Jump to content
eestisilk

Jõusaal

Recommended Posts

Arvesta siis ikka sellega, et 2 kuuga sa imesi korda ei saada. Heal juhul saad normaalse baasi alla löödud, millest hiljem hea edasi minna on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Et ainevahetust kiiremaks saada hakka sööma viis korda päevas. Hommikul võta kõige kõvem eine ja mida lähemale tuleb õhtu, seda vähem hakka sööma. Ja rannas lesimise ajaks võta ka söök kaasa, sest see kui sa hommikul midagi sööd, siis päev läbi rannas oled ja õhtul koju tuled ja nahavahe nii täis pargid kui saad, ei ole ainevahetuse kiirendamiseks küll hea variant.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jõusaal on väga tõhus viis ainevahetus kiireks saada. see kiirendab ikka omajagu. seega võib öelda, et jõusaal aitab kaalust allavõtjaid kõvasti

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

söö vähe kaloreid ja minuarust võiks õhtul enne magama minekut teha mingi 40 min aeglast jooksu et kindlasti ööseks ei jääks kaloreid aga sellel ka teine asi !

et kui oled ülekaaluline siis kuidas sul süda on sest see enne und jooks võib nõrgema südamega inimesel une rikkuda ja sellega küll ei tasu riskida!

üliselt on siiski nr1 toitumine!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Piimas on palju rasva ja vähe valke.. see ei ole  selle nurga pealt eriti hea mõte.. vaata mine poodi , mine kohukese leti juurde vaata võta sealt selline völja kus on kõige vähem rasva ja rohkem valke..  samamoodi võid minna mõne kohupiima toote juurde. Kõige lihtsam oleks sul osta lihtsalt  mingit valgu pulbrit vadakut.

rasva on piimas ~2.7 100 grami kohta ja valke ~3....mida sa sokid. Ma joon küll piima, on luud ja lihased tugevad ja luumurde esineb ka vähem. Kohukestes on eriti retsilt rasva siltide järgi. Imo käi igapäev jalgrattaga sõitmas või jooksmas ja 3 korda nädalas trenn sobib ilusti. Kindlasti telli toitumiskava, ma olen veebruarist saati ~10 kilo alla võtnud kava abiga.

Jõudu ja jaksu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Söögi kohapealt soovitan: kohupiim tavaline rosinatega Farmi oma on täiesti üksi söödav,kui midagi pealejuua on.

Pähklite segud (v.a soolapähklid) , pähklite-rosinate segud on hea alternatiiv krõpsudele jms rämpstoidule. Samas pähklites on ka parajalt energiat ja rasvu niiet mitte liiale minna.

Igasugused magused karastusjoogid asenda ACE-i vöi mahladega, kui iseloom kannatab siis üldse mineraalveega.

Hea trikk vormi saamiseks trenni kõrvalt on veel õhtul pärast kell 5-6 mittesöömine. Hommikusöögid muutuvad sellega seoses hirmus maitsvateks .

Valku saab palju liha kõrvalt päris palju ka rasvavabast kohupiimast (15gvalku/100g) ja rasvavabast kodujuustust(18g valku/100g).

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×