Jump to content
Kaspar13

Tere oleks abi vaja.

Recommended Posts

Niisiis olen 12a vana saan 20 päeva pärast 13a. Mure on siis selling kaalun 60kg

sporditulemused on halvad jne. Et kuidas saaks kõhust vabandeda mitte et ma kohe kõhulihaseid tahaks vaid tavlist normis kõhtu mitte pekist B) Ja umb kaua läheks aega selle saavutamiseks?

:D:D:D

//ja jõusaalis/spordisaali pole mul võimalik minna.

Muudetud kasutaja Kaspar13 poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Esiteks võta oma toitumine kontrolli alla! St. ei igasugusele magusale jne.

Teiseks hakka sporti tegema...selleks ei pea kuskile spordisaali minema, käi lihtsalt jooksmas/kiirkõndi tegemas, kuna see põletab hästi rasva.Kaks kolm korda nädalas oleks optimaalne. Esialgu võiks alustada kiirkõnist, kuna ülekaal pole hea (põlve)liigestele ja hiljem minna vaikselt üle sõrkimisele.

Ja mingit üleöö salenemist ära oota B)

Jõudu tööle!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Sai ka kunagi 13 olles 59kg kaalutud ... pikkust oli ka vähe 163.5cm . Ma arvan ,et minu päästis küll puberteedist tingitud ainevahetuse kiirenemine ,aga muuseas sai hakatud ka suviti jooksmas käima - kuskil 2 korda nädalas lasin 6km ujuma ja 6km tagasi ujumast B) Omast kogemustest oskan ka veel öelda ,et mine kuskile kickboxi klubisse .. ise käisin ka paaris ... üldfüüsilist vormi parandab päris hästi ja hea baasi enesekaitseks annab samuti .

Praeguse hetkega võid veel rahulik olla .. puberteet võib kõike muuta veel ... aga vaid sellele loota ei maksa . Minu kaal hetkel on 69kg / 178cm juures . Jõusaali abiga olen seda 5kg võrra suurendanud viimase aastaga +- mõne kuuga siia sinna , sest vahepeal sai alakaalus oldud .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×