Jump to content
pumpo

Mida teete kui..

Recommended Posts

no üldiselt, kui keegi on saalis ja näeb, et mees on hädas, siis ikka aidatakse küll.

Mul oli seoses sellega naljakas juhtum. Tegin superseeriatega rinda: Alustasin 65-st kilost, tegin nii palju kui jõudsin, siis lasin rinnale, sõber võttis 2 ketast ära ja tegin edasi, siis võttis veel ja tegin lõpuni. Ja siis tegin oma seeriat, lasin kangi rahulikul rinnale ja sõber hakkas just kettaid maha laadima, aga üks mees kõndis mööda ning märkas mind. Ta siis ilmselt arvas, et ma ei jõua enam tõsta ja sõber ei jõua minu pealt kangi üles tõsta. Mees siis tuli jooksuga minu poole ja hakkas mul käest kangi rabama. Mina hoidsin elu eest ja karjusin "Jättaaaa, nii on vajaaa!!!" B) Ta ei saanud algul aru, milles asi, pärast, kui sõber kettad maha laadis, sai ikka aru, mis ma seal tegin :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Niiviisi on nii mõnedki inimesed surma ka saanud. Paar aastat tagasi leiti üks austerlane kusagilt jõusaalist lamamas, kang risti peal.

Aga kunagine võimlemisõpetaja rääkis, et ta proovis ka 100kg suruda ja hakkaski pihta. Kuid siis selgus, et ikka ei jõua. Kuna julgestajat ka polnud, siis lasi ta selle endale peale ja rullis ka mööda keha allapoole ja lõpuks libistas maha. Kommentaar oli selline: "Nagu teerull oleks must üle sõitnud!"

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
To: p2rt

Miks üldse lahtist haaret kasutada? Ma olen vaadanud, et mõned nii suruvad ja proovinud ise ka, aga väga imelik tundus, kinnine on hoopis mugavam. Turvalisuse koha pealt soovitaks lahtist haaret ainult enesetapjale.

Niipalju kui ma tean, siis lahtine haare on randmetele soodsam, ei tee liiga nii nagu kinnine. Ning see surumine pidi olema loomulikuma trajektooriga. Olen ise ka nii vahepeal teinud, harjub ära ja midagi keerulist ei ole, kuid see üleliigne risk, mis sellega kaasneb, ei ole seda väärt ..

Paar aastat tagasi tegi sõber Reval spordis maxi, ma abistasin. Lasin tal viimase piirini pingutada, kui järsku üks käsi vajus ära tal, ma ei jõudnud reageeridagi. Kõik toimus teada tuntud stenaariumi järgi, suure kilina ja kolinaga lendas kang kord ühele poole kord teisele poole, nii et kogu Reval kumises, hea et ma veel vastu pead ei saand. Me siis kukkusime laginal naerma.. kuid mitte kauaks, sest siis tulid paar "tsipa" suuremat vihast musklimeest ja käskisid meil kiiresti raskused ära panna... nagu me ei oleks seda muidu teinud :s

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×