Jump to content
St

Kükkimine - täiskükk

Recommended Posts

Jalapress pole vist sama, mis kükk? Kükki pole max proovinud. Aga jalapressiga läks 1x170kg. vanus: 17. Kaal: 69kg. Pikkus 172.

jalapressid on erineva kaldega, mu sõber ässas, et teeb 180nega seeriaid enda jõusaalis, panime teises saalis 150 peale ja vend punnitas haledalt ühe korra üles ja siis ütles, et enam ei jaksa.

Ise kükimees pole, kas näiteks planet spordis või revalis on spets kükimasin millel on pehmem seljatugi ka, või kõik kükivad puhas kang õlul?

teen 50 kiloga kükiseeriaid, vbl on jah liiga kerge, vanus 17, kaal 99 pikkus 194

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Enda rekord on 110.

Silmad maha :ph34r:

Usun, et võiks olla rohkem, aga suht ammu, pool aastat tagasi tegin 100 kg õlgadel ja üksinda saalis...

Siis ei jõudnud püsti tõusta :D Kuidagi asend jäi nii valeks :blink: siis vajusin põlvili ja viskasin viimase jõuga kangi selja taha ja tõmbasin jalad alt ära :D

Siis ma ei julgend teha enam, nüüd jälle teen, vaja on :D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aidake nõrka! Millegipärast ei tule kükkimine mul kuidagi välja. :blink: Olen 188cm, 95 kilo, enne pole suurt trenni teinud.. aga ilusa vormiga saan 6-8 korda vaid mingi 40-50 kiloga. Suuremate raskustega kipub esiteks ülakeha ette ronima ja seda tagasi hoides hoopis tagurpidi tasakaal kaduma. Kõhulihased nõrgad vist? Mida, peale kükkimise enda loomulikult, selle parandamise mõttes veel võiks proovida?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mina hakkasin kükkimisega tegelema 17 aastasena. Esimest korda tegin täisküki 115kg ja kaalusin umbes 70. Ennem polnud katsetanud.

Siis tekkis huvi jõutõstmise vastu ning treenisin veidi üle aasta ning võstlustel tegin juba 165kg:rolleyes: . (1998 -75kg). Sai jõudsalt trenni tehtud ning mõne aasta pärast oli maksimum 230kg :) . -82,5, 2000 aasta, võistlustel 225. Siis aga andsid juba põlved järgi, kuna olin valesti trenni teinud ja ei söönud lihastele ja liigestele vajalikke aineid. Kasutasin harva sidemeid põlvede ümber. Lollisti sai tehtud ka hüppevõime parandamiseks 100 kiloga kükist üleshüppeid :lol:

Ärge teie kunagi nii tehke!! Ja kasutage elastiksidet ning liigese toite!!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×