j6ujunn 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 tere hr.Vähk!ma olen siin natuke mõelnud ja mulle meeldiks fitnessit rohkem harrastada kui kulturismi..millele peaksin rõhku panema jõusaalis ja kuidas ma peaksin tegutsemasuures tänud vastamise eest! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 Tere j6ujunn!Sellisele küsimusele on küll raske vastata, kuna ma ei tea:1. Kaua sa oled varem jõusaalitreeningutega tegelenud?2. Kas oled ka varem mõne spordialaga seotud olnud?3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal?4. Millises spordiklubis treenid?Ole hea, vasta nendele küsimustele!Edu! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal? Mis või kes on piikus? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taks 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal?Mis või kes on piikus? tähenärija??? pikkus Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
iluspoiss 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 Mis või kes on piikus? ohmy.gifIRW, poleks uskunud, et OldMan nii madalale võib laskuda, et hakkab tähenärimisega tegelema. Aga eks geniaalsusest hullumeelsuseni on vaid üks pisike samm. Tundub, et oled selle astunud! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal?Mis või kes on piikus? tähenärija??? pikkus Nii lihtne see oligi? Ja mina ei taibanud. Olen masenduses. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 (muudetud) Mis või kes on piikus? ohmy.gifIRW, poleks uskunud, et OldMan nii madalale võib laskuda, et hakkab tähenärimisega tegelema. Aga eks geniaalsusest hullumeelsuseni on vaid üks pisike samm. Tundub, et oled selle astunud! Teie küsite kogu aeg, mina vastan, ükskord küsin mina ja mis mulle vastatakse ??? Muudetud Oktoober 18, 2005 kasutaja OldMan poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vend vähk 659 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 to OldMan: Eksimine on inimlik! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Savage 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 18, 2005 Tere j6ujunn!Sellisele küsimusele on küll raske vastata, kuna ma ei tea:1. Kaua sa oled varem jõusaalitreeningutega tegelenud?2. Kas oled ka varem mõne spordialaga seotud olnud?3. Sinu vanus, piikus ja praegune kehakaal?4. Millises spordiklubis treenid?Ole hea, vasta nendele küsimustele!Edu! nii ma vastan ise enda kohta, kuna hakkas ka huvitama fitness Nö jõusaalis olen treeninud 2a. enamjaolt ülakeha . Spordialadest olen seotud jalgpalliga.Vanus 17, kaal 70 kg, pikkus 177 cm. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
j6ujunn 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 21, 2005 (muudetud) vastan siis...jõusaaliga olen tegelenud natuke alla poole aasta.olen tegelenud 2a kergejõustikuga ja 3a korvpalliga.pikkus on 191cm ja kaal präägu 97kg,vanus on 17.treenin seidell sport klubis(asub flexeri juures) Muudetud Oktoober 21, 2005 kasutaja j6ujunn poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides