Jump to content
cristella

millest tuleb alustada???

Recommended Posts

Tere,

sattusin siia päris juhuslikult ja nüüd võimalusest kinni haarates, küsiks siis siit nõu ka :)

Olen 23 aastane noor ema. Laps on 1.3 aastane. Rasedusega tuli juurde 30kg, ei tea mis paigast ära läks raseduse ajal, aga see 30 kilo läks peale sünnitust alla 3 kuuga. Aga nüüd siis mis probleemiks on:

Kõht ... vähe sellest et mu kõhule suured venitusarmid tulid, on rasvast lahti saamine tõeliselt raske.

Venitusarme ei saa kindlasti ilma operatsioonita ära, aga arvan, et kui oma keha korda saaks, ei oleks need armid ka enam nii väga häirivad.

Praegu kaalun keskmiselt 66kg (167cm) ja ei mingit trenni, peale selle, et vahest ennast jooksma vean ja mõned korrad saab ka kõhulihaseid teha.

Iseseisvalt trenni olen suuteline tegema healjuhul kuu aega järjest. Olen mõelnud treeneri peale, aga ei oska kuskilt otsast alustada. Igasugused dieedid jäävad küll mängust välja. Kuid söömisharjumuste muutmise vastu ei ole midagi, aga ise ei oska nagu seda ka õigesse suunda arendada. Praegu söömisega niimoodi saanud, et kaalu juurde ei tule ja see on põhiline. Sooviksin trenniga enda keha korda saada. Enne rasedust tegelesin ratsaspordiga 8aastat, praegu ei ole selleks erilisi võimalusi.

Ütleme nii, et treenitud 66kg on palju kenam kui treenimata 66kg.

Mida ma siis nagu tahan... Sooviksin teada kust otsast pihta hakata, on kellelgi anda head jõusaali/aeroobika vms. kontakte või treenerite kontakte.

Asukoht Tartu. Ja ka rakvere kohta on info teretulnud.

Ette tänades!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

rakvere kohta ei oska muud soovitada kui vinni spordikompleks, nad uuendasid alles oma jõusaali ning seal on ka ujula ja saunad.uues spordihoones on asi nõrk.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tartus on igas linnaosas oma spordiklubi või rohkemgi. Sageli on linnas seiklemisele kuluv aeg ja raha suuremad kui võit, mille teises linnaotsas odavamas kohas trennis käies justkui võidaks. Rakvere kohta ei oska soovitusi anda.

Sisulise poole pealt soovitaks rohkem ikka aeroobikat ja toitumise osas treeneri/spetsialisti nõuannet. Kuigi ega vaikne jõusaalis müttamine ka halb pole.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

siin pole midagi keerulist

a ) vaata üles seal on eraldi riba "treenerid" sealt vali endale kõige meelepärasem

b ) treenerile räägi oma situatsioon ära, las teeb sulle treeningkava ja räägib sulle toitumisest ka + las teeb sulle toitumiseplaani

ja ega muud polegi kui tee nagu öeldakse, kui tahad infot niisama siis võta amazoni foorum ette ja hakka lugema, seal piisavalt infot, et ise alustada. (kuigi see võtab suhteliselt palju aega)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Rakvere spordikeskus käi kohal ja näed ja otsustad ; Ilu ja Tervisekeskus 4+ koht.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga rattaga sõitmas võiksid ju ka käia, muidugi, kui vaba aega üle jääb. Nt. 2 korda päevas, või isegi 4 :) .

Edu!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×