette talvel, suvel aga mässab aias.

Kuna sina aga tahad kodust välja saada, siis soovitan sul ka koer võtta, sest ta konkreetselt palub end pikale matkale viimist, või mine joogasse, joogas pingutad end täpselt niipalju kui tervis lubab ja oled ka omasuguste seltskonnas. Aegu ja hindu vaata www.jooga.ee Soovitan minna budismikeskusesse või myyri.ee-sse hatha joogasse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

pilates ja kõhutants sobivad tõesti hästi - liigeseid ei koorma (pilates selles mõttes eriti hea) ja pulssi kõrgeks ei aja, kuid tugevdavad just n-ö tüvelihased ehk selja ja kõhu sisemisi lihaseid. alustamiseks peaks see igati ok olema ning kui enne midagi teinud ei ole, siis võiks nendega isegi kaalust alla saada natuke - kui nt kolm korda nädalas käia <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noo ma ei tea kas ujumisest saab, aga mul oli m6lemas p6lves p6letik ja ma ise arvan, et see oli sellest, et ma olin laisaks muutunud ja ei liigutanud ennast yldse palju. <_<

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×