Jump to content
TANK

Keemia

Recommended Posts

Nii... neid keemia jutte pidevalt lugedes hakkab juba üle viskama. Pidev näpuga näitamine "näe tema paneb seda" jne.

Kurat pole ju vaja seda, jutt ei anna ju kellelegi midagi

Mina leian et parem kui noored entusiastid ei tea et profid on kõik keemia peal.

Kui nad võtavad mõne profi eeskujuks ja treeenivad raskelt, pühendunult ja huviga... lootuses kunagi sarnane välja näha on ju hea võimalus kohalike tulevaste tippude sirgumiseks.

ma ei räägi siin salgamisest aga kui pidevalt rõhutada et "ilma ei saa" ja "nemad kasutavad" jne.. siis purustab see noore sportlase huvi ja tahte... või veel hullem paneb noore mehe sirutama käe keelatud ainete järgi.

Oletame et tuleb noor poiss sinu kui treeneri juurde ja ütleb et tahab selliseks saada nagu Arnold oma filmides. Mida sa teed?

Õige treener annab talle hantli ja õpetab mida sellega teha, mitte ei toppi tal suud dianaboli täis ja ei saada koju. Samuti ei lõhu illusioone ja ei hakka rääkima et Arni suguseks sa eluilmas ei saa eluilmas sest tema sõi ... , ... , ... , ... , jne.. ja kui sina ka nii teed siis siis saad küll veidi lihast aga pärast ei saa enam nokut kasutada ja sured pärast neerude operatsiooni.

Pole vaja siin keelatud ainetest nii palju läbustada... kellel on vaja teada teab niigi ja kes ei tea sellel ei ole ka vaja teada. Paljudele see ei jõua kahjuks kohale kuid olge mõistlikud!

Muudetud kasutaja TANK poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

aga mõtle niipidi et kui ma tean et proffid on keemia peal siis on nii et kui tahan samasuguseks saada pean ilma keemiata just topeltkorralikult kõike tegema ja see äkki annab indu juurde! :unsure:

tglt su jutus oli iva sees!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×