Jump to content
inside14

Jõu- ja lihaskava

Recommended Posts

Tere!

Oled alati andnud täpseid vastuseid seega küsin sinult.Et kui lihastreeningul tehakse neljal päeval trenni ja erinevaid lihas gruppe(O.Kiivika kava 1.jaotunud neliaks)Kuidas siis teha jõukava kas ainult baasharjutusi?Kas kolmkorda nädalas ja kas iga päev on üks kava erinevalt lihas treeningust? B)

Tänan ette ära!!! kuna mul ei ole võimalus väga tihti netis käia.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere inside14!

Vabandan, et olen selle vastamisega siin nii pikalt viivitanud, aga parem hilja, kui mitte kunagi!:-) Mis on sinu jõukava eesmärk? Mina ei ole kunagi eraldi jõudu arendanud, aga intensiivse lihastreeninguga tuleb ka jõudu ja vastupidavust piisavalt juurde. Kui see teema sind tõesti väga huvitab, siis soovitan kirjutada Marek Kalmusele, kes on ka osa võtnud Rammumeeste võistlustest ning jõutreeningu kohta omab kindlasti paremat ülevaadet!

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas sa ei ole eraldi jõukava teinud aga kust siis see aastaga 50-lt-120kg-le tuli sa olid siis 16.Jõumeeste foorumis vastasid see oli see minu teema AASTAGA.

Muudetud kasutaja inside14 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere inside14!

Jah, nii see oli, et lamades tõusis rekord aastaga 70 kg. Põhjendan: Sellel ajal ei olnud mingisugust kindlat treeningukava kellelgi välja kujunenud ja kui noored jõusaalihuvilised jälle trenni tulid, siis käis saalis üks üleüldine andmine erinevaid harjutusi ja lihasgruppe läbisegi. Võimalus internetis mingisugust kasulikku informatsiooni leida puudus ja kohalikud treenerid ei olnud mingisuguseid erialaseid kursuseid unes ka näinud. Alles mõned aastad hiljem liitusin TÜ "Tarkade klubiga". Huvi asja vastu oli suur ja põhiline oli noortel poistel teineteise ületrumpamine küll lamadessurumises, küll sangpommis. Eraldi jõutrenni ei tehtud, aga maksimumsurumist tehti iga päev. Põhimõte oli selline, et kui sa järgmisel päeval oma eelmise päeva rekordile alla jääd, siis mine häbene! Ajad olid sellised. :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×