-Raix- 0 Report post Posted August 21, 2005 sooviks infot lõuatõmbamise kohta et näiteks mis lihaseid arendab ja kuidas tulemusi parandadaTÄNUD Share this post Link to post Share on other sites
-Egert 22 Report post Posted August 21, 2005 Lõuatõmme peaks vist enamjaolt selga arendama. Aga ka triitsepsi ja rinda. Share this post Link to post Share on other sites
norman22 0 Report post Posted August 21, 2005 biitsepsit ikka Share this post Link to post Share on other sites
PuReSuruja 0 Report post Posted August 21, 2005 wtf. triitsepsit ja rinda .. lõuatõmbamine arendab :seljalailihaseid,suurt ümarlihast,biitsepsit,õlavarre lihast. ning vähemalmääral :trapets (kest- ja alaosa ,romblihased ja rinnalihased. parandage kui eksin. Share this post Link to post Share on other sites
PuReSuruja 0 Report post Posted August 21, 2005 algajal soovitaks kasutada trenazööri. Share this post Link to post Share on other sites
M.M. 52 Report post Posted August 21, 2005 Lõuatõmbed on väga hea harjutus, kui tõsta jalad ka tõmbe ajal ette, mõjub veel rohkem seljale. Peopesad hoida enda poole. Kuna tegemist on üsna raske harjutusega siis teha seda treeningu alguse poole Share this post Link to post Share on other sites
Tuul 1 Report post Posted August 21, 2005 miks peaks peopesad enda poole hoidma? Share this post Link to post Share on other sites
PuReSuruja 0 Report post Posted August 21, 2005 minumeelest on peopesi endapoole hoides kudagi lihtsam. Share this post Link to post Share on other sites
PuReSuruja 0 Report post Posted August 21, 2005 endast eemale hoides mõjutab vist rinnalihast ka rohkem . Share this post Link to post Share on other sites
iluspoiss 0 Report post Posted August 21, 2005 peopesi enda poole hoides on ikka tunduvalt lihtsam teha, sest biitseps aitab siis kõvasti rohkem kaasa....isegi ühe käega tõmbab nii mõne korra Share this post Link to post Share on other sites
Bulletproof 2 Report post Posted August 26, 2005 -Raix-, oma tulemusi saad parandada ikka rohkem lõuatõmbeid tehes Share this post Link to post Share on other sites
eintsius 0 Report post Posted August 26, 2005 (edited) Lõuatõmbeid peopesad enda poole hoides on seljalihastel suurem amplituut - mass ja reljeefsus tuleb lihtsamini, biitseps saab ka rakendust. Peopesad eemale hoides on röhk seljalihastel ja tagumistel õlalihastel ning rinnalihaste kontuur areneb paremini. Edited August 26, 2005 by eintsius Share this post Link to post Share on other sites
-Raix- 0 Report post Posted August 26, 2005 tänud nõuannete eest Share this post Link to post Share on other sites
muumia 0 Report post Posted June 14, 2008 tervist!Ma olen tavaliselt trenni lõpus teinud lõuatõmbeid..esimene seeria on käed pealthaardes ja tõmban selja taha..teine ka pealthardes ja tõmban tavaliselt..kolmas on peopesad enda poole.Minuarust on seljalihaseid arendanud päris hästi. Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted June 14, 2008 Aru ma ei saa - mis on nende igivanade teemade üleskaevamise mõte? Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted June 14, 2008 tervist!Ma olen tavaliselt trenni lõpus teinud lõuatõmbeid..esimene seeria on käed pealthaardes ja tõmban selja taha..teine ka pealthardes ja tõmban tavaliselt..kolmas on peopesad enda poole.Minuarust on seljalihaseid arendanud päris hästi.Areneksid arvatavasti veel paremini, kui teeksid lõuatõmbeid trenni alguses. Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted June 14, 2008 Kui althaardes sooritada on piitsepil suurem rõhk .Aga minu meelest lõuatõmbed küll eriti rinnale ei mõju...või mõjuvad?? Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted June 14, 2008 Kui althaardes sooritada on piitsepil suurem rõhk .Aga minu meelest lõuatõmbed küll eriti rinnale ei mõju...või mõjuvad??http://www.exrx.net/WeightExercises/Latiss...i/WtPullup.htmlMõjub natukene. Aga triitsepsi antagonist on biitseps, mitte piitsep. Share this post Link to post Share on other sites