Jump to content
kuusik

Paluks abi seoses toitumise , rasvapõletamisega...

Recommended Posts

Mul selline mure et tahan kõhust lahti saada aga ma ei tea mis oleks kõige parem seoses sellega.Teen ise 5 korda nädalas trenni ja päevad näeks välja sellised:

esmaspäev - umbes 30 min aeroobset ning biceps , triceps ja käsivars

teisipäeval - käin õhtu poole kickboxi trennis

kolmapäev - teen umbes 50 min aeroobset

neljapäev - käin õhtu poole kickboxi trennis

reede - umbes 30 min aeroobset ning rind , õlg , traceps

Laupäev ja pühapäev pole eriti aega teha siis tegemist.Eesmärgiks oleks saada rasvast lahti ja lihas asemele saada.Mida võiks oma kavas muuta jne.Kaalun umbes 71 -72 kg olen 175 pikk ja 16 aastane.Kas võtta mingisuguseid lisandeid vms.Tahaks teada mida süüa ja mida mitte.Palun aidake.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kaalun umbes 71 -72 kg olen 175 pikk ja 16 aastane.

kuidas sul saab olla kõhtu selles vanuses B)? Mina olen ka 16 aastane, kaalun mingi 79 - 81 Kg ja olen 179 pikk, ja minul ei ole mingit õllekat ja lihaseid sammuti ei ole rambo moodi. Et tekkib küsimus, kui suur su ümmbermõõt siis on või mis Nr pükse sa kannad?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma olen tegelikult ainult kaks nädalat teinud aga asi ongi selles et ma küsin teilt seda kas teen õieti sest ma võin ju metsikult vaeva näha aga tulemusi ei pruugi olla.No ega mul mingi metsik õllekas kaa nüüd pole aga lihtsalt tahan väiksemaks saada.Ja andreas kas tahad väita et 16 aastastel on välistatud õllekõht?Sooviks veel abi ja just selle kohta et mida süüa ja mida mitte ja kui tihti.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on sama mure, et väike kõht on ees (krt, ega ta nii väike tegelikult polegi).

Algul mõtlesin, et paraleelselt jõusaaliga tuleb hakata jooksmas käima, aga selle mõtte matsin maha, kuna liiga kurnav oli see kehale. Nüüd teen nii et kuni suveni kasvatan lihast, ja siis kui jõusaal kinni pannakse, hakkan jooksmas käima, ning kaal kaob väga kergelt (eelmine aasta kadus kuskil 4-5 kg paari nädalaga.)

Teemalgatajale: sellise treeninguga peaksid tõesti kõhust vabanema, kui sa just väga palju ei söö, ning valid ka mida sööd. Mingeid krõpse ja sellist jama ei ole mõtet ikka iga päev näost sisse ajada, samuti ei soovita väga rasvaseid toite.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei söögi väga palju..Päevas maksimum ühe väikse sokolaadi (need mingi nestle omad siuksed väiksed 40 g) Aga selline küsimus kas juustu ja saia võib süüa ? Lisaks veel selle et palju teha umbes aeroobset ( mitu minutit ) ning ma sõidan trenasöör rattaga kodus.Joon tavaliselt enne trenni fatburnerit kaa mingi pool pudelit..

Muudetud kasutaja kuusik poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×