savi_ 1 Teavita postitusest Postitas Oktoober 9, 2010 Tere,Mida arvate sellisest kombost:kreatiin (5g) +piim (500g) + viinamarjasuhkur (50g)Valgupulbri ning Dextro või mõne muu süsivesikupulbri ostmine käib üle jõu, seepärast küsin nõu, kas selline kombo rahuldab valgu- ning süsivesikuvajaduse kreatiini kasutamisel ?Suur tänuTahad neid kokku segada ? Ei soovitaks. Vähemalt piimaga mitte. 2.5% piim iseeneset ei ole ka suurem asi valguallikas. Sisaldab umbes samas koguses rasvu ja topelt nii palju süsivesikuid. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
vaher 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 9, 2010 Parimad naturaalsed massilisajad ongi piim ja jogurt. Sinna sisse pole küll mõtet süsivesikuid segada. Ostad liitrise piima või jogurti ja kõmmutad koos kreatiiniga kõik ära. Aga kahtlen muidugi, kas see tuleb odavam kui valgupulber... Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ainrom 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 9, 2010 (muudetud) Kaalus juurdevõtmine pole probleem.500g piim:Kalorsus:280 kcalValgud:17 gRasvad12.5 gSüsivesikud24 g17g valku ikka parem kui mitte midagi. Kuigi jah, olen kuulnud, et veega imendub kreatiin kiiremini/paremini. Muudetud Oktoober 9, 2010 kasutaja ainrom poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Oktoober 9, 2010 Parimad naturaalsed massilisajad ongi piim ja jogurt. Sinna sisse pole küll mõtet süsivesikuid segada. Ostad liitrise piima või jogurti ja kõmmutad koos kreatiiniga kõik ära. Aga kahtlen muidugi, kas see tuleb odavam kui valgupulber...Jogurtiga ei tule jah.Muidu teema algatajale: parem kui mitte midagi. Sv sisalduse järgi pole sul 50g viinamarjasuhkrut (e dextro) vajagi, piisab poolest. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MihkelV 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Mida võtta, kuikaalus juurde ei taha võtta, aga lihaskasvu tahaks kiiremat? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sarge 385 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Lihaskasvuga kaasneb ka kaal Aga kreatiin monohüdraat seob vett ja kaal tõuseb kõvasti.Selline asi seob vähem: LINK! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Võib ka monot võtta kui laadimist ei tee ja päeva peale väikesteks kogusteks jagada. Ja kaalutõusu kreatiinivõtmise ajal ei maksa karta! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MihkelV 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Mul peahuvi olekski see, et toidulisand mida võtan oleks töökindel, ning piisavalt taskukohane. Vett seovad need kreatiinid kõik vist kehasse päris palju peale Sarge pakutud lisandi. Või on veel mõni, taskukohasem. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Mida võtta, kuikaalus juurde ei taha võtta, aga lihaskasvu tahaks kiiremat?Toitumiskava? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
jrx 142 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Siis kasuta monohüdraati ja milles probleem:D Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
samuil 12 Teavita postitusest Postitas Oktoober 19, 2010 Kasutan samuti monohüdraati 2gr-i hommikul enne sööki ja 2gr-i peale trenni. Nii toimin 50 päeva järjest siis 14 päeva puhkust ja uuele ringile. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
rolts33 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 20, 2010 Söön monohüdraati kapslitena. Praegu laadimisperiood käsil. Kui ma alati seda peale sööki võtan kas siis on vaja eraldi mingit süsivesikut juurde või piisab sellest mis toidu seest leidub? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
tomster 2 Teavita postitusest Postitas Oktoober 20, 2010 Nendele kes siiskreatiini kasutavad, kas see aitab kah? Annab kohe tunda? ning kas seda tarvitades peavad söögikorrad olema paigas. Nt 60-90 minti peale trenni peab sööma?Kui tahad tulemusi, siis peavad toidukorrad ka ilma kreatiinita paigas olema. Kui pole, siis pole mõtet ka kreatiini hakata võtma. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
MihkelV 0 Teavita postitusest Postitas Oktoober 20, 2010 Kui tahad tulemusi, siis peavad toidukorrad ka ilma kreatiinita paigas olema. Kui pole, siis pole mõtet ka kreatiini hakata võtma.Võib öelda, et toidukorrad paigas, kell 8hommikusöök vareede, siis on 7:30. lõuna kell 12:00 (minutipealt), õhtusöök kell 18:00, aga siit ka mure, jõusaalis olen kell kella 17:45´ni, 15 minutit pesu ja riidevahetus, seejärel sööma, aga kusagil kuulnud, et peale trenni peaks olema 60-90 minutit vahet.Lihtsalt on nii, ühikaelu. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas Oktoober 20, 2010 Võib öelda, et toidukorrad paigas, kell 8hommikusöök vareede, siis on 7:30. lõuna kell 12:00 (minutipealt), õhtusöök kell 18:00, aga siit ka mure, jõusaalis olen kell kella 17:45´ni, 15 minutit pesu ja riidevahetus, seejärel sööma, aga kusagil kuulnud, et peale trenni peaks olema 60-90 minutit vahet.Lihtsalt on nii, ühikaelu.Huvitab mind sinu toidukordade kogused ja toitainete jaotus ? Viitsid pane päevane menüü koos kogustega kirja. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Fitness93 0 Teavita postitusest Postitas November 5, 2010 Tere, tekkis küsimus, et kas 17 aastaselt kreatiini tarvitamine on normaalne? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas November 5, 2010 Tere, tekkis küsimus, et kas 17 aastaselt kreatiini tarvitamine on normaalne?Kindlasti ei ole see ebanormaalne, seega jah. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
algaja11 0 Teavita postitusest Postitas November 5, 2010 Mul oleks ka 1 küsimus . Nimelt kui võtan kreatiini ilma laadimisperioodita siis kunas see mõjuma hakkab alguses võttes 2,5g 4 korda päevas (5 päeva )ja edasi 5-10g päevas ? plaan kasutada 2 kuud ja siis paus .? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
matjusm 24 Teavita postitusest Postitas November 5, 2010 Mul oleks ka 1 küsimus . Nimelt kui võtan kreatiini ilma laadimisperioodita siis kunas see mõjuma hakkab alguses võttes 2,5g 4 korda päevas (5 päeva )ja edasi 5-10g päevas ? plaan kasutada 2 kuud ja siis paus .?Kreatiinil ei ole mingit Red Bulli laadset "mõju" kus sa tunneksid et vau, nüüd on energiat juures nii et ära hakka midagi sellist sellelt lootma. Ise olen 2 aastat kreatiini võtnud ja pole iialgi mingit laadimisperioodi teinud. Ei näe mis tohutut vahet see laadimisperiood peaks tegema. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Jarmo Oberst 7 Teavita postitusest Postitas November 5, 2010 Kreatiinil ei ole mingit Red Bulli laadset "mõju" kus sa tunneksid et vau, nüüd on energiat juures nii et ära hakka midagi sellist sellelt lootma. Ise olen 2 aastat kreatiini võtnud ja pole iialgi mingit laadimisperioodi teinud. Ei näe mis tohutut vahet see laadimisperiood peaks tegema.Mina teen alati laadimisega, sest kreatiin on nii odav toidulisand, et mul pole midagi kaotada kui see paarkümmend grammi ka raisku läheb. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
batmannu 22 Teavita postitusest Postitas November 6, 2010 (muudetud) proovisin http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/rea...-%20120kapslit/ 2 kapslit hommikul ja 2 enne trenni ja jõudu tuli nii mis mühises.kaalu tuli juurde ca 2kg, aga see vb kuna toitusin halvasti.soovitan soojalt Muudetud November 6, 2010 kasutaja batmannu poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
algaja11 0 Teavita postitusest Postitas November 6, 2010 Kui kaua kreatiin säilib , kui ta on algsest purgist välja võetud ja väiksemasse anumasse seisma pandud ? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
AlanBStard 126 Teavita postitusest Postitas November 7, 2010 5-10 aastat, olenevalt purgi suurusest Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
taavikas 0 Teavita postitusest Postitas November 7, 2010 (muudetud) on se norm kui ma võtan j6usaali päevadel (4xnädalas) kreatiini peale trenni nii et kodus segan valmis kreatiin, hera ja malto(süsivesikud vms), v6i oleks parem kreatiini eraldi veega võtta ? Muudetud November 7, 2010 kasutaja taavikas poolt Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
gmaster 303 Teavita postitusest Postitas November 7, 2010 Võib öelda, et toidukorrad paigas, kell 8hommikusöök vareede, siis on 7:30. lõuna kell 12:00 (minutipealt), õhtusöök kell 18:00, aga siit ka mure, jõusaalis olen kell kella 17:45´ni, 15 minutit pesu ja riidevahetus, seejärel sööma, aga kusagil kuulnud, et peale trenni peaks olema 60-90 minutit vahet.Lihtsalt on nii, ühikaelu.Ah see siis ongi "toidukorrad paigas"?Pead ikka müstilisi koguseid sööma, kui nii kasvada kavatsed. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides