Jump to content
Guest E.F.F.

Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi!

Recommended Posts

Ausalt, ma kirjutan siin amazones esimest korda ja valisin oma "esietenduseks" just selle vend vähi teema.Tegelikult on nii, et kui kellestki või millestki pikalt räägitakse, siis ka kõrvaltvaatajaid hakkab asi ajajooksul huvitama.Olen nõus siin figureerivate naisfännidega, et see vend vähk on tõesti üks kobe meesterahvas. Oma salaunelmaid meist keegi vaevalt siin avalikult välja toob, aga...Loodan südamest, et see vend v abikaasa ei mõista selliseid salapäraseid austajannasid hukka, aga tema lohutuseks võib ju lisada, et eks on Mr Kiivikase ja Kalmuse elukaaslastel samad mured ja tähelepanekud.Minu jutu mõte on tegelt hoopis see, et Eestis on selliseid ilusa kehaga noormehi järjest vähem, sest noored on asendanud jõusaali arvutiga. Kõige masendavam on pilt suvel rannas, kus selliseid muskulatuurseid kehasid pead tikutulega taga ajama.Poisid, tehke trenni!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ausalt esimest korda vastan sulle.

Siin foorumis vaevalt, et pead poisse trenni ajama. Usun, et valdav enamus siin käiatest on treenitud kehaga või vähemalt tegelevad selle nimel.

Ja jah mis seal salata. Varsti tõesti suvi tulekul. Kui naised kah trenni viitsiks teha siis oleks ehk rannas poole rohkem ruumi ja tikutulega oleks vaadata neid ainus võimalus, sest nad ju varjutavad päikesevalguse...

Aga noh see selleks

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuule kamill. Olen mr Muskliga nõus: usun, et siin portaalis ilusatest musklipoistest küll puudus ei tule. Muidugi, kõik ei ole võistlussportlased, aga kõik naised ei ole ju ka Pamala Andersonid-ikkagi nad meeldivad meile!

Sa mine otsi mälumängurite portaalist ilusaid poisse,kui on soovi ekstreemspordiga tegeleda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Egas need kõvad mehed sinna randa patrseerima ei kipugi eriti. Pigem kuskil vähem käidavates kohtades peesitavad. Rõve ju kui sind suu ammuli vahitakse.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui arvate,et oleme vend vähi unustanud, siis eksite! Mingitel segastel põhjustel ei õnnestunud meil lihtsalt siia sisse logida. See teema jäi vahepeal soiku, aga see on ka arusaadav-suvi läheneb. Vähk on ikka täitsa ponks-teda on nähtud nii teles kui ajakirjades. Millal saab omale VV postri koju seinale soetada?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline

Kallis katrin! Kui sa tähele ei ole pannud, siis vend vähk on juba abiellunud. Sa oled ennast vähi lummusest lasknud pimestada, aga püüa olla!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vaatan ja imetlen. Siin on küll igasuguseid põnevaid jutumehi kokku tulnud. No parem ikka kui jõusaalis jutustada. Mul on tegelikult mure. Eile sain kaks põnevat toidulisandipotti, aga kohe kärts-mürts seda maitsvat putru sööma ei hakka. Sooviksin spetsialistide nõuandeid kuulda(lugeda). Niisiis esimene pott on 2 kg Weight Gainer 1850 (GNC),USA ja teine on Creastack (GNC),USA. Inglise keele veerimisega ja lihtsalt targa näo tegemisega saaks ju ise ka hakkama, aga mind just huvitab, kas keegi on neid preparaate ise proovinud. Mingisuguste eminenide tobedaid sõnavõtte ei tahaks siinkohal näha, vastasel juhul uurin välja, kust kohast need mailid on saadetud et autorit isiklikult näha...Edu kõigile!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×