Sacatini 0 Report post Posted May 30, 2002 Lgp. Ott Kiivikas. Nüüd tuleb selline küsimus. kus kindlasti paljudel on oma arvamus, kuid usaldan sind kui üht tähtsamat tegijat Eesti kulturismis. Oled kindlast külastanud www.bodybuilding.ee saiti. Teema all treening oled kindlast lugenud seda nö. teist äärmust: **vead, mida olen teinud ......enamikus ikka ja jälle** Mis töötab** Rada, mid mööda käisin**. Kas tõesti on tõsi, et Rohkem kui 2x nädalas treenimine (ükskõik millise süsteemi juures) on progressile vastu töötamine - hmm ei tahaks eriti uskuda. Ise treenin 4x nädalas ja no poroblem. kõik on ok (vähemlt praegu). Mis sa ise asjast arvad??? Share this post Link to post Share on other sites
Ott Kiivikas 817 Report post Posted May 31, 2002 Tänan usalduse eest, ma mingi aeg tagasi lasin silmadega need artiklid üle, eriti põhjalikult ei süvenenud, kuid ütlen veel kord, igaüks peaks enesele sobiva kava leidma katse-eksitus meetodil. St. on olemas põhiprintsiibid, kuid koormustaluvus, taastumine jne. on inimestel erinev. Keskenduma ei peaks niivõrd treeningkavale kui toitumisele ja puhkusele. Ma näen iga päev inimesi, kes treenivad tunduvalt rohkem kui mina, kuid nende tulemus erineb oluliselt sellest kuhu ma jõudnud olen. Treening võtab päevasest ajast 1,5-2 tundi kuid ülejäänud aja peaksime keskenduma eelpool mainitud tegevusele. Minu arvamus on selline, et treenides 2x nädalas ei ole võimalik saavutada märkimisväärset progressi, see võib toimida ainult treeninguid alustades esimestel kuudel. NB! tule oma särgile järele. Share this post Link to post Share on other sites
Georg 0 Report post Posted June 2, 2002 Ega sina Ott jah t?esti ei ole keskendunud treeningutele,vaid rohkem igasugustele pillidele.Nende najal jah oledki sinna j?udnud,kus sa praegu oled. Share this post Link to post Share on other sites
mart 0 Report post Posted June 3, 2002 issand kui loll võib mõni inimene olla. pillid my ass. Share this post Link to post Share on other sites
Georg 0 Report post Posted June 3, 2002 Jah siin ongi pigem Oti lollusega tegu,sest dopinguga alustas ta Vijandi päevil ja dopinguga l?petab ka nüüd. Share this post Link to post Share on other sites
david 0 Report post Posted June 3, 2002 Ma ei saa aru.. te siin foorumis jõle agarad süüdistama, kuid kas on ka mingeidki tõendeid sellest dopingust. Kui ei ole, võib seda Oti dopingujuttu laimuna käsitleda... Või kuidas? Share this post Link to post Share on other sites
mart 0 Report post Posted June 3, 2002 kogu see keemiamöga a la "tema KINDLASTI on midagi võtnud" tuleks tõsta mingisse eraldi foorumisse "Sitaga loopimine". et seal siis loobime üksteist sitaga. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Siim Report post Posted June 4, 2002 Ott mine peese, hoopis sina oleks pidanud Viljandis vahele jääma mitte se venku.Winstrol, Samatropin, Insuliin- kas tuleb tuttav ette? Hea kaval kompott , Kui ?ieti kasutad siis vahele ei jää. Pealegi ei ole ka nii kahjulik kui muu saast."TUBLI" Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 4, 2002 Äkki sa siim tuled hakkad edaspidi ise teste tegema hoiaks kohutavalt raha ja aega kokku? Äkki lisad siia veel selle mida Nikolai võttis, et tema test negatiivne oli? Share this post Link to post Share on other sites
mart 0 Report post Posted June 4, 2002 Tee endale ka test saad teada millest vähi said.Äkki on Tsernob?l s??di? Share this post Link to post Share on other sites
Arnold 76 Report post Posted June 4, 2002 See ei ole mingi saladus, et minu vähk oli tingitud nii öelda lubatud steroidi kogustest. Neile , kes on foorumit hoolikalt lugenud ei tohikse see mingi uudis olla. Share this post Link to post Share on other sites
Guest pärismart Report post Posted June 4, 2002 see viimane post, armold, ei olnud minu sulest, ma ei ole sitaga loopija. Share this post Link to post Share on other sites
4Qlimax 0 Report post Posted June 14, 2008 Ott mine peese, hoopis sina oleks pidanud Viljandis vahele jääma mitte se venku.Winstrol, Samatropin, Insuliin- kas tuleb tuttav ette? Hea kaval kompott , Kui ?ieti kasutad siis vahele ei jää. Pealegi ei ole ka nii kahjulik kui muu saast."TUBLI"Kas see jutt vastab tõele? Share this post Link to post Share on other sites
oss 0 Report post Posted June 14, 2008 Kas see jutt vastab tõele?Milline osa? Vahele võib kõigega jääda. Dopingutestid arenevad jne...Somatotropiini (HGH), insuliini ja Winstroli manustamine koos on kindlasti kahjulikum kui mõnda neist eraldi tarbides. Share this post Link to post Share on other sites
Karu 0 Report post Posted June 14, 2008 HGH on ju eraldi isegi bodybuilding.com lehelt USA siseselt tellitav, kui nüüd õigesti mäletan. Share this post Link to post Share on other sites
gmaster 303 Report post Posted June 14, 2008 Need tooted tegelikult ei sisalda HGH, nad väidetavalt lihtsalt parandavad selle tootmist kehasja päris HGH pidi üldse hirmkallis olemaaga samas pole farmakoloogia mu tugev külg... Share this post Link to post Share on other sites
Gunnar 0 Report post Posted June 14, 2008 Tänan usalduse eest, ma mingi aeg tagasi lasin silmadega need artiklid üle, eriti põhjalikult ei süvenenud, kuid ütlen veel kord, igaüks peaks enesele sobiva kava leidma katse-eksitus meetodil. St. on olemas põhiprintsiibid, kuid koormustaluvus, taastumine jne. on inimestel erinev. Keskenduma ei peaks niivõrd treeningkavale kui toitumisele ja puhkusele. Ma näen iga päev inimesi, kes treenivad tunduvalt rohkem kui mina, kuid nende tulemus erineb oluliselt sellest kuhu ma jõudnud olen. Treening võtab päevasest ajast 1,5-2 tundi kuid ülejäänud aja peaksime keskenduma eelpool mainitud tegevusele. Minu arvamus on selline, et treenides 2x nädalas ei ole võimalik saavutada märkimisväärset progressi, see võib toimida ainult treeninguid alustades esimestel kuudel. NB! tule oma särgile järele.Mina treenin 2 korda nädalas ja arvan,et keskmine Eesti inimene peakski treenima 2 korda nädalas.Enamik treenivad küll 5-6 korda nädalas,aga progress peaaegu puudub,kuna treenitakse lihtsalt üle.Kõige suurem häda ongi selles,et ei suudeta saalist eemal olla,kuna kangesti tahaks treenida. Share this post Link to post Share on other sites
joker 3 Report post Posted June 14, 2008 Mina treenin 2 korda nädalas ja arvan,et keskmine Eesti inimene peakski treenima 2 korda nädalas.Enamik treenivad küll 5-6 korda nädalas,aga progress peaaegu puudub,kuna treenitakse lihtsalt üle.Kõige suurem häda ongi selles,et ei suudeta saalist eemal olla,kuna kangesti tahaks treenida.Ühest äärmusest teise. Share this post Link to post Share on other sites
undisputed 0 Report post Posted June 14, 2008 Ühest äärmusest teise.Nagu toitumisega Share this post Link to post Share on other sites
susim 2 Report post Posted June 14, 2008 mis ma oskan oelda Uskumatu (suure algus t2hega) Share this post Link to post Share on other sites