Jump to content
-Jaanus-

Jõusaali kuutasu Tallinnas

Recommended Posts

Sügisest hakkan avatavasti viibima nädala sees Tallinnas. Olen üpris pikalt juba jõutreeninguga tegelenud ja sooviks seda ka Tallinnas jätkata. Klubide kuutasusid uurides aga alla 350 kr kuus ei leia eriti midagi. Oskab äkki keegi öelda, kas kuskil on võimalik ka 200-300 krooni eest jõukas käia?

Praegu käin jõusaalis 100 kr eest kuus, mis on ülisoodus ja millest ma arvan, et Tallinnas ei tasu unistadagi...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

No ka Kristiine Spordis on kuutasu 300 EEK. Teha saab, aga nuh, aparaadid, kettad , kangid on vist küll üleeelmisest sajandist.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kas seal Kristiine Spordi jõusaalis veidi kitsaks ei jää? 10x12 pol just suur pind ja pildi pealt paistab et see on ka suht tihedalt masinaid täis topitud... Ma kujutan ette, et soodsa hinna tõttu käib seal ka palju rahvast

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kõik oleneb mis kellaaegadel käid. mina käisin tavaliselt 14:00-19:00 vahel ja rahvas tuleb just õhtupoole peale tööd kuid sellist asja et trenni ei saa teha ei olnud, kuna vägapalju on lihtsalt korraläbihyppajad tuleb vehib paarkorda hantliga ja ongi temajaoks trenn tehtud. yhesõnaga saab hakkama, kuid kindlasti on kallimahinnalised kohad suuruse ja tehnika suhtes paremad.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina käin kristiine spordis jõusaalis, olen seal pea 2 aastat käinud. Kuu aega maksab 300 eeku ja treenimiseks on kõik peamine ja vajalikud aparaadid olemas, mis küll ei ole uued, kuid toimivad ilusti. Mul ei ole veel küll midagi tegemata jäänud. Rahva hulk oleneb jah kella ajast, koolijütsid käivad päeva poole, töö inimesed jõuavad kuskil kella 6 ajal. Koht on väike, kuid rahvast väga palju ei käigi, on olnud vist mõned korrad, kui on olnud jah puupüsti saal täis, kuid tavaliselt on asi ikka normaalne, kõik saab tehtud, mul pole probleemi olnud. Suurem osa seal käijatest on rohkem niisama käijad, teevad siit-sealt ja lähevad ja siis on mõningad põhitegijad ka, keda ma seal ikka kogu aeg näen. Mulle on see mu kodukohale suht lähedal, saab kõik asjad, mis vaja ära tehtud, hind 2x odavam kui teised kohad, nii et võib täitsa rahule jääda.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×