Homer 0 Teavita postitusest Postitas September 22, 2005 Tervist, selline huvitav asi, et siin kaloriarvutis on kanakoiva kalorsus madalam kui näiteks kanafileel.....kas ei peaks olema vastupidi..ses mõttes et on ju kavakoib nahga ja kananahk pidi ju kõva kaloripomm olema...või olem ma millesti valesti aru saanud?? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
bohemianrhapsody 9 Teavita postitusest Postitas September 22, 2005 Minu teada on kanakoiva sees ka luu ning muud jama veel. Seetõttu ongi kalorsus väiksem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas September 23, 2005 Minu teada on kanakoiva sees ka luu ning muud jama veel. Seetõttu ongi kalorsus väiksem. koib ongi kogukaal koos luuga - ei saa sealt ju arvestada palju on ühel või teisel koival liha peal! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas September 23, 2005 Kananahka ei ole üldse soovitav süüa suure rasvasuse sisalduse pärast. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
mck 0 Teavita postitusest Postitas September 23, 2005 aga kas üldiselt ei peaks kana tumeda liha rasvasisaldus olema suurel kui heledal lihal? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
bohemianrhapsody 9 Teavita postitusest Postitas September 23, 2005 Minu teada on kanakoiva sees ka luu ning muud jama veel. Seetõttu ongi kalorsus väiksem.koib ongi kogukaal koos luuga - ei saa sealt ju arvestada palju on ühel või teisel koival liha peal! Seda sama ma üritasingi selgitada. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
M.M. 52 Teavita postitusest Postitas September 23, 2005 See võib näpukas olla tõesti, ise kunagi sisestasin need andmed, vaatan üle, sorry Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides