Asko 0 Teavita postitusest Postitas Mai 20, 2005 Kui vaadata siin erinevate kulturistide ankeete siis seal on märgitud bicepsi ümbermõõt.Mul on küsimus et kuidas seda mõõta kas pingutades maksimaalselt või hoida tavaliselt? Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
renku 54 Teavita postitusest Postitas Mai 20, 2005 pingutades Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
ROtter 198 Teavita postitusest Postitas Mai 21, 2005 Enne "pumpad" veel lihase verd täis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
laika 0 Teavita postitusest Postitas Mai 21, 2005 mida sa vanamees jälle jahud. enamustel täpsematel ankeetidel on juures märge cold, mis on siis külmalt, mitte verd täis pumbatult. vaid mõned üksikud on ''pumped''. kõige rohkem on muidugi selliseid ankeete, kus on lihtsalt ümbermõõduandmed. sa oled vist selgeltnägija kui tead öelda kas need mõõdeti pumped või mittepumped. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Sten 0 Teavita postitusest Postitas Mai 21, 2005 Enamus ongi pumbatud, aga siis see, kes ei ole pumpand, kirjutab juurde, et külmalt või midagi sellist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Mai 21, 2005 aga kas kõik ka ausalt annavad selle mõõdu ? - tglt see ju rohkem enda jaoks on ju sest mõni soome õllekõhuga vanamees võib vabalt jämedama käega olla kui mõni eesti tegia - küsimus ju käes endas ja enda ületamises! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Asko 0 Teavita postitusest Postitas Mai 22, 2005 vist peab arvestama siis kaalu ja selle ümbermõõdu suhet või midagi sellist Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
erxs11 0 Teavita postitusest Postitas Mai 22, 2005 Mida see mõõtmine teile annab? Ega lihas mõõtes suuremaks ei lähe Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Flux 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2005 Annab ju... Mõtled lihase suremaks ja saadki 2x suurema bicepsi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
erxs11 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2005 Annab ju... Mõtled lihase suremaks ja saadki 2x suurema bicepsi Selle loogika järgi pole vaja trenni minnagi. Istud kodus ja mõtled aina lihast juurde. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
maza 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 13, 2005 irw... siis oleks jah pris hea kui passid kodus ja lihas aina kasvab Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
leopold 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 14, 2005 Mingi mutivatsioon ika tuleb ju, kui mõõdad ja kasvu märkad, muidu nagu nüri, et sebi ja sebi a ei midagi Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
kame 11 Teavita postitusest Postitas Juuni 14, 2005 pealegi kui üldse ei kasva siis ju saab igaüks aru et midagi valesti ja analüsib tehtavat rohkem! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
erxs11 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 14, 2005 Ma märkan arengut peeglist ka. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
StenD 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 14, 2005 Mitte ühtegi uut teemat ei saa niimoodi postitatud, et mõni poolearuline jõmm oma arvamust kõige kriitilisemal moel avaldaks. Mõni tüüp tundub ikka päris kõva vend olevat - iga asja kohta on nagu midagi seletada, antud juhul siis erxs11 ja laika. Kas keegi midagi treeningpäevikust on midagi kuulnud? Kes tahab oma arengut peeglist vaadata, kes omakorda üles märkida. Lihtne. Aga alati leidub ikkagi üks loll, kes hakkab mölisema mingit mõtetut jura ja siis paar-kolm lammast, kes kohe järgi panevad. Ma ei saa aru kuidas sul, oldman, on üldse tahtmist siin oma arvamust avaldada - nii kui midagi ütled, tuleb mingi ennasttäis tattnina ja hakkab oma teadmisi, mis on amööbi tasemel, avaldama. Anyway, minul igatahes on sellest foorumist täiesti villand, parem küsin siis otse teadjate käest kui pean siin kuulma mingite asjapulkade arvamust. Edu sulle Oldman, kohtumiseni mõnes teises foorumis. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Barbarian 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 14, 2005 Vot mul tundub ka, et Oldman on kõige targem! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
leopold 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 15, 2005 Njaa, OldMan on mainint et eks see neti õpetus on üsna tänamatu töö. Näe leidub ikka inimesi kes oma tänu ka oskavad avaldada . Jätka samas vaimus ! ! ! Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
erxs11 0 Teavita postitusest Postitas Juuni 15, 2005 Mitte ühtegi uut teemat ei saa niimoodi postitatud, et mõni poolearuline jõmm oma arvamust kõige kriitilisemal moel avaldaks. Mõni tüüp tundub ikka päris kõva vend olevat - iga asja kohta on nagu midagi seletada, antud juhul siis erxs11 ja laika. Kas keegi midagi treeningpäevikust on midagi kuulnud? Kes tahab oma arengut peeglist vaadata, kes omakorda üles märkida. Lihtne. Aga alati leidub ikkagi üks loll, kes hakkab mölisema mingit mõtetut jura ja siis paar-kolm lammast, kes kohe järgi panevad. Ma ei saa aru kuidas sul, oldman, on üldse tahtmist siin oma arvamust avaldada - nii kui midagi ütled, tuleb mingi ennasttäis tattnina ja hakkab oma teadmisi, mis on amööbi tasemel, avaldama. Anyway, minul igatahes on sellest foorumist täiesti villand, parem küsin siis otse teadjate käest kui pean siin kuulma mingite asjapulkade arvamust. Edu sulle Oldman, kohtumiseni mõnes teises foorumis. Poolearuline jõmm? Nojah...eks igalühel oma arvamus. Ise soovitaksin sul enne postitused korralikult läbi lugeda, enne kui oma suu lahti teed debiil. Kui lugeda ei oska, siis pole mõtet ka klähvida. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides
Ott Kiivikas 817 Teavita postitusest Postitas Juuni 15, 2005 Kui olen ümbermõõte mõõtnud siis ikka külmalt, st. ilma pumpamata pingutad õlavart ja paned sentimeetri ümber ja mõõdad ära. Sinna võid ise liita kui tahad 1 - 3cm kuidas kellelgi ta pumbates paisub. Minu andmed on siiani kõik külmalt öeldud, need mida ma läbi ajakirjanduse või neti teinud olen. See on igaühe oma asi kuidas ta mõõdab, olulisem on see mis välja paistab. Jaga seda postitust Viita postitusele Jaga teistes saitides