Jump to content
Sign in to follow this  
Marek Kalmus

Doping... Aare Kreilisele

Recommended Posts

jutt jumala õige. Hr. Marek oled (vabandage väljenduse pärast) viisakalt õeldes enda sitaga üle lasknud... ja üldiselt see dopingu jama teistele sportlastele kaela ajada on sinust teinud mitte kulturisti vaid sita üles keerutaja NB: ole ikka mees ja treeni nii nagu soovid, aja endale sisse seda mida soovid, kuid jäta teised tõsised tegijad rahule.

Guest M.K.

Sita keerutajad on just sinu sugused kirjamehed, pole eales lootnudki, et Ott ja Tokko siin midagi tunnistavad-neid tundes.L?petan siinkohal oma m?tete avalikustamise, aga enne veel ?tlen,et Tokko sugune tainas käkib Eesti kulturismi ära, te ei peagi sellest aru saama, aga kui ta etteotsa jääb siis k?ll näete seda^mingi aja pärast isegi. Iga?ks tehku ikka seda mida oskab, mitte ärgu ronigu sinna .........

Guest Vader

See teema siin on kindlasti paljudele üllatuseks.Mitte sellepärast,et keelatud aineid kasutatakse,vaid selle sitaga loopimise pärast.Ma siiani tugevalt kahtlen,et nende kirjutiste taga ikka Marek Kalmus on.Tõsine kahtlus,et selle mehejuraka on üks naisterahvas üles ässitanud,võib-olla on Signessa siin ise Mareki nime all kihutustööd teinud?

Siiani tundus Marek Kalmus selline vaoshoitud,rahulik mees olevat,siinsed sõimukirjad on selge näide,et oleme kõik eksinud.

Miks arvad, et mina kihutustööd teinud olen? Kas sa tunned piisavalt minu iseloomu? Võta Vader teadmiseks, kui mina midagi siin kirjutan, siis panen ka julgelt alla oma nime. Meeldivat päeva teile kõigile......:))

No eks ta sellest järeldas, et kõigi suurte ja väikeste sõdade põhjustajaks, kas siis otseselt või kaudselt, on läbi aegade olnud ikka naised... :)

...ja 'rge siin avalikult [ksteist s[[distage.Nagu siin juba enne ;eldi,sellega kahjustate ainult Eesti kulturismi ja fitnessi mainet.T'nan.

Guest realist

Kuulge Kalmuse fännid. Ärge hädaldage. Kõik on süüdi. Kellegi vandenõu. "Ott sööb ka dopingut". Nõmedad olete.

Kui ikka kohtunikud hääletavad 4:1, no ju siis Kalmus on nõrgem kui Ott!!!

Kuule realist,kas sa oled ka vaadanud,kes on kohtunikud?Aastaid on olnud ühed ja samad.Võõraid ei lasta üldjuhul ligi,sest siis läheb kindlaks määratud süsteem sassi.Seda võiks ka teada,et kõige rohkem antud ja kõige vähem antud punktid võetakse arvestuasest maha.Küsimus sulle ja ka mõtlemist,kui sul ikka nimest lähtuvalt seal üleval midagi on:1.Mitu meest tavaliselt hindab?2.Kes on alati kohtunikud?3.Kui palju jääb punkte järgi,kui võtad maha parema ja halvema tulemuse?Jõudu !

Kuule mis sa ajad siin möga, et sa ei ole lootnudki, et Ott siin midagi üles tunnistaks? Loe oma esimene kiri uuesti läbi, võibolla tuleb siis meelde mida seal rääkisid.(algab: härrased Ott ja Arnold)

Loomulikult napib siin tõendeid, aga mina isiklikult kaldun uskuma Kalmust. Sel mehel on võitlejahing, mida ma siinkohal imetlen. See, et tema kirjutised praegu teatud meeleheidet peegeldavad, on mõistetav. Tähelepanu väärib asjaolu, et ei Ott ega Tokko pole neid süüdistusi selgesõnaliselt ümber lükanud. Oti vastus stiilis "ma ei saa aru, mida see süüdistus sinu positiivsesse dopinguproovi puutub" pole just eriti veenev. Loomulikult ei tunnistaks Ott keelatud aine(te) kasutamist. Esiteks tunnistaks ta sellega, et on varem valetanud, mistõttu teda enam tulevikus vähemalt sama tõsiselt ei suudetaks võtta. Teiseks ei teeks Ott seda seepärast, et see ülestunnistus (kui süüdistusel on alust) ei puudutaks ainult teda, vaid ka Tokkot. Niisama suhteid rikkuda pole aga mõtet, sest Ott ei võidaks ülestunnistusest midagi (rehabiliteeriks end mõnevõrra ehk vaid Kalmuste silmis, kes temast enam hästi ei arva, aga see poleks vist tema jaoks märkimisväärne võit). Kolmandaks kahjustaks selline ülestunnistus veelgi kulturismi mainet Eestis. Seega siinse kulturismi arengule selline ülestunnistus kasuks ei tuleks (mis puudutab nn fair play`d). Teine küsimus on muidugi Tokko sobivus ametisse, kui ta selliseid trikke teeb (mis, tõsi küll, sellisel juhul polekski enam küsimus). Kahju, et me ei tea täpselt, kuidas tegelikult oli. Jääb üle vaid kedagi uskuda ja las siis igaüks usub enda jaoks usutavamat). Jõudu kõigile ausatele sportlastele!

