Jump to content
sokos

EKFL ja Kalmus!

Recommended Posts

kas see tähendab seda, et kes käib eestis Eesti Fitnessi Föderatsiooni vo?stlusel mille korraldaja on Kossenko, siis nad Eestikatele ja Karikale tulla ei tohi?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaidole, et nagu mina teeks hea meelega mingi kulturisti liidu ja paneks raha sinna alla, aga point on selles, et kõigil pole võtta ''miljoni'' taskust, et kuhugi raha panna ja teha midagi, lihtsalt need kellel on raha ja midagi võimalus teha, need teevad kõike nii et teistega ebaausalt käituda

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to ero:

Jah, ilmselt nii see hakkab tulevikus olema. Nagu olen juba eelnevalt välja öelnud, hakkan uuest aastast võistlema ainult IFBB võistlustel. Põhjuseid selliseks pöördeks on erinevaid. Kalmuse profistaatusest WFF-is on mul väga hea meel- see mees on selle profiliiga parimatele vääriline vastane. Ise suunan kogu oma energia IFBB klassikalisele kulturismile, kuna sealsed normatiivid(võistluskaal) sobivad minu elustiiliga kõige paremini ning motivatsiooni jätkub aastateks! Samuti olen tutvunud ka IFBB viimase kongressi teemadega ning ka dopinguteema on minu jaoks väga oluline. Teatavasti veel mõned aastad tagasi kutsuti mind Eesti kulturismis igaveseks teiseks... Vähesed teavad, et kaotasin mitmel korral meestele, kes hiljem osutusid dopingukontrollis positiivseteks...

Iga inimene teeb ükskord oma valiku.

Edu kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ull sõda käib. Äge. Kõik võtavad sõna, võtaks ka, sest sittagi pole muud teha.

Mis puutub sellesse otsusesse, et võistlejad peavad valima kindla liidu , mille all võistelda, siis need nõudmised on tulnud kõrgemalt ja Eesti alaliidu natsalnikud saavad mööda päid ja jalgu, et siin pisikeses Eestis selline"korralagedus".

Isiklikult arvan, et selline liitudevaheline sõda on nõme, aga kulturism pole ainuke valdkond, kus igasugu liidud ja värgid ja poliitika käib nii, et müriseb. Seega 2 võimalust kas ära võistle või vali mille all võisteld. Ja see , et liidud omavahel nagistavad, see pole nüüd ka mingi esmakordne nähtus. Ja samuti on ju ka täitsa mõistetav, et üks liit ei tee teisele liidule reklaami. Miks peakski? Kas Hr.Kossenko näiteks käib ja reklaamib ja kiidab Otti? Pole nagu tähele pannud.

Kui siin jälle mulje jääb, et ainult Hr.Kalmust "kiusatakse", siis see on tiba vale arusaam, lihtsalt Marek tänu oma isiksusele üles kerkinud, ses mõttes, et ta üks vaieldamatu prominent Eesti kultiurismi taevas. Kõigi võistlejate kohta ju kehtib või hakkab kehtima see.

Alati võimalus teha eesti oma WFF-i leht , kus hoitakse silma peal WFF-i tegemistel. Keegi ju ei keela. Iriseda on alati lihtne, aga et ise midagi ära teha?! Aga samas õige jah ei saa. Fitness.ee on kõik doomenid kinni pannud. Täidsa jama.

Ja mis kodulehte puutub, siis minge EKFL-i ametlikule lehele www.ekfl.ee .... jagelege seal. :P

Oleks see puhtalt Kulturismi Liidu ametlik kodukas, siis ilmuks siin heal juhul 1x kuus mingi ametlik teade ja kõik - ilma igasuguste menüüde ja linkideta. Olgu kui patrioot tahes, aga mõni vist ei kujuta ette kui aeganõudev ja suur töö on sellise portaali elushoidmine. See pole ju päris kodukootud pornosait, kuhu aegajalt oma noku pilte üles ripiutatakse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

hmmm, E E S T I K I N N I S V A R A F I R M A D E L I I D u kodulehele???

jah, hädaldame küll ja õnneks on selleks meil demokraatilikus riigis ka õigus, kui tehakse midagi, aga tehakse saasta, siis on õigus sõna sekka öelda!

