Jump to content
phoe

jurjev

Recommended Posts

no kõige odavam on TÜ spordihall.

seal üliõpilasele 15 eek kord ja muidu õpilasele 20 eek

saab kõik ilust ära teha, tõsi küll masinad ja kangid ei läigi enam aga pole hullu :blink:

seal on hea kummi põrad. kui midagi teha ei jõua lased kangi või hantli lihtsalt maha kukkuda ja katki pole midagi :ph34r:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kes see siis korra ainult klubis käib. Lisaks jõusaalile vaja vahel spinnida ja Bodypumpida :ph34r: ka.

Vaja ikka vaadata, kui palju kuus või aastas kulub. Ja siis liitumistasu ka.

Aasta (kui maksta kuu kaupa) + liitumine klubiga (või kliendikaart)

Arctic 7300 + 500

Tropic 8400 + 150

Elpatre 7800

Avancia 7200 + 200

MV 5040

Arena 7200

Forselius 7800

TÜ spordiklubi vastavalt TÜ hinnakirjale, mida saab vist septembri alguses. Odav see tuleb, aga möllata tuleb selle eest kõvasti, et löögile pääseda ja hantlit või kangi katsuda saaks. Ja treenerid (osad vähemalt) suhtuvad mittetudengisse kui nähtusesse, mis võiks parem olemata olla.

Need siis enamvähem hinnad, mis kodulehtedelt saadavad ja täiskasvanud inimeste kohta. Sorry, kui kellelegi liiga tegin. Pikaajalistel kundedel on ehk soodustusi siin ja seal, aga seda peab klubist uurima.

Minu jaoks määrab spordiklubi valiku aga ikka eelkõige asukoht. Ma ei hakka 20 minutit läbi linna kulgema autoga selleks, et saaks veidi odavamalt trenni teha. Ja siis peaks tagasi ka ju möllama :blink: Ei aitäh.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kuidas ei ole. Ma olen seal ülikooli ajal ja peale kooligi käinud vast mingi 5 aastat ja kogu aeg on olnud. Ilma treenerita on "puur" lukuski.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kas sa m6tled ikka maneezhi? See, mis Konsumi juures asub? Seal ei ole yhtegi j6usaalitreenerit. Ise k2in seal ka 3 aastat ja ei ole yhtegi n2inud. Mitte kunagi. Kergej6ustikutreenereid on seal kyllaga, aga j6usaalis ei ole. Ja mis kuur sul seal lahti on? :blink: Seal on k6ik alati lahti, hommikust 6htuni. Ma ei tea, me r22gime erinevatest asjadest 2kki?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

millist TÜ jõusaali silmas peate? kui võtta rubriigist 'Klubid' Tartu, seal on näha kahte TÜ Akadeemilist: üks, mis asub aadressil Ujula 4 ning teine aadressil Jakobi 5. Palju neid kogu Tartu peale kokku on?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Manee?is ju peenemad asjad alati puuris olnud. Ehk teisisõnu traatvõrguga piiratud kitsukesel alal. No seadmed ju aastast 1981 nende juurde ei saa ju ilma treenerita lasta - toorest jõudu täis ja mõistuseta tudeng suudab igast trenasöörist minutitega koostisosad toota. Minu teada on alati see seadmeid täis nurgake olnud avatud ainult siis kui kohal on vastutav treener.

Aga no kui aus olla, siis ega viimane külastus oligi vist 2002 sügissemestril. Mis peale seda toimunud on, selle kohta tõesti minult vettpidavaid andmeid ei saa. Ehk ongi nüüd kogu manee? otsast lõpuni gym80 tehnikat dubleeritult täis ja seal, kus seadmetest vaba ruumi veel on, vedelevad vabad raskused. :blink: Aga millegi pärast ei usu seda.

Jakobi tänava koht on minu nähtutest kõige askeetlikum. Isegi maal põhikoolis käies tundusid varustus ja teised tingimused paremad olevat. Kõik põhiline on olemas ja tunnen mitmeid, kes seal treeninud ja väga korralike tulemusi saavutanud. Kokkuvõttes siis, et ega saali varustusest tulemused ei sõltu. Tulemused sõltuvad ikka treenijast endast.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

pumper olen sinuga ühel meelel.tulemused sõltuvad ikka endast!!!

haapsalus on näitex ühes75 ja teises saalis30 kord.kuukaardid aga 550 ja400.

soomes aga 6eurot kord ja 35 kuukaart.mõnes ehk teised hinnad,kes teab.

nii ,et tartus polegi kirves väga.tean kohtasi kus lastaxe ka pakki suitsueest tunnike kangi lükata...irw ja seda tartus

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×