Jump to content
soodake

toitumine ja treening ,pole tulemust!

Recommended Posts

Titaanile: Toimib ikka ainult et kogused on olulised mida sa sööd, Loomulikult kui oled võistleja siis on valgukogused vähe suuremad ja ka toidukordi võiks olla vähemalt viis kindlasti muidu on natuke nutune.

AKTIVISTILE aga niipalju, et kreatiin ja glutamiin ei ole sugugi keelatud ka naistele. Nii, et kui tahad lihast saada juurde siis neid kasutada ei ole abs. vale.

Ja usu mind, enamus naisi kadestab sellist kerget musklilist naisekeha. Igaljuhul vahetaksid nad oma rasvad hoobilt selliste fitness lihaste vastu, kui ainult saaks. AGA näe ei saa ja rügada ka ei viitsi niipalju või ei oska ja siis ongi, et JUMAL TA ON NII NÕME, TÄITSA SEGANE, RIKUB OMA KEHA ÄRA jne. Endal aga sees kadedusest kõik lausa põleb. ;):P:D

Igaljuhul edu ja jõudu sulle. ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tean mees-inimest kes valmistus võistlusteks ja kaal ei hakanud enne alla minema kui kaloraaz langes alla 900-ja. päevas, alles siis hakkas kaal kukkuma. Mees oli enne teinud ujumist ja mootor sees oli vägagi kõva, lihasmass seevastu aga niru. Oma tavapärase 83kg juures oli mehel seljas (võistlusteks selgus) 13 kilo pekki.

Arvan, et oma ülivõimsa mootori juures oli tal ka üliökonoomne organism. Kes suutis niivõrd vähesega hakkama saada.

Ex see millise kaloraazi juures keegi maha võtma hakkb sõltub ikka sellest kui kiire on selle inimese ainevahetus.

Nii, et ma ei imesta põrmugi selle üle, et meie teema alustaja 1500 kalori juures veel alla ei võta. Selles võib ta "süüdistada" ainult vanajumalat. Tema treenerl ei ole aga järelikult sellist kogemust olnud, et keegi isegi 1500 kalori juures alla ei võta. Arvan tegelikult, et see toitumiskava mis treener talle paika pani on võetud üsnagi ÕHUST. Muidu sellist asja naljalt ei juhtu, et 3 nädalat vaeva näed, tulemust ootad ja ei muffigi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nojah sai niiöelda põgusalt räägitud sellst toitumisest ,et MIDA võiks süüa ja MILLAL süüa!!Enamjaolt toimetan selle toiduga ikka ise ja katsun rõhku trennile panna,et miskist tulemust oleks.Kusjuures tõsi ta on,et ainevahetusega pole just superkõikevõidsüüa lood sest nii,kui natukese midagit rohkem näksin või maiustan on päästerõngas jälle olemas ;) Ujumist pole ma siiani selgeks saand niiet kasu pole ka sellest rõngast.Vette nagunii ei roni!

Unistades saledast pihast....... :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Võid juua vett aga mitte hiljem kui 1h enne uue söögikorra algust.

Herr Kalmus, võib-olla seletate seda vee joomist natuke. Miks ei tohi 1h enne söögikorda juua?

Tänud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Samuti ei ole vist kõige parem, kui jood söögi kõrvale, sest siis ei tee maomahlad jällegi täisvõimsusega tööd. Ott Kiivikat puudutavast artiklist lugesin, et tema ei joo toidu kõrvale, ainult peale toitu nt ainevahetust kiirendavat/soodustavat teed vms.

See maomahla jutt on mu enda tuletuslik teooria artiklist aga äkki läks täppi ;)

Muudetud kasutaja Clarkie poolt

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×