Jump to content
sokos

EKFL ja Kalmus!

Recommended Posts

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu (EKFL) tänases uudiskirjas distantseerib alaliit ennast hiljuti WFF-i MM-il neljanda koha saanud Marek Kalmusest, kes tegelikult kannab veel dopingu kasutamise eest määratud kaheaastast võistlus keeldu.

EKFL-i teates seisab: "Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit, esindades Eestit Rahvusvahelises Kulturistide Liidus (IFBB), peab oma kohuseks teatada, et aastast 2001 teostame dopingukonrolli Eesti meistri- ja karikavõistlustel, täidame WADA ja ROK-i antidopingu reegleid ning teeme koostööd Eesti Antidopingu Keskusega. Meie üks tähtsamaid eesmärke on propageerida terveid eluviise ja puhast sporti.

Alates 1. jaanuarist 2006.a.on EKFL-ga liitunud sportlastel keelatud osaleda teiste (dopingukontrolli mitteteostavate) kulturismi ja fitnessi organisatsioonide võistlustel. Me ei saa aga keelata EKFL-i mittekuuluvate klubide sportlasi, (nagu Marek Kalmuse võistlemine WFF-s) osa võtmast teiste organisatsioonide võistlustest. Küll aga taunime meediakära, mis sai osaks veel dopingukaristust kandvale Kalmusele."

SPORTNET

EKFL-i TEATUD TEGELASTEL EI JÄÄ ENAM MUUD ÜLE MILLEGA KALMUSE EDU natukenegi KUIDAGI VÄIKSEMAKS ÜRITADA MUUTA, ÜLDSUSE SILMIS. :ph34r:

SAAMATA KAHJUKS ARU SELLEST, ET JUSTNIMELT SELLEGA NÄITAVAD NAD NÄPUGA ENDA PEALE JA ÜTLEVAD, "ME OLEME JOBUD"

SAMAS EI OLE MINGIT TAUNIMIST TEISTE SPORTLASTE SUHTES ÜLESSE NÄIDATUD, KES MUIDE ON EKFL-i LIIKMED JA SEALSAMAS WFF-i liigas VÕISTLESID, SEALSAMAS MM-il, NAGU ARGO ADER (TEINE KOHT), IMRE VÄHI (KOLMAS KOHT)

ISEGI SELLISE "NÄPUKA" LUBAB EKFL ENDALE SELLES LÄKITUSES, ET KALMUSE AMATÖÖRIDE MM-i võitu EI OLE SEAL KIRJAS VAID NAGU LUGEDA VÕITE SIIS SAAVUTAS KALMUS WWF-I MM-IL NELJANDA KOHA :ph34r: KUIGI NELJANDA KOHA SAI TA JUBA HOOPIS TEISEL VÕISTLUSEL, SEE OLI PROFIDE MM-il ;)

Nagu varemgi on üritatud Kalmust EKFL-i poolt üldsusele näidata väiksemana kui ta on nii ka nüüd, üks ja sama käekiri ja selle omanik on ei keegi muu kui hr. TOKKO ise. EKFL-i " Peajumal" :o

ARVAN, ET KALMUSEL ON JUMMALA SAVI SELLEST KUIDAS EKFL TEMA EDUSSE SUHTUB. POLE TA JU KUNAGI SELLE IMELIKU ALALIIDU SOOSIK OLNUD.

Noojah, eks need kes seda kuradime kemplemist on jälginud naeravad koos minuga kaasa, mõeldes umbes nii, et see EKFL on ikka paras lasteaed küll.

Just see viimane EKFL-i läkitus, "distantseerub ja suhtub taunivalt Kalmusele osaks saanud meediakärale." :o:o:D

Andke minna, ikka väga haiged seal koos ju.............................. :o

Kokkuvõtteks selle kõige kohta on olemas üks hea idamaine ütlus: "LAS KOERAD HAUGUVAD, KARAVAN LÄHEB IKKA EDASI" ;)

Muudetud kasutaja sokos poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

On palju olulisi teemasid, kus saab rõõmuga tõdeda, et ÕNNEKS on Eesti nii väike. Antud teema puhul pole muud öelda, kuiet ÕNNETUSEKS on Eesti nii väike. Meile ei mahu mitmeid häid poliitikuid ega kahjuks ka kahte head kulturisti meie maale. Kahju.