kas see tähendab, et tehke ise midagi, et siis peame kohe ruttu midagi tegema? tai kane tooteid viimati müüma? või mida???

iriseme sellepärast, et EKFL-l on omad "puhtad pojad"

ma vist ei hakka üldse küsimagi, et miks just ott stabiilselt Eesti meistrivõistluste plakatite peal poseerib, miks seal ei võiks midagi muud olla vahelduseks? või võtame näiteks EKFL liidu ja OÜ ROBOCOPI, kas see ei ole mitte huvide konflikt??? ma saan aru, et tänapäeva konkurentsimaailmas on raske läbi lüüa, aga kas selle teostamiseks on eetiline kasutada ühte konkreetset liitu, mille läbi seda teha? ja ärge tulge rääkima et mehed teevad seda mingi lõbu pärast, tänapäeval ei liiguta keegi niisama ilma mitte mingisuguse motivatsioonita! Ja eesti kulturism ei piirdu ainult ühe väikse kontinkendinga. Ka väljaspool tallinnat tegeldakse selle alaga, kes veel ei tea.

Aga tore on tõdeda, et mõned mehed tunnevad, et nende kõrvale on tekkinud mees, kellest viimasel ajal rohkem räägitakse kui nendest. Aga mehed, kadedus viib veel rutem hauda, kui mõni teine asi.

Isiklikult on mul totaalselt poohui mis liidu võistlustel käia. Nagunii teen seda enese jaoks ning asjaolu kas ma nüüd osalen ühe või teise alaliidu all mis see ikka kotib. MEHED asi on põhimõttes! Mitte mingid f*ck*ng alaliidud ei tegele kulturismi kui alaga, vaid ikka inimesed. Te unustate asja põhimõtte üldse ära.

ISE ILGUTE, ET TEIE KALLAL NORITAKSE, ISE RSK LA**AD ILGUTE VEEL HULLEMINI NENDE KALLAL, KES TEIE HULKA EI KUULU...

Ah, prst tehke ise omad järeldused. Mupärast tehke mida tahate, mind ei kõiguta see mitte karvavõrdki. Aga asi on lihtsalt põhimõttes ja eetikas. Ja kui te ei tea milles kulturismi kui spordi põhimõte seisneb ja ei jaga eetikast midagi, siis see on teie probleem ning tehke asju nii nagu heaks arvate. Aga kriitikat saate sellegipoolest ka edaspidi!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma vaatan et siin on p2ris t6siseks vaidluseks l2inund ning osad vennad ennast kohe p2ris puudutatuna tundnud. k6rvaltvaatajana ytleks niipalju et : kaido - esitasid t2iesti asjalikku v2ite mis panin ntx mind kyll m6tlema kuid j2rgmisena esitati asjalikke vastuv2iteid mis l2ksid sulle yhest k6rvast sisse ja teisest kohe v2lja. ikkagi on vennad aint oma m2tta otsas, ytlevad v2lja selle mis on kaitseks 8elda ning seej2rel sulgevad k6rvad.

MA M2LETAN KUIDAS V2IKSENA LASTEAIAS KAKS "RYHMITUST" OMAVAHEL KLOTSIDE P2RAST V6ITLESID-KES SAAB PAREMA ONNI ENDALE EHITADA-L6PUKS EHITASIME YHTSE JA SEE OLI PALJU UHKEM.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

PS! see on tegelikult avalik foorum ja siia tulles pead arvestama asjaoluga et loetud jutt ei ole kirjutatud ajakirjaniku poolt kes r22gib "l2bi lillede" vaid on konkreetne eraisikute(yldjuhul noorte ning tasakaalutute) arvamus mis ei pruugi sulle meeldida. j2reldused tehke ise

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mõtetu p***loopimine kahjustab vaid ala.Mida rohke P***loopimist,seda kaugemale RAHA alast läheb.

Kahju,kui alale pühendunud inimesed sellest aru ei saa.

A eks ise teate,mis teete.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minu teada ei keela Kossenko kellelgi võistelda fitnessis ega kulturismis...

Ega ütle et nii sina nüüd vali kas siin või seal ja kui valid seal siis ära siia oma nägu enam näita.

Võistlejad tahavad rohkem võistelda... ja kahju on kui mitu kuud dieeti nii et vahel silme eest must.... lõpuks ainult ühe võistluse jaoks on.... see võtab võistlusisu vähemaks....

Muudetud kasutaja TANK poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Võistlejad tahavad rohkem võistelda... ja kahju on kui mitu kuud dieeti nii et vahel silme eest must.... lõpuks ainult ühe võistluse jaoks on.... see võtab võistlusisu vähemaks...

Kusjuures täitsa nõus. Rääkisin just Aderiga ükspäev. Ja just lähtuvalt kogemuste poole pealt. Kuna endal õnnestub kogu vorm enne võistlusi p...e keerata, siis oligi teema, et Argo võistleb 3x ja saab 3 erinevat kogemust, minu 1-e vastu. Muidugi võiks lahmida ja ütelda, et saavuta maailma tase ja hakka käima rahvusvahelistel võistlustel, aga läheb ju jube aeg - eriti veel kui pead otsima seda oma õiget lähenemist asjale.

Ja igamehe liiga koha pealt - on või pole, krt teab, seda saab võtta nii ja naa, aga ega see ju ei pane kahtlema kedagi selles, et Marek omaette tase on, kuhu väga paljud meist ei saa kunagi küündimagi.

Ja Kossenko/Tokko koha pealt. Nagu eelmises postituses ütlesin - see pole herrr.Arnoldi peanupust välja imetud vaid see teema, vist oli nii, võeti üles IFBB aasta kongressil, kus käsitleti IFBB 2005 konstitusiooni ja rõhutati teatud punkte , sealhulgas eriti punkti 19, mis käsitleb distsipliini. Link siin: http://www.ifbb.com/constitution/IFBBConst...2005Edition.pdf

Nii et teeks ettepaneku irisemise asemel kaevata Santonja ja Weider rahvusvahelisse inimőiguste kohtusse, kes sogavad meie pisikese konnatiigi rahuliku elu.

Ja kui mõni nüüd arvab jälle, et ma olen Toksi hääletoru, siis nii see pole, sest mingisugune austus peab ju ka olema enda vastu :P Selle jura uurisin lihtsalt ise välja kuna hakkas huvitama, et mis kamm see siis õieti on ja panin kirja, et äkki mõnda ka huvitab.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

IFBB sportlastel on alates 01.01.2006 keelatud võistelda teistes dopingukontrolli mitte teostavates liigades, aga kas WFFi mehed võivad osa võtta IFBB hulka kuuluvate alaliitude (nagu EKFL) korraldavatest võistlustest?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to kurupt: Ma ei usu, et asju saab muuta siin foorumi kaudu.

Ma ei ole lugenud siin selliseid fakte, mis minu veendumusi eriti kõigutaks.

Kui keegi ütleb, et EKFL juhatus on p.....s seltkond, siis ma pean seda lihtsalt ebaküpseks.

Minu arust ei sobi noorel inimesel nii ennast väljendada. Kui selline inimene lasta avalikkusega suhtlema või lasta ta kokku tõsiste inimestega, siis teda ei võta tõsiselt.

Minul isiklikult puudub igasugune huvi vaadata asja "mingi mätta otsast". Kuna puutun pidevalt kokku võistluste ja ala rahastamisega (mitte kulturism), siis tean asjade köögipoolt ilmselt paremini, kui enamik, kes siin midagi järeldab.

Kui mul midagi oleks ja mul oleks sellega tõsi taga, siis ma räägiksin inimes(t)ega otse.

Siin neti pasundamine küll asja ei liiguta.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ei vaidle vastu sulle kaido leesmann... Point on selles, et kuna see foorum on ka kohati oma arvamuse avaldamise koht, siis me ka teeme seda :P Ärge võtke südamesse, egas kriitika (kui see on põhjendatud) on alati edasiviivaks jõuks... Isiklikult arvan, et tehtud kriitikal on point sees ning kuidas keegi sellesse suhtub on juba igaühe enda asi. Kui tahaksin midagi konkreetselt teada siis ma arvan, et teeksin juba kirjaliku nimelise pöördumise, kuigi ma tean mis laadis vastused tulevad. Aga no kel tahtmist on, sel võimalu asja ka kõrgemalt edasi pärida...

