Jump to content
Cati

mida teha,kui lihtsalt jääb julgusest puudu?

Recommended Posts

tänu pillide tarbimisele on mul kaalu kolinal juurde tulnud(ja ärge tulge mulle rääkima,et see pole võimalik!) ka istuv/öine töö soodustab seda:(

kuukese tagasi avastasin,et olen 2,5 aastaga juurde võtnud ei vähem ega rohkem,kui 16,5 kg :o

tahaks ennast tagasi korda saada,aga julgusest jääb puudu-ei julge üle selle (spordiklubi) ukseläve astuda :P seal kõik nii peenikesed(vormis) inimesed ja mina...oeh!olen 170cm ja kaalun üle 80 kg tublisti....APPI!!

tean,et seda palju,kuid mida teha,et seda pleks nii palju?mida saaksin kodus selle heaks teha(peale selle,et jälgin toitumist õigemini küll,mida suhu topin ja tihti eelistan autosõidule lihtsalt jalutamist)???äkki keegi oskab omadest kogemustest rääkida...või ehk oskab keegi soovitada(hinnaklass pole oluline) mõnda spordiklubi,kus inimesed ei vaata sind pilguga a'la kuidas sa end küll nii paksuks sõid???!!! :) üldiselt on igasugune abi väga teretulnud.

tänud ette juba!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Pead lihtsalt minema spordiklubisse ja seal treeneriga rääkima, Usu , keegi ei vaata sind imalikult kui aga peakski, siis pole vaja sellest välja teha. See on sellisel juhul vaataja probleem. Usu et kui ka on sellised kes sind peaksid imalikult vaatama, siis mõne aja möödudes, kui ise oled piisavalt visa, tulevad nad ja tunnustavad nad sind sinu tubliduses.

Võta ennast kokku, mõtle, et selline sina on ajutine ja õige pea.......

Annan sulle mõttes pool oma julgusest kaasa esialgu, tee esimene samm.) :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere Cati!

Spordisaali siin osatakse kindlasti soovitada, aga sa ei ole täpsustanud, mis linnas sa elad? Jõusaaliga on nii, et pead täpselt teadma, milline on sinu eesmärk ja oled selle eesmärgi nimel valmis intensiivselt treenima, siis on ka treenerite huvi sinu arengu vastu suurem. Seda ei maksa kunagi lootma jääda, et esimese treeningunädala lõpuks on kehaga juba suured silmnähtavad muudatused toimunud. See protsess võtab rohkem aega... Lisaks treeningule pead muutma toitumist ja vajadusel ka elustiili...

EDU!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Usun, et ükski inimene, kes teeb ise tõsiselt trenni ja vähegi teab, kuidas inimkeha toimib, ei kujuta ette, et üks ülekaaluline isik peaks kuidagi "omaette" imekombel :) saledaks saama ja alles siis kõlbaks tal trenni tulla. Seega puudub ka põhjus ülekaalulist sportijat halvustavalt silmitseda, eriti kuivõrd sa selle ülekaalu osas oled otsustanud midagi ette võtta (tulnud trenni tegema).

Võimalusel vali trenn, millest saad lisaks füüsilisele koormusele ka emotsionaalses mõttes särtsu juurde. Siis on motivatsioon kõrgem (iga kord trennis käies saad kinnitust, et liikuda on mõnus). Ise kunagi vesiaeroobikas käies leidsin alati vajadusel põhjenduse, miks mitte minna (ilm külm, raske tööpäev, rätik kodus, üksi ei taha, kahekesi ei viitsi jne), sest see liikumisvorm ei pakkunud mulle nii suurt rõõmu, kui praegune korrapärane jõusaal kombineerituna erinevate rühmatreeningutega.

Nii et - hakka trenni tegema iseenda rõõmuks :P . Ja jäägi trennis käima ja saavuta oma eesmärgid - ikka iseenda rõõmuks. Enda kahjuks ja kellegi teise kahjurõõmuks ei tasu ju ometi trenni tegemata jätta.

Mina soovin sulle igal juhul edu ja jaksu ja eesmärkidele jõudmist! :o

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

KINDLASTI mine trenni ja ära häbene! MITTE KEEGI ei vaata sinu peale viltu, vaid hoopis julgustavad. See pole keskkool :), kõik on täiskasvanud ja arusaajad inimesed. Ka vormis inimesed on kusagilt alustanud, ja väga suur osa just ülekaalulisena. Trenni minekuga sa ju oma häbenemise põhjusest lahti saadki, nii et kui ühestki häbist (mis ei ole häbi) üle olla, siis just sellest!

ps: Sa ei pea just rühmatreeningule minema, kui arvad et tempos ei jõua püsida. Tee niisama aeroobset ja jõusaali, täpselt niipalju kui sa jõuad. Teadlikult muidugi: küsi kindlasti treenerilt nõu, ta oskab sulle täpselt öelda, mida teha tuleb.

Muudetud kasutaja hawker poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ma küll kuidagi julgen spordiklubi uksest sisse astuda ja isegi jõusaali minna, kuid mõningaid harjutusi, mida tahaksin, ma siiski oma ülekaalu pärast ei tee. seal jõusaalis, kus käin, on alati hantlite lähedal trobikond vääga heas vormis mehi, kes seal siis ükshaaval rinnalt surumist jm trikke teevad, teised istuvad seni niisama (puhkavad) no ja ma lihtsalt ei suuda end kõigi oma pekkidega nii ilusate meeste vahele pressida, sest häbi hakkab lihtsalt oma paksuse pärast.. ma ei suudaks siis üldse harjutusele keskenduda, vaid mõtleks ainult, et mida nad küll minust arvavad :)

aga minu loo moraal on see, et sa pole ainuke... mina olen ka paks. tegelt olekski lahedam, kui veel mõned paksud trennis käiks, siis poleks ma ainuke :o

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tgl hakkasin siin just mõtlema,et äkki on veel keegi kuskil,kes tahaks koos trenni minna?? :) ajad oleksid muidugi kõikuvad,kuna vahest olen tööl öösel vahest päeval.

ise elan kesklinnas.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tallinnas soovitaks Fittest spordiklubi, asub Ehitajate tee 4

Väga toredad ja abivalmis klubirahvas on seal!!!

Mine julgelt!!!

Ja imelikult ei vaata keegi!

Sulle teadmiseks seegi, et ega ei ole seal kõik teised midagi nii ideaalses vormis, et sa nii väga kartma peaksid!!!

Kui esimese korra käid, lähed juba hea meelega tagasi järgmistel kordadel!!!

:)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×