Jump to content
scat

Paksus ja geenid.Millised arvamused?

Recommended Posts

:unsure: arnold päris oma lihased emalt? või dresseeris ta oma geneetilist koodi?

vaieldakse vahepeal natuke üksteisest mööda imho. :rolleyes:

aga kuda oleks kui liigsöömine peatuks, kas siis ka see päriliks paks pundub edasi? kui nii siis järelikult poleks neid vaja üldse sööta. Eesti Nokia - laseme geneetikutel veel koodi vähe arendada ja ongi uus eesti tõug, mis ei vaja mingit kütust peale hea algkoodi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

esiteks: suht kysiti arvamust siin niiet kui keegi on oma arvamusega puusse pand siis pole hullu minumeelest. geenidest teatakse siiski v2ga palju, teatakse niipalju et uuringuid ja katseid piiratakse..p6him6tteliselt on geenitehnoloogia nii kaugele arenenud et v6imalik on 2ra l6igatud k2si yhe systi asemel tagasi kasvama panna. liiga keeruline jutt et seda siin lahti seletama hakata aga pm.-ilt nii see on ja keelatud on ta kah

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kuna geenidest teatakse siiamaani siiski suhteliselt vähe, siis ei hakkaks siin spekuleerima.

Teatakse jah, tõesti vähe. Tubli.

Mis see nüüd pidi tähendama? :P

ma arvan taheti öelda seda ,et geenidest ja kromosoomidest teatakse piisavalt palju ,et

on võimalik öelda ,mis on päritav...kes vähegi bioloogiat õppind peaks seda teadma :o:rolleyes::unsure:

Nendest teatakse ikka väga palju juba.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

nüüd kutid võtame tartu ülikooli kliinikumi ette rivvi ja laseme end muundada nii kuis ise tahame, mida rohkem ja mida vähem :rolleyes:

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei ole päritav. Endal ema üsna suur, vanavanemad suured...aga ise ei ole absoluutselt. Käin jõusaalis ja lihase kasvamisega hoopis pole erilisi probleeme. Muidugi ei saa iga päev süüa, mida hing ihaldab, aga see kehtib ju enamiku inimeste puhul:) Samas minu vend sööb küll, mida ise tahab ja ka ei ole paks.

See pärilikkuse jutt on minu arvates hoopis sellest, et kuna paksud vanemad on harjunud ebatervislikult sööma, siis annavad nad lastele eeskuju ja lapsed söövadki samamoodi. Sellest siis ka laste paksus.

Vaadake näit Whitney Houstonit-tema ema on ikka tõeliselt korpulentne, samas Whitney ise on hoolimata mitte just eriti tervislikest eluviisidest ja oma vanusest täitsa heas vormis..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ha.

Kui ma nüüd hästi mäletan, võivad geenid ka hüpata üle paari astme, et siis taaskord ilmuda. Näiteks - kahel valgel vanemal VÕIB sündida ka negroidsete tundemärkidega laps. Lihtsalt suguvõsas on vahepeal (paarsada aastat tagasi ehk) mingi neegritädi olnud ning välja võib ta lüüa alles hiljem - kuigi tõenäosus on sellel suht väike aga ikkagi juhtub.

Seega ei näe ma mingit põhjust, miks selline nn korpulentsusgeen ei võiks välja lüüa kõhnade vanemate lapsel vms. Kui ikka inimene on sündinud tugevate eeldustega ning kuulub mingisse kindlasse klassi, ei ole võimalik sul lihtsalt kaalu ning kehakuju muuta - tee mis tahad. Võimalus muidugi on asja kontrolli all hoida, kuid tulemus ei saa olema pea kunagi nii lihtne ja hea, kui tugevate (saledus)eeldustega inimesel.

Siitsamast tuleneb ka variant, et miks mõni vend tõmbab paki suitsu päevas ning elab 100'ni, teine aga sureb ka tervislikema elusviisidega 60'selt ära. Geneetiline kood on sulle sünnist saadik sisse pressitud. Lihtsalt tuleb mängida kaartidega, mis sulle sündides pihku anti ning proovida võimalikult hästi seda teha.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×