Jump to content
Sign in to follow this  
-Raix-

lõuatõmbed

Recommended Posts

wtf. triitsepsit ja rinda :ph34r: .. lõuatõmbamine arendab :seljalailihaseid,suurt ümarlihast,biitsepsit,õlavarre lihast. ning vähemalmääral :trapets (kest- ja alaosa ,romblihased ja rinnalihased. :D parandage kui eksin. :blink:

Lõuatõmbed on väga hea harjutus, kui tõsta jalad ka tõmbe ajal ette, mõjub veel rohkem seljale. Peopesad hoida enda poole. Kuna tegemist on üsna raske harjutusega siis teha seda treeningu alguse poole

Lõuatõmbeid peopesad enda poole hoides on seljalihastel suurem amplituut - mass ja reljeefsus tuleb lihtsamini, biitseps saab ka rakendust. Peopesad eemale hoides on röhk seljalihastel ja tagumistel õlalihastel ning rinnalihaste kontuur areneb paremini.

Edited by eintsius

tervist!

Ma olen tavaliselt trenni lõpus teinud lõuatõmbeid..esimene seeria on käed pealthaardes ja tõmban selja taha..teine ka pealthardes ja tõmban tavaliselt..kolmas on peopesad enda poole.

Minuarust on seljalihaseid arendanud päris hästi.

tervist!

Ma olen tavaliselt trenni lõpus teinud lõuatõmbeid..esimene seeria on käed pealthaardes ja tõmban selja taha..teine ka pealthardes ja tõmban tavaliselt..kolmas on peopesad enda poole.

Minuarust on seljalihaseid arendanud päris hästi.

Areneksid arvatavasti veel paremini, kui teeksid lõuatõmbeid trenni alguses.

Kui althaardes sooritada on piitsepil suurem rõhk .Aga minu meelest lõuatõmbed küll eriti rinnale ei mõju...või mõjuvad??