Guest realist

Olen viimased 10.a kulturismile piisavalt lähedal olnud, et teada neid asju, millest kirjutad. Alati, ma kordan alati ei ole keegi rahul. Kohtunike otsustest tean ka rohkem kui sina - kes kelle kasuks on otsustanud ja mingit tagakiusamist ma küll siin ei näe. Nii et võta ennast kokku ja proovi aru saada, et hetkevorm ikkagi otsustab.

Samamoodi vinguvad Oti kallal veel vähemalt 3-4 vene tegijat.

Ära aja jama!Järelikult ei ole Sa nii lähedal,et Eestis kulturismi köögipoolt teaksid.Asi on selles kuidas võidetakse.Peale Tartu võistlusi olid dopingutulemused kiired tulema,aga peale Viljandit ei taha kuidagi kohale jõuda.Mis sellest arvate?

Guest levrone

Otti ja Tokko onupoja poliitika on kõigile teada ja ammu tuntud, haarates kogu "süsteemi" oma alla üritavad nad teised kõik maha teha, kõik kes "ohtlikud" on. Kalmus on aga tegija, olen alati seda uskunud ja usun ka edaspidi!!! Sodi on nad kõik eluaeg endale alla ajanud, süütute proteiini segude ja creatiini, glutamiiniga nii suureks on end võimatu ajada. Geneetilised eeldused ja kõik selline jutt on ka jama, kõik oleneb ainult treenitusest ja reziimist. Mõistmatuks jääb aga see, milleks ruunata end igasuguse saastaga, tehke lihtsalt trenni ja tundke sellest mõnu!!! Ja küll see lihas ka tulema hakkab, kõige olulisem on asja juures psühholoogiline enesesisendus!!! Kalmus, rahune maha, tee trenni ja küll tuleb aeg kui sa neile "raiskadele" ära paned. Usu endasse.Sest sul on rohkem potentsiaali kui Otil,sest tean, et oled tõeline SÕDUR sellel rindel.

Guest realist

98.a soosis Tokko vist Petrogradovit. Kes siis süüdi oli? Kalmusel on stabiilselt viis vaenlast - kõik aastaajad+Tokko!

Kas vaene Marko ehmatas ära,et midagi targemat enam kirjutada ei suuda?Kalmuse võiks hoopis uueks presidendiks valida.Võib olla muutks siis Eesti kulturismis ka teglikult midagi.Praegu üritatakse nime ainult muuta,sisu on jäänd ikka samaks.

Mulle jääb mõistmatuks, miks Arnoldit ja Otti niimoodi pasaga üle kallatakse. Ise küll ei mäleta, et siis, kui Marek vahele jäi, oleks Ott ja Arnold kuskil foorumis ebatsensuursete sõnadega kirjutanud, et näe, valetaja, pettur jne. Minu meelest võiks vähem enda emotsioone siin foorumis välja elada ja need jõusaali üle kanda. Oleks vähem lolli möla ja rohkem treenitud inimesi. Ja see, et Marekil on Otist rohkem potentsiaali - noh, las olla sul kah oma fantaasiad. Palun saage aru, see teema on sama sisutühi, kui Reval-Spordi treeneri oma ehk 99% nõmedust ja sappi. Saage oma probleemidest üle. Kalmus on suur mees (kasvult ja lihasmõõtudelt, aga nagu näha, mitte ajumahu poolest) ja oskab ise end kaitsta. Teie kaasakargamine ei aita teda mitte millegagi. Olen rääkinud.

Me kõik tahaksime näha,mida sa seal Salme kultuurikeskuses sügisel ilma keemiata näitama lähed!Sa tead seda ise sama hästi,et oled juba praegu neljas.Keemiaga saad endale tugeva baasi,kui oskad seda õigesti kasutada ja sellest sõltuvaks ei jää.Usun,et Ott on mõned aastad tagasi dopingut kasutanud,eriti juunioride klassis viimasel aastal ja meeste klassi esimesel aastal.Mees oskas õigel ajal lõpetada,ta ei pea seda tunnistama,oleme lollid ja usume ikka et ta proteiinipulbrist 30 kg juurde võttis!

Nali-naljaks aga ühe "vandenõuteooriana" tuleks kõne alla see,et selles kontekstis on foorumis M.Kalmuse nn toetajad hoopiski vaenlased. Mida rohkem nad siis jahvatavad (a´la M.Kalmus presidendiks! jne) seda rohkem tundub see tõene olevat.

Nojah, seda te sügisel ka näha saate ja garanteerin, et ilma keemiata. Olgu koht milline tahes, igaljuhul annan endast parima. Mingit kindlat kohta ma endale küll ennustama ei hakka, eks tulevik toob selgust.

Guest +20

Ma olen ka nelja poole aastaga üle 20 kg lihast juurde võtnud, keemiast ei tea ma midagi. Kõik on võimalik.

jaa 100 - teist korda siin foormumil, mil kommentaaride arv ületab 100 piiri. Kahju, et ainult selliste, suhteliselt mõttetutel teemade üle nii laialdaselt arutelu ledub...

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.