Jump to content
kirsika

kaalust alla kiirelt

Recommended Posts

tahaks saada kiirelt kalust alla ütleme 4-5 kg umbes kuu ajaga. Vaatasin ja lugesin siinseid vanemaid teemasid aga eriti targemaks ei saanud.

veel tahaks teada, mida moodi saaks polstri kõhupealt maha treenida (lihased tagasi kasvatada), peale teist sünnitust (pool aastat tagasi) ei ole kõht tagasi tõmmanud. kuigi harjutusi teen samamoodi, nagu peale esimest rasedust ainult, et rohkem, kuna ennem oli kõht kivikõva (lihased) ega pidanud suurt vaeva nägema.

jalgadest, ma tean, saab ruttu liigse maha spinninguga. aga jõusaalis kõhulihaste harjutused, milliseid oskate soovitada, kuna jõusaaliga sai rohkem kokku puututud, ainult kooli ajal kehalise kasvatuse tunnis, kui võimlat remonditi.

toitumise koha pealt on kõik ok. arvan, et sealt ei peaks midagi muutma.

aga igasugune nõuanna on tere tulnud, kuna olen alles algaja ja tahaks suveks hea välja näha.

Mina oleks õnnelik kui saaks 4-5 kg nädalaga maha-puusad ja reied. Utoopia muidugi, kuid võimalik kui ei söö üldse.

Muudetud kasutaja mammamia poolt

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Mina oleks õnnelik kui saaks 4-5 kg nädalaga maha-puusad ja reied. Utoopia muidugi, kuid võimalik kui ei söö üldse.

Mina arvan, et see pole võimalik. Saad omale toreda toitumishäire hoopis. Nii füüsilise kui vaimse (mis isegi hirmsam ma arvan, enese piinamine).

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ei ole vast mõtet vastata teemale, milles viimane postitus 7 Jul 2005, 13:40...

No tegelikult on ikka mõtet vastata küll! Milleks siis on otsing kui otsingut ei kasutata ja teeksin uue teema?? Selliseid kasutajaid on siin küll ja küll, kellele öeldakse, et kasutage otsingut. :lol:

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.