Jump to content
savi_

Mure liigestega

Recommended Posts

Trenni tehtud juba pea 2 aastat ning näiteks õlad on hakanud maru kõvasti raksuma ( rääkimata ülejäänud liigestest ) ... tekkis nüüd sügav hirm liigeste pärasti ... seega kas soovitaksite UltraGeeli osta või ei ole paanikaks põhjust ? Või on mingi muu toode hea sellise mure puhul ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minule ütles arst liigeste raksumise kohta niipalju et kui ei meeldi siis võib mingit spets rohtu võtta, aga kui ei häiri siis las olla.

(raksud ei olnud muidugi väga tugevad minu puhul)

Kui kahtled siis muidugi arsti juurde :P

Muudetud kasutaja sft poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Minul on jällegi üks puus raksunud korralikult ja võtsin selle tarbeks 2 preparaati - mõlemad täiesti ohutud ja kasulikud veel 100 muuks asjaks- ühesõnaga lõheõli kapsleid ja bioglükoosamiini. Ja ka toimisid väga hästi!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Endaga on selline lugu, et olen glükosamiini tablette tarbinud aastaringselt. Siiski hakkasid põlved umbes kuu aega tagasi kükkimisel raksuma ning muutusid üha valulikumaks. Ühtlasi teen nelipealihasele ettesirutusi maksimumi lähedaste raskustega ning seal hakkasid põlved veel eriti tunda andma. Küünarnukid on juba mitu aastat raksunud, kuid pole valu teinud, mistõttu pole nende suhtes ka midagi ette võtnud.

Järeldasin, et glükosamiinist enam eriti abi pole ning otsustasin midagi muud proovida. Peale pikemat kaalumist otsustasin No1 kasuks. Enne seda polnud ma No1 kunagi proovinud, sest nooremana suutsin ma teiste abiga omale pähe võtta, et Tai Kane on saast ja need kaugete maade asjad on ikka õiged asjad. See on praegu väga in teema paljude nooremate ja ka vanemate seas. Osadel kahtlemata töötavad osad pulbrid erinevalt, kuid paljud, kellega rääkinud olen, pole vahet tundnud just lihaskasvu seisukohalt. Igatahes võtsin selle koti ära ning hakkasin peale trenni tarbima. Suureks üllatuseks kadus põlvedest valu peale seda, kui olin 2 korda No1 tarbinud peale trenni. Keegi eriti ei usu küll seda, isegi M.M ei uskunud : ) Aga nii ta oli. Lihaskasvu seisukohalt veel vara rääkida, aga tunnen, et praegu, mil võistlusteks valmistumine käib, taastab ta väga ilusti ära, nii et saan iga järgneva trenni maksimumiga teha. Igatahes jään edasi katsetama, sest liigeste seisukohalt oli üllatus väga meeldiv ning vaatan, kuda lihastele edasi mõjub. Praegu olen igatahes väga rahul.

Peace :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×