Niipalju kui inimesi, niipalju ka arvamusi... Niiet ei maksa ka nende inimeste kallal ilkuma hakata, kelle arvates on midagi viltu (nagu tegelikult on ka ju :D)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
ei vaidle vastu sulle kaido leesmann... Point on selles, et kuna see foorum on ka kohati oma arvamuse avaldamise koht, siis me ka teeme seda :P Ärge võtke südamesse, egas kriitika (kui see on põhjendatud) on alati edasiviivaks jõuks... Isiklikult arvan, et tehtud kriitikal on point sees ning kuidas keegi sellesse suhtub on juba igaühe enda asi. Kui tahaksin midagi konkreetselt teada siis ma arvan, et teeksin juba kirjaliku nimelise pöördumise, kuigi ma tean mis laadis vastused tulevad. Aga no kel tahtmist on, sel võimalu asja ka kõrgemalt edasi pärida...

Niipalju kui inimesi, niipalju ka arvamusi... Niiet ei maksa ka nende inimeste kallal ilkuma hakata, kelle arvates on midagi viltu (nagu tegelikult on ka ju :D)

Sorry aga siin käib ilkumine ju EKFL juhtkonna pihta, ilkujad ise aga on suht-koht pehmelt öeldes ebapädevad kritiseerima siin (mis oligi Kaido Leesmanni point ma sain aru).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kahtlemata on igal kirjutajal oma arvamus - see selleks. Veendumusi ümber muuta on raske, kui mitte võimatu tegevus.

On neid, kes pooldvad Kalmust ja neid, kes pooldavad Kiivikat. Võrdlusena Ferrari ja McLaren.

Mind häirib isiklikult fakt, et herr Tokko ajab EKFList vabaks jääval ajal äri herr Kiivikasega. Minu jaoks ei ole see eetiline tegevus ja seab kahtluse alla nii mõnedki võidetud tiitlid.

Saan aru ka sellest, et mõlemad mehed tahavad raha teenida ja ühendada töö hobiga on loomulikult teretulnud nähtus. Masendav oli aga lugeda viimaseid postitusi, kus Kalmuse tiitlitest ei tehtud välja või alaväärtustati neid tõsiselt.

Kaido Leesmann - ma usun, et enamus inimesi EKFLis teevad oma tööd ja seda missiooni tundest. Siiski on antud hetkel esile kerkinud olukorras raske uskuda seda, et kõik liikmed on seal objektiivse vaatega.

Spordi huvides üldse oleks kõige parem, see kui vasatspooled istuksid maha ja räägiksid suud puhtaks, ning seda mõnes telesaates. Siis jääks rahva otsustada, kellele kuulub nende sümpaatia.

NB: Antud jutu põhimõte ei olnud kedagi sõimata/kiruda/alaväärtustada. Tahtsin vaid avaldada oma arvamust.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Spordi huvides üldse oleks kõige parem, see kui vasatspooled istuksid maha ja räägiksid suud puhtaks, ning seda mõnes telesaates. Siis jääks rahva otsustada, kellele kuulub nende sümpaatia.

Televäitlus :D Vot see oleks lahe. Spordifookuses?! :P

Või mis?!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Eesti ja kogu Baltikumi tugevaim rammunaine Lilian Matonina võttis esmakordselt Eesti raskejõustiku ajaloos osa Euroopa rammunaiste meistrivõistlustest Poolas....

Ma ei saa aru mis on sellel uudisel kulturismiga ja IFBB-ga tegemist...

Miks selline uudis on FITNESS.EE lehel...

Samas kui uudiste all pole sõnakestki sellest et üks eestlane (nime ei hakka nimetama, kuigi ma arvan et kõik teavad kellest jutt) on Fitnessi maailmameister...

Kas rammunaine on tõesti teemakohasem uudis FITNESS.EE lehele kui fitnessi maailmameister.???

Aga äkki peaks fitness.ee domeeni vahetama raskejõustik.ee vms. vastu... ja fitness.ee loovutama WFF-le?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×