Jump to content
agent

treening

Recommended Posts

Ma olen trenniga kolm aastat tegelenud. Tavaliselt läheb päevas kaks tundi. Trenni teen muidu enne magama minekut. Kõhule umbes 900 harjutust. Käele umbes 100 kätekõverdust ja saab hantleid ka tõsta. Jalgadele saab muidu kõige vähem teha, umbes 300 kükki. Siit ka küsimus. Kas hommikusel ja õhtusel trennil(enne magamaninekut) on mingi vahe? Ma olen lugenud, et kohe peale trenni peab sööma ja umbes 60 minti pärast peab veel sööma, et järgmiseks korraks jõudu koguda ja jõuvarusid taastada. Kui palju pärsib see treeningu efektiivsust, kui peale harjutusi ei saa süüa? Ja veel. Kas selline harjutuste arvu suhe on õige või jääb kuskil vajaka? ;)

Muudetud kasutaja agent poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
kas 900 liiga palju pole :( kõhulihaste jaox(kas iga päev teed kõhulihaseid muidu w)

Ma ei oska seda ise kommenteerida. Sai alustatud kolm aastat tagasi 40 ja nii suuremaks ta läks. Trenni teen iga päev. Aastas ehk 15-20 päeva jääb vahele. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere agent!

Lugesin neid numbreid ja imestasin. Tahaks sellist meest oma silmaga näha, kes nii palju korduseid treenib. Ilmselt erinevad sinu ja minu eesmärgid teineteisest nagu öö ja päev. Tundub, et sa arendad rohkem vastupidavust. Kui sa nüüd tõesti pea-aegu iga päev treenid mingi kindla kava järgi õhtuti enne magama minekut ja jõusaali ei ole plaanis külastada, siis soovitan sul teha oma treeningusse muudatusi: võimalusel treenida ka paar päeva nädalas hommikuti, samuti muuta oma harjutuste järjekorda ja võimalusel lisada vahel ka uusi harjutusi oma programmi. Kui oled aastaid treeninud ühesuguse programmiga, siis loomulikult aja jooksul seeriate arv oluliselt suureneb, aga samas lihas harjub sellise tööga ära. Toitumise kohta ei oska sulle nõu anda, kuna ei tea, milline on sinu eesmärk ja kas äkki oled seotud mõne teise spordialaga, kus just sellist treeningut vaja on. Palun täpsustust oma eesmärgist!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Algne eesmärk oli, et "õllekõht" ära kaotada. Ajaga kuluski see ära. Siis oli ka see eesmärk saavutatud.

Tahtekindlusest mul puudus pole olnud. Teeninguks ma ei pea ennast sundima.

Tundub, et sa arendad rohkem vastupidavust.

Seda on mulle päris mitmed öelnud. Kui saab jooksvõistlustel käia, siis parimad kohad tulevad pikkadelt distansidelt. Lühikesed jookud mulle eriti ei istu.

Praegust eesmärki on raske öelda. Elan nii öelda üks päev korraga. Ma ei välista, et ma kunagi kulturismiga tegelema ei hakka, aga siis on põhi olemas. Jõusaalis käin, aga siiski vähe.

Nende korduste kohta veel nii palju, et teeks veel rohkem, aga siis jääks uneaega liiga väheks. Jõudu jääb suht palju üle.

Treeningu olen täheldanud väga huvitavat lugu. Külmetushaigused ei kimbuta mind enam üldse. Olen kolme aasta jooksul viis korda haige olnud. Needki siis, kui ma olen paar päeva vahele jätnud.

Kas sul oli siis kohe eesmärk silme ees, et hakkad kulturistiks?

Tänan hüva nõu eest!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere agent!

Eesmärk võiks ikka olla!

Eks minulgi oli noorena eesmärgiks lihtsalt natuke liha oma kontidele juurde koguda ja tüdrukutele silma paista, siis mingi hetk tahtsin juuniorina jõutõstmises ilma teha, siis mõned aastad hiljem juba juunioride kulturismisesikolmikusse pääseda. Viimased kolm aastat oli eesmärgiks saada ka Eesti kulturismivõistlustelt kuldmedal ja nüüdseks unistan euroopa meistrivõistluste kirkamatest medalitest:-) Eesmärk on kogu aeg olnud- see sunnib rohkem pingutama. Nüüd olen oma treeningusse lisanud veel jooksmise ja jalgrattasõidu.

Haigustega on nii, et kui oled usinasti aastaid treeninud, siis loomulikult organism muutub tugevamaks ja suudab paremini igasuguste külmetuste-köha-nohuga paremini võistelda. Sellise avastuse olen aastaid tagasi teinud ka mina ja ilmselt enamus spordirahvast.

Sa ei välista, et hakkad kunagi ka kulturismiga tegelema? Sellise oletuse aluseks on ehk tuttavate tähelepanekud sinu hea füüsilise vormi kohta? Kui asja vastu natukenegi huvi on, siis soovitan sul uurida rohkem informatsiooni body-fitnessi kohta! See spordiala sobib sulle ehk isegi paremini ja ei sega jooksmiseid ja muid selliseid vastupidavusalasid kui sul head proportsioonid on.

Kas sul ei oleks võimalik treenida natuke varem, kui enne unerahu? Peale trenni ja enne magamist võiks ikka vähemalt paar tundigi aega jääda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tüdrukud on treeningu juures üks suur pluss. Neile üldjuhul meeldivad lihastes mehed.

Ilmselt minu treeningu juures ongi see miinuseks, sest see on aastatega vähe muutunud. Ainult maht on suurenenud. Minu rekord on 35 kõhulihaste harjutust 30 sekundi jooksul. Kätekõverdused jäävad nats alla saja.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×