Positiivne seejures see, et loodetavasti saab hr.Kalmus nüüd oma elus ka ilma vastavate "ametivendade" toetuse ja abita hakkama.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

minuarust on see EKFL totaalselt ###### organisatsioon... Mingid jobud tõmblevad ainult omakasu silmas pidades ja kes ei ole nende sõber on nende vaenlane. Väga tore on tõdeda, et on olnud inimesi (nagu M. Kalmus) seda ka julgelt välja ütlema. Sest olgem ausad, nii ikka ühte organisatsiooni ei juhita nagu seda hetkel tehakse. Jah, tõsi ta on, võite öelda, et mis ma targutan jne... Aga siin ei anna ka midagi parandada, kui kord juba omad mehed paika pandud on siis ei anna muuta ka asjaolu paremuse poole. Heakene küll, hoiate Eesti kulturismielul veel hinge sees ning propageerite "puhast" sporti, aga no tra arenege edasi! See mingi idiootlik kemplemine ei anna midagi! Sellega te ei edenda eesti kulturismielu vaid viite allamäge. Kuna Kalmus osales hoopis teises liigas, siis mida krdit see teie asi on mida tema väljaspool teie liigat teeb. Teie hoolitsege oma liiga käekäigu eest. Rsk nii suuri jobusi annab ikka otsida nagu EKFL eesotsas on. Tead minge kuradile kõik see ärplemine ajab sita keema.

Ja minge ausõna kõik METSA jalutama.

Mina lähen trenni

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Soovitan sama sulle bohemianrhapsody....

Kas sa ise tõesti asjadest ikka aru saad piisavalt??

Kahtlen.

Aga, ega kõigilt inimeselastelt saagi taiplikust nõuda oodata.

Loe ja süvene, või peab tõesti sinu mõistuseni jõudmiseks kõik sinu endaga juhtuma, et pea lõikama hakkaks, loodan et siiski mitte. :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan, et inimesed, kes kedagi või mingit organisatsiooni nii räigelt kritiseerivad võiksid kõigepealt ise öelda- mida on nemad ala arenguks teinud?

Palju nad panevad oma raha ja aega kulturismi arendamise ja võistluste organiseerimise alla?

Alaliidu juhatus koosneb inimestest, kes teevad seda - ilma et midagigi tagasi saaks (suur enamus neist)...

Kasvõi võimalus kirjutada midagi siin, sellel saidil maksab raha.

Tasub enne natuke peeglisse vaadata (ja mõelda- kas ma olen ikka õige mees seda ütlema), enne kui kedagi korralikult sitaga üle valad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
...

Kasvõi võimalus kirjutada midagi siin, sellel saidil maksab raha.

...

Vabandan, et veel sel teemal (mis minusse ei puutu) sõna võtan.

Olen püüdnud vaikidada teemadel "miks siin ei reklaamita M.Kalmuse saavutusi, vaid Kiivikase omi". Ja ei ole miskit kirjutanud. Just seepärast pole, et see ju ühe konkreetse firma koduleht, millel on omad huvid. Siinne kirjutamine maksab tõesti, kuid selle maksavad kinni ju need, kes ostavad siinsest netipoest. See peaks ju olema elementaarne - käesolev foorum on ju parimaks reklaamiks siin müüdavaile toodetele.

To michel:

Domeeninimed ei saa ju kedagi takistada "korralikku saiti avamast". Võta näiteks kulturism.net, kulturism.info, biitseps.ee või muskel.ee. Neid sõnu, mida kasutada on piisavalt. Nimede puudumist ei saa küll takistuseks pidada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

On mingid asjad millest ma räägin faktidega. EKFL-i juhatus pole ainult Arnold.

Kas sa tead mida teevad teised juhatuse liikmed ala arendamiseks?

Mina tean. Kui tahate ka teada siis küsige neilt, mitte kusagil saidil (anonüümselt) vaid isiklikult - mida sa oled teinud ala arendamiseks? Miks sa oled juhatuses?

Minu point oli selles, et ma küsisin - mida on teinud need inimesed, kes võtavad sõna siin foorumis, kulturismi arenguks?

Avage oma sait, näidake, et saate hakkama (leidke domeen a'la atleet.ee, body.ee või midagi sellist ja tehke). Miks peaks teile avanssi andma?

Võtke, tehke, arendage. Pange korralik papp alla ja siis kuulake, et kõik on jama. Et jobud olete. Siis pange veel pappi alla ja tehke edasi. Vaadake, kui kerge on midagi üles ehitada.

Ma kardan, et see "rahvasuu" ei teagi, kes on Arnold, Ergo, Tambet jt. Arvamus kujundatakse anonüümsete kommentaaride põhjal.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

krt ma võin ise ka lasta sellise foorumi ülesse panna, sellise värgi haldamine võtaks kuni 100 eeku kuu + tibakene ajaohverdust. Aga kelle foorum see siis on lõppude lõpuks EKFL-i oma või OÜ ROBOCOPI oma??? Mina sellest aru veel ei ole saanud, tee või sitta. Ja mis ilmneb, kuna tõesti kõik doomenid, mis veel sõnaga "kulturism" võiks seostada on nende poolt juba ära krahmatud ning toovad varem või hiljem selle saidini... Mitte et neil ei oleks see õigus, aga no inimestel võivad lihtsalt vastakad arvamused tekkida selles osas.

Ja hr kaido leesmann`le, sa vist ei kujuta ette kui palju mina seda ala enda ümbruskonnas propageerinud olen, sa ei tea sellest, sest ma ei pea seda ületähtsustama... Teen seda samuti missioonitundest ja teen seda kuna mulle meeldib selle alaga tegeleda! Niiet see ei ole mingi f****g vabandus.

Kas mina küsin raha kellegi käest, et seda ala propageerin, kas mina tahan mingit oma toodet sellega seoses müüa??? Võin öelda, et ei taotle sellega mingit kasumit. Mul on hea meel kui noored lähevad ringi laaberdamise asemel hoopis trenni.

Aga toome hr. EKFL-i mehed mida p*rset nemad on noorte heaks teinud??? Promovad ainult ennast. Igati tänuväärt et nad üldse viitsivad, midagi teha noorte valdkonnas, aga lähiaja muutusi vaadates, ega nad ei koti küll... Igaüks mõtleb ikka ise kuidas endal parem on.

Aga küsimus siis selline, mida perset nad ronivad sinna alaliidu etteotsa, kui nad nagu te väidate "peavad selle eest ise peale maksma". Mina ei usu, et see asi nii on.

Kunagi peab tõde selle organisatsiooni värgist ka avalikkuse ette ilmuma, mis korruptandid sel küll koos on. Oksele ajab.

Siinkohal märgiksin ära, et mind see tegelikult ei koti. Minul ei ole sellest organisatsioonist mingit kasu, mina teen oma trenni nii nagu teen ja tunnen mõnu sellest. Nii et ärge ajage iba.

See värk siin haiseb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Müts maha, kui sa oled oma kandis ala arendanud. Sa ei pea sellega vehkima, aga minu jaoks see midagi kindlasti näitab.

1.Sa ütled, et võiksid ka foorumi ülesse panna - pane siis. Näita, et sa oled võimaline midagi looma ja läbi viima.

2.Miks inimesed teevad asja? Panevad pidevalt oma raha alla?

Tead sellise küsimuse esitavad tavaliselt nende abikaasad ja sõbrad. Ning küsivad kogu aeg - miks seda vaja on...Äkki teeks see aeg perega midagi koos...Äkki läheks selle raha eest reisima jne.

Küsi aastakoosekul - mida te härrased olete teinud noorte toetamiseks?

On mingid kindlad märgid, mida ma näen Tallinnas (muutused). Viimaste aastatega on tekkinud noortegrupid Planetisse ja Revalisse. Sealt on võistlejaid tulnud ja nendega pidevalt tegeletakse. Kui ma ei eksi, siis Ott sai vist see aasta mitmes klassis parima treeneri medali. See selleks...

Kui te tahate midagi muuta või konstruktiivselt aidata, siis vaevalt see internet teid kuuldavaks teeb. Selleks tuleb ikka näost-näkku kohtuda ja natuke sügavamalt ette valmistada.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas teile ei tundu naljakas, et inimene, kes ei tantsi kellegi pilli järgi ( antud juhul Kalmus) ei saa üldse mingit austust ja respekti antud lehelt?

Kalmus võitis MM-i. Kas tulid kusagilt õnnitlused, õnnesoovid? Ja mis toodi vabanduseks? Et polnud aega. Samas kui vaadata uudiseid, siis igasuguse jampsi propageerimiseks on küll aega ja kuidas veel. Kõikide inimeste sünnipäevad saavad ära märgitud ja mis kõige tähtsam - alati on mainitud ära, kui poodi on mõni uus toode tekkinud.

Mudugi kõik ei pruugi minuga nõustuda, aga ma arvan, et see mis Kalmus on teinud viimasel ajal on kül märkimisväärne.

Hea küll, jumal teab, kas ta patustas paar aastat tagasi või oli tal tõesti ununenud arstil tõend võtmata, aga kas tõesti on vaja mingi vana lolluse pärast inimesele niimoodi näkku sülitada?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis aga üldisemas pildis puutub fitness.ee / amazon.ee töösse no siis tuleb küll müts maha võtta. Mind on see sait siin ikka väga palju aidanud oma õpetuste,artiklitega , foorumitega. Ei taha küll antireklaami teha, aga Eesti saitides on see silmmärgatavalt parim. Teised sarnased jäävad oma arengu, klassi, sisu poolest kõvasti alla.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei ole ühtegi halba sõna öelda selle saidi kohta, pole eestis kuskil niipalju teadjaid koos.....ainult sellised postid ajavad naerma nagu see arnoldi viimane seal http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=6579 WTF? nagu kuskil kommunistlikus hiinas, võiks ju natuke mõelda ka mida kirjutada.......inimesed tehke koostööd.......on tulemused ka kindalsti paremad.........

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×