jon 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2005 Tere.Pole nagu kaks kuud saalis käinud.Nüüd lähen tagasi.Aga äkki oskaks keegi õelda kui kaua mul läheb ,et endine,paarikuutagune välimus ja jõud tagasi tulevad.On kellegil kogemusi. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Juuli 28, 2005 see on alati erinev sest inimese areng pole kunagi ühtlane ja sellest olenevalt tuleb nii lihas kui jõud! see-eest vana vormi tagasi saada on lihtsam kui olemasolevat edasi arendada! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Zad 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 29, 2005 (muudetud) Eks see ole muidugi iga inimese puhul erinev(nagu eelpool mainitud), aga mul on neid pause ka olnud. Üks asi on kindel: mida parem sul vorm enne pausi oli, seda raskem on seda tagasi saada. Minul läks 4 kuu pausi järel vormi taastamiseks umbes 1 kuu. Arvan, et vormi taastamiseks läheb sulgi vähemalt mõned nädalad. Välimuse koha pealt ei oska kommenteerida. Muudetud Juuli 29, 2005 kasutaja Zad poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
erxs11 0 Teavita postitusest Postitas Juuli 31, 2005 Mul oli eelmine aasta 8 kuud pausi. Tagasi tuli umbes 1 kuuga. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
koit107 0 Teavita postitusest Postitas November 19, 2010 Mul oli eelmine aasta 8 kuud pausi. Tagasi tuli umbes 1 kuuga.Mul ka mingi 6 kuud paus trennist....loodan, et saan ka 1 kuuga vana vormi tagasi... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Paul.K. 3 Teavita postitusest Postitas November 19, 2010 Väga individuaalne asi,mul oli pmst 3 kuud pausi ja tegin jõudu tagasi kuu aega pea. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MoloM 14 Teavita postitusest Postitas November 20, 2010 Jube ... seda vist ise küll üle ei elaks ... Jõusaal, kus mina käin pandi 2 nädalaks kinni ...1 nädal on juba möödas ja 1 nädal veel vaja oodata ...Jube lihtsalt ... Iga päevaga läheb treeningu vajadus aina suuremaks ...Sajaga tahaks pumbata Mix Sa ei treeni siis, ega jõusaal ei ole ainuke koht kus treenida saab Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides