theisland 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 Hakates rohkem leiba tarbima (ja just täisteraleiba), söön nüüd ~4 viilu täisteraleiba päevas suurenes mu rasvasisaldus päeva peale 20g võrra. Need tulevad põhiliselt seemnetest mida Jassi leivas on palju, kas on see ikka liiga palju ja leib võib teha paksuks? Või ei tasuks sellest välja teha, et seemned ei tekita kõhule rasva?100g Jassi leib - 290 kcal, 11,0g valku 30,8g süsivesikuid 14,3g rasvaPäevas süües 4 viilu, on kogus u 160g464 kcal 17,6g valku 49,28g süsivesikuid 22,88g rasvaSamas näiteks Leiburi rukkileib:100g toiteväärtus: 210 kcal, valgud 5,8 g, süsivesikud 44,0 g, rasvad 1,1 g Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
NO.1 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 rasv on rasv, ükskõik millest see tuleb/on Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
trennihull 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 on ka selliseid teraleibasid, kus tunduvalt vähem rasva!!!vaata poes ringi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
muc 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 rasv on rasv, ükskõik millest see tuleb/onVäga vale arusaam. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
NO.1 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 Väga vale arusaam. äkki seletad Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
muc 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 Tuleks liiga pikk jutt:) Olen kindel, et rasvadest on mitmeid artikleid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
theisland 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 (muudetud) Aga mingi lühikokkuvõtte võiks siis keegi teadja teha.Artiklitest ma lugesin ainult et täisteraleib on kasulik, 4-5 viilu päevas on soovitav iga päev tänu neile seemnetele ja kiudainetele. Siis et kiudaineid on kehal raskem seedida ja osad rasvad lähevad sellega välja. Ja veel on mingid küllastunud ja küllastumata rasvad, aga neil ma vahet ei oska teha. Muud tarka juttu ma ei leidnud.Igatahes täisteraleib andis 50% mu päevasest rasvasisaldusest. Kokku oli 43g päeva peale, Jassi leivast tuli 22g rasvu. Igatahes 43g on liiga suur sisaldus ja ma pean seda vähendama... kahju, sest hea leib oli Edit: Ja kas on vahet millal ma neid tarbin? Äkki pole see nii hull kui ma söön neid ainult hommikul ja lõunaoote ajal, või äärmisel juhul ka lõunaks. Ja hiljem enam rasvarikkaid toite ei söö, niipalju kui juustus, kodujuustus, kohupiimas, toorsalatis või mõnes sepiku viilus on. Muudetud Oktoober 24, 2005 kasutaja theisland poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Kristjan-Johannes Konsap 566 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 Kõik rasvad pole ju ühtviisi halvad. On tervislikud- küllastamata ja halvad-küllastunud rasvad.Ise söön päevas 3spl õli ja see on tervislik rasv. Seemnetes peaks olema taimne rasv, põhimõtteliselt nagu oliivides ja linaseemneteski. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Aksel 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 (muudetud) Muide, osa vitamiine (A,D,E, K jne.) on rasvlahustuvad - st. kui rasva ei ole, siis nad ei saa toimida. Inimene vajab rasva! Kuigi mitte igasugust rasva. Loe näiteks siit. Muudetud Oktoober 24, 2005 kasutaja Aksel poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Oktoober 24, 2005 http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=5419. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides