Jump to content
AndreasAndreas

Tervist

Recommended Posts

Selline asi on et hakan järgmisest kuust jõusaalis käima et oleks vaja soovitusi ja kas peaksin sööma valke või muusid toidulisandeid ? Ma olen 16 aastane ja kaalun ummbes 79Kg. Eesmärk oleks lihas massi suurendada ning kaalu muutumine ei oleks probleem. Olen tegelenud ka varem jõusaaliga aga ilma iga suguse abita ja näpunäideteta mille tulemusel ei muutunud midagi kuigi käisin 6 kuud järjest 3 korda nädalas ja trenni tegin sammuti. Et oleks väga tänulik info eest mis võiks asidata kaasa lihas massi suurendamisele, muidugi ka oleks kava teretulnud B) Ettetänades Andreas

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

tere,

võiksid alustada algajate kavaga, mille leiad Tööriistad --> Treeningkavad alt. Toidulisanditest muretse omale alustuseks valku.

Täpsemalt saad informatsiooni, kui vähegi viicid otsingut kasutada. (Otsingusse kirjuta sõnade vahele plussmärgid. Nt: treening+valk).

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere AndreasAndreas!

1. Arvatavasti oled nüüd jõusaalist mitu kuud eemal olnud ja kui soovid uuesti jõusaalitreeningutega alustada, siis soovitan alguses tagasihoidlikult alustada algajate kavaga, kuna siis on ka traumade oht väiksem ning lihas saab koormusega harjuda.

2. Proteiini võid tarbida küll, aga massilisajaid soovitan kasutama hakata siis, kui oled juba edasi läinud edasijõudnute kavale. Kehakaalu ja lihasmassi suurendamisest on siin pikalt jutt olnud ning Robocopi poest leiad omale kindlasti sobivad toidulisandid ning asjaliku soovituse vastavalt sinu lihastüübile!

3. Enda treeningukava olen siin portaalis ka välja pannud ja otsingust leiad selle kergesti.

Mis muud, kui kiiresti trenni ja edu!!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×