Jump to content
qqq

Mitu küsimust

Recommended Posts

Kodus saad teha veel kükke ühe jala peal seistes ise toolil,triitsepsile - toetud kätega voodiservale selg voodi poole ja teed nii kätekõverdusi,ühesõnaga - libistad keha voodist maha ja surud üles tagasi,jalgadele - paned mingi kõrgenduse 10 cm kandade alla,võtad mingi raskuse nt.koolikott kahe käega selja taha ja teed sirge seljaga kükke;kätekõverdusi võid teha ka ühe käe peal või kui väga tugevaks saad ,siis ka ühe sõrme peal B) .Uksepiida vahele saad panna mingi torujupi ja nii "lõuga" tõmmata.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Istud voodi serva peale,nõjatud natuke tagasi,tõstad jalad üles ja hakkad jalgadega väntamisliigutusi tegema,ühesõnaga jalgrattaga sõitma.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Näete kui ajud aktiivsesse faasi lülitada, siis ikka neid harjutusi tuleb.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

k6hulihastele on palju erinevaid harjutusi mida v6ib sooritada k6ikjal. oldman soovitas hea harjutuse..ma ei tea kyll miks voodi peal. voodi peal ei tohiks seda mingil juhul teha.voodi madrats vajub ju! vedrud siinseal ja selg on mingis x asendis ja l6puks oledki end vigastanud. p6randal lase sama harjutust. hea harjutus on veel kui viskad selili ja sirutad k2ed yle pea v2lja ning siis yheaegsel viid oma k2ed ja jalad enda kohale ylesse ning siis tagasi ja peale seda j2lle viid k2ed jalad ylesse kokku ja kui tagasi lased siis 2ra p2rismaha ennast lase et pinge ei kaoks lihastest. seda selili asendist pysti t6usmist peaks kindlasti tegema. varieeri aint oma jalgade asendit..ykskord t6mba nad 90 kraadise nurga alla ja teinekord 45 kraadise n2iteks...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×