Jump to content
kuusik

Palun aidake mind !!

Recommended Posts

Tere, mul on mõned küsimused seoses minu toitumise ja trenniga.Kõigepealt panen siia oma trenni kavad.

Esmaspäev : Korvpall , Jõusaal : Biitceps , Triceps , Traceps

Teisipäev : Kickbox

Kolmapäev : Korvpall , Jõusaal : Õlg , Käsivars

Neljapäev : Kickbox

Reede : Jõusaal , aeroobne umbes 10 min rattatrenazööriga , Rind , Selg

Söömise kohta ütlen nii palju et...

Ärkan hommikul 7.45 söön ühe röstsaia lõhe fileega , 11.45 söön keedukartulid + liha (seasnitsel,kotlet vms) + kaste + salat(porgandi , kapsa , peedi) järgmine söögikord tuleb umbes 16.45 ja see on kas mingi puder või makaronid.Pärast seda söön enne magamaminekut kohupiima või kanaliha.

Selle kõige juures on üks probleem..

Nimelt on asi selles et kui ma käin esmaspäeval ja kolmapäeval korvpallis siis see on 16.00 ja kestab kuni 17.30 ja peale seda kohe jõukasse ning mul jääb söögikord mis on 16.45 ajal vahele.Kuhu ma peaks selle tõstma ? Teen ise nii et söön peale jõusaali umbes pool tundi st mingi 20.30 ja siis enne magamaminekut kohupiima vms.

Ja nädalavahetus on mul trenni vaba ja tegelikult söön siis veidkene rohkem kui see kava siin mis siin, st see kava on argipäeviti mul käigus.

Eesmärk on mul pekist lahti saada.Mida peaksin muutma kas ohjeldama ennast veidi nädalavahetusel jne?

Teine küsimus:

Mul oN kickbox just õhtul mis lõpeb kella 22.00 ajal kas siis peale seda mingi 22.30 on hea süüa rosinatega kohupiima ja kas see üldse hea on sest ma proovisin seda tavalist maitsetud see kuidagi üldse alla ei läinud :S..

Kolmas küsimus veel:

Kas on õige et eesmärgil pekist lahti saada ei tohiks väga palju süsivesikuid süüa?

Muidu olen 175 cm pikk ja kaalun 75 kg

See teema on tõesti pikk kuid palun lugege läbi sest ma tõesti vajan hädasti abi !!..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

esitex:kole lahja on su hommikune sook:-(

teisex:ara tosta seda korda kuhugi,joo vast enne joutrenni tegemist yx valgu sheik

kolmandax:ega jah kui soovid kaalust alla saada soo vahem sysivesikuid ja kas mitte rosinatega kohupiim magus ole??soo siis midagi muud kui lahja kohupiim alla ei veere :(

Muudetud kasutaja susim poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina arvan nii,et ennem juba täis köhuga jöusaali minna kui korvpalli mängida,et nu kui töesti midagist nosimist kaasa vötta ei saa ,samas kui sul neid trenne vahetada vöimalus sis ju hää. jah ja öhtul mina arvan küll kui raske treening on,sis rosin nüüd küll väga ull pole,aga jah öine söök peaks maksimaalselt ikka valgurikas olema.vaatasin su kava ja muide kas tükk aega oled kasutanud seda? ja tulemused?arvad et korvpall ikka vötab illusti keti läbi? voi mängid nagu enamus kopsuhaigeid?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei ole kaua teind seda kava, suht vähe , tegelikult alles hakkasin ..

Mul läks meelest öelda et võtan enne aeroobset pool pudelit fat burnerit sisse , jaotasin ühe pudeli kahe päeva peale nagu enne korvpalli ja järgmine päev enne kickboxi.. Tead ma tegelikult ei taha väga keemiat süüa.. Ja kui võtan kunagi siis ka ühe korra päevas ja seda peale jõu tegemist..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina soovitaks sul jõusaali kohapealt veits oma kava korrigeerida, proovi ühes treeningus teha suurele lihasele mõni väike lihas juurde.Samuti vaata mitu seerita,palju kordusi ja mis harjutusi teed!Ja jalgu tee ka kindlasti, seda enam et tegeled kickboxiga,kus on vaja kiiret lööki ning head vastupidavust! Hommikusöök on sul jah suht nadi, hommikusöök peaks moodustama kuskil 25% päevasest ratsioonist, söö nt. kaerahelbeputru, röstasai jne. Toitumise kohta leiad sa siit portaalist vajalikku infot, seda pole mõtet uuesti rääkida, aga mida õhtu poole seda vähem söö tärklist sisaldavaid toiduained(kartul, sai jne.) Enne magamaminekut ürita 3 tundi enne mitte süüa, kui väga kõht tühi on, siis "peta" magu ära ja joo vett!

Süsivesikuid tohid süüa küll aga reguleeri neid ja vaata palju endale sisse ajad. Pekist saad lahti kui on paigas toitumine+puhkus+treening= rasvast lahti saamine! Pikkus ja kaal on küll normis!

Lühivastused sai nüüd vist antud! :(

Muudetud kasutaja theONE1 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga kas kellogseid võib hommikul süüa vms.. Asi selles et mu teine söögikord mis on juba suurem on kell 11.30 ja ma ei näe mõtet süüa nii vara midagi suurt.. VÕi kas tõesti peaksin ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ka neid võid süüa jah aga ma ei saa aru et miks sa ei saa süüa hommikul nii palju?Sinu nn. lõunani on ju ligi 4 tundi, seega on see just paras aeg ka lõunat süüa. Asi on selles, et sa ei söök ennast kurguni täis.Ja päevas ürita süüa 4-5 korda vähemalt. Arvestades just et suurte söögikordade vahele näksid midagi. Söökordade vahele peakski jääma kuskil 2-3 tundi.Põhiline ongi see, et sa sööksid korraga vähem, et jaotada need võrdselt päevaks ära. Organism võtab nagunii söögi ajala toidust ainult teatud koguse vajalikke valke, süsivesikuid jne. Ülejäänud läheb rasvaks! Seega pole sul midagi hullu kui 11.30 sööd lõunasöögi, sest sa ärkad nagunii suht vara ja järgmise toidukorani jääb küllalt aega! Veelkord ära söö ennast kurguni täis ja vaata mida sööd ja kui palju!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaata asi selles.Ma ei saa koguaeg süüa nii vara sest mul võivad olla sellised pävad kus algab kool kell 10 näiteks. Ja ma ei taha varem ärgata. Aga küsimus selline veelkord mis on dr 7 ? Ja palun vastake millist toidulisandit võiks kasutada?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×