Jump to content
j6ujunn

vend vähi andmed?

Recommended Posts

Tere!

Jah, see küsimus on juba aastatega väga tuttavaks saanud ja ma nüüd püüan vastuseks midagi improviseerida. Nimelt alustan selle ümbermõõtude teemaga natuke kaugemalt. Paar nädalat tagasi oli minu kehakaal üle 90 kg... Tänaseks päevaks on kehakaal 84 kg ja novembriks eeldatavasti alla 79 kg. Küsimus: Kui palju mõjutab üle 10 kg-ne kaalumuutus ümbermõõtusid erinevates kehapiirkondades? Vastus: väga palju! Kui ma üle 90 kg-selt olin päris paistes ja vett täis, siis võib julgelt lisada kõikidele mõõtudele vähemalt 3-4 cm. Mittevõistleja seisukohalt on ehk just need mõõdud tähtsamad, aga kahjuks mina võistlusvälisel ajal ennast ei mõõda. Kevadel sai ühele huvilisele paar päeva enne IFBB euroopa meistrivõistluseid ülakeha mõõdud võetud ja siis oli rinna ümbermõõt 115 cm, talje 80 cm ja vasak biic 43,5 cm. Jalgade kohta andmed puuduvad, aga kui vaadata minu võistluspilti, siis visuaalselt võib seal ju mingid mõõdud määrata. 15-16 aastaselt oli mullegi väga tähtis, et kui palju on minu muskli läbimõõt ja kui palju erineb see minu eakaaslastest. Hea tahtmise juures ja treeningkava täielikult muutes võib ju samuti Eesti võistluslaval publikut 46 cm bicepsiga rõõmustada, aga see lööks paigast proportsioonid ja rahvusvahelistel võistlustel kaotaksin selle pärast ilmselt kohtasid. Fitnessis ja body-fitnessis on tähtsamal kohal siiski reljeef ja proportsioonid, mitte massi suurus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to Rambo vend: Usu mind, kõhulihaste asemel oli üks paks karvane naba- muud ei midagi. Kõhulihased on jälle nähtavale tulnud viimase nädalaga!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nojah tähendab et kui tahan kaalust alla saada(103kg-98kg)siis jah mõõdud vähenevad,pikkus on muidu 191.präegused:rinnaybermõõt 114-115,biiceps 41(ilma pumpamata),talje 92,reis 67,säär 48.olen tegelenud kergejõustikuga 3 a.ja jõusaaliga 2kuud. :huh:

Muudetud kasutaja j6ujunn poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

to j6ujunn: ümbermõõtude vähenemine ja suurenemine sõltub paljudest erinevatest teguritest. Minul ümbermõõdud igal juhul vähenevad, aga see ei tähenda, et sinul võib sama korduda kuna sa oled selle alaga nii vähe tegelenud ja kaalu alanedes ja õige toitumisega võib sinu lihas hoopis paisuda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×