Jump to content
Urunugis

Ülemine rinnalihas

Recommended Posts

Tervist!

Asi on selles et mu alumine rinnalihas tundub nagu küllaltki hästi arenenud,aga ülemisel pole nagu erilist lihast juurde tulnud.Probleem võib ka olla et olen alles 14 aastane.Kas nii noorelt mida sinna üldse tekkida saab?

Küsimus on et mis harjutustega treenida ülemist rinnalihast?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Otsingust peaksid leidma sellel teemal arutelusid. Muidu rinna ülaosale on hea positiivsel kaldpingil kangi surumine, hantlite surumine-lennutamine positiivsel kaldpingil. Kangi surumisel on soovitatav jälgida ka et langetad seda just rinna ülemisele osale, jälgi seda ka horisontaalpingil surumisel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega siin muud loogikat ei ole kui teha kaldpinnal kangi surumisi esimese harjutusena, oluline on see et kaldpink ei oleks väga järsu nurgaga, siis töötab rohkem õlg 45 kraadi on optimaalne. Endal on olnud palju rinnatraumasid ja olude sunnil olen just treeninud rohkem rinna ülaosa ja spetsiaaltreening on häasti mõjunud, vahepeal suutsin vaata et kaldpinnal rohkem suruda kui lamades. Võib teha ka hantlitega jne oluline on see, et kaldpinnal harjutusi tuleb rohkem kui lamades.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×