Jump to content
savi_

Valgumürgitus ?

Recommended Posts

Üldiselt eelnevalt mainiks ära, et viimased kolm päeva on küllaltki raske eksamiks õppimine käinud ja täna kui peale eksamit trenni läksin ja trennijärgse Arcticu + Whey1 enesele sisse valasin olin pool õhtut voodis kõveras , süda läikis ja pilt oli udune. . üles tõustes roopisin kaks kord ja panin korralikult vedelat sedasamustki peldikus ning enesetunne paranes 120% .

Siit ka küsimus kas viga oli ülekoormuses või valgusheigis .. või pigem mõlemad koos. Kord varem on midagi sarnast olnud mul, aga tänast kogemust rohkem ei tahaks. Viimasel ajal on ka Shokolaadimaitseline Whey1 suhteliselt vastu hakanud .. äkki magu ei seedi ära ?

:P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

vaevalt jah, et valgus asi. Endal õnnestus kusagilt sama viirus nädalapäevad tagasi hankida. Võttis põhja korralikult alt ära ja oli ka palavik, ligi 39. Algul arvasin, et jäin haigeks kuna käisin jääaugus, aga siis selgus, et asi on hoopis teine. 3 päeva pärast olin täiesti terve.

Muudetud kasutaja freshman poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tegu on viirusega. Mul oli sügisel taoline juhtum. Mõtlesin ka, et äkki on pulbrist (ostsin juba vahelduseks teise pulbrigi), kuid pulbrist see pole. Kõhuviirus. Mul muide ei olnud palavikku üldse. Kuid see kõrvetus kõhus peale pulbri võtmist esines kolmel-neljal korral. Huvitav see, et kaks esimest korda oli ära (siis oli veidi pea ka uimane) ja siis kordus paari nädala möödudes.

Kahtlustasin ka seda ja teist, kuid nüüd, peale seda kui peres on taoline häda kõigist ülekäinud (mina olen ainus, kes pulbrit kasutab), siis enam ei kahtlusta pulbreid. Huvitav see, et kõigil on olnud sarnased sümptomid (teistel oli palavikku ka, kuid lühiajaliselt) ja kusjuures kõigil on see häda juba justkui üleläinud ning siis ühtäkki uuesti endast märkuandnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul kursaõel oli mingi nädal aega lihtsalt iiveldus olnud ...

Endal on juba oluliselt okkam olla .. palavikku ei ole, aga kurat kõik ihuliikmed on valusad ja kõht on tiba imelik, aga samas ma ei ole nüüd juba pmst peale eilse valgusheigi midagi söönud ka.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×