Jump to content
nurmsalu

Suur dragöödi rallimaailmas

Recommended Posts

Marko Märtin tegin Walesi rallil tõsise arvarii kaardilugeja Michel Park hukku vigastustesse! Märtin on vigastustega haiglas.Ralli on katkestatud.

Täpsem info:www.sportnet.ee

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kohutav juhtum. Kahju, et see hooaeg sellise pöörde sai. Ei olnud see Peugeot talle sobiv sõiduriist, aga et see ka kõik selliselt pidi lõppema. Enesesüüdistused ei ole just kõige väiksemad antud juhtumil...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Auto tuvalisusest on siin mõttetu rääkida, enamasti on need autod tuvalisemad kui FIA reeglid ette näevad - on Märtinil avariisi kus autot ei suuda ära tundagi. Esialgu võib Märtin rallimaailmast küll kõrvale jääda, kuid loodan, et hakkab ikka edasi sõitma (samahästi võiks pankrotistunud firma omanik kogu oma ülejäänud elu firmat taga nutta - alati tuleb edasi tegutseda), iseasi on juba see, et kas need suuremad ja tegijamad autofirmad Märtinit tahavad ning kas keegi vabatahtlikult tahab ta kaardilugeja olla. Toon siin ühe hea näite: plajud siit teavad vist legendaarset F1 pilooti Ayrton Senna, kes ka hukkus võidusõidu ajal, vaatamata sellele plaanib ta 18.a. sugulane (õetutar vms - ei mäleta täpselt) formelikarjääri minna. Mu point on selles, et mune pole mõttet niisama sügada, tegutseda tuleb. Selle tegutsemisega kaob ka igasugune sõbrakaotusemasekas jms.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×