Jump to content
Philyra

Solaarium

Recommended Posts

Olen ise küll natuke solaariumivastane, aga ära tuleb proovida ja seega tahaksin teada, mida te solaariumis käies kasutate? Kreeme vms... Olen kuulnud ühe kõrvaga, et ikka päris niisama sinna minna väga ei tasu.

:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma soovitaks ka ikka korralikke solaariumitooteid kasutada - Australian Goldi või Caribbean Goldi. Solaariumitöötaja ükskord näitas, mis juhtub, kui enne päevitamist kreemi mitte panna - solaariumiklaasile oli kõrbenud õhuke kiht eelmise kliendi nahka... Ütles, et saab kohe aru, kas klient on kreemi pannud või mitte - viimasel juhul võtab klaasi puhastamine kauem aega. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ühelt poolt arvan, et solaariumikreemid on raha teenimiseks, reklaamide järgi peaksid jume saamist ja teised, mida pärast solaariumi kasutatakse, nahka niisutama. Teiselt poolt aga arvan, et asi on ikkagi selles, et nahka on vaja ROHKEM niisutada kui tavaliselt, sest solaarium kuivataba nahka, aga see ei tähenda, et selleks tuleb spets kreeme kasutada. Ise seega kasutan väga kuivale nahale mõeldud kreeme ja õlisid, ohtralt.

Loodan, et nahka kortsu ei läe, kuna kasutan australian gold asemel niveat ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×