Jump to content
Rebane

Kuidas areneda?

Recommended Posts

Leian, et järgnev on tähtis, et seda üles siia panna.

Autor: Marek Kalmus

*********************************

Väga palju on esinenud foorumis küsimusi selle kohta, et kuidas saaks kasvama selle või teise lihase?

Kuidas või mis teha, et saada kaalus alla.

Söön küll korralikult aga ikka ei kasva või ei võta kaalus alla jne jne.

Kui teil on tekkinud mõni nendest küsimustest, siis kõigepealt pole vaja tormata foorumisse ja esitada küsimus, et mis ma nüüd edasi peaksin tegema?

Võtke lahti mõni erialane raamat, lugege, katsuge leida sealt oma probleemidele vastuseid. Analüüsige tehtut ja võrrelge sellega mida olete raamatutest leidnud.

Proovige kogu see tarkus endast nii öelda läbi lasta ja ära seedida. Kasutage oma pead . Õppige kuulama oma organismi tagasiside signaale ja neid juba õige varakult ka märkama, et siis vajadusel teha kiiresti muudatusi nii oma päevakavas, menüüs, treeningkavas või enesedistsipliinis.

Kui miski ei ole läinud nii nagu olete lootnud küsige kõigepealt endalt kas ma olen selle saavutamiseks teinud KÕIK mis vaja?

Vastake endale ausalt.

Piltlikult võib arengut võrrelda ju sellesama ketiteooriaga, et:" Iga kett on just nii tugev kui tugev on tema kõige nõrgem lüli".

Kulturismis või siis kehaarendus kunstis on neid lülisid palju ja mitte ükski lüli ei ole vähemtähtis kui teine.

Oletame, et selles ketis on 10 lüli, me oleme teinud auslt kõik selleks, et 9 lüli oleksid max tugevad. Ühe aga oleme unustanud või lihtsalt vähemtähtsaks pidanud. Sellisel juhul on see kett ju ikkagi nõrk. Ja oleme näinud võib-olla tühja vaeva, et need teised lülid tugevaks saada.

Ehk siis reaalis me ei arene ikka.

Nii, et kui soovite oma keha arendama hakata siis tuleb ikkagi alustada A-st ja B-st.

Ühtegi arenguetappi pole võimalik vahele jätta. Mõeldes, et ah ma lasen parem mõnel tegijal teha endale menüü ja treening kava ja palkan veel personaaltreeneri ka takka otsa. See kõik võib teid ju aidata - hetkeks, aga niipea kui jääte omapead puuduvad teil edasi tegutsemiseks nii enesekindlus kui ka teadmised.

Vähemtähtis pole ka usk endasse, ka seda saab arendada. Kuid usk ainuüksi pole veel kedagi aidanud.

Edu võti peitub teadmistes ja usus endasse.

Nii et enne kui tormame saali või istume söögilaua taha, katsume liigutada natuke oma ajusid, sest uskuge mind, ainuüksi mõttel on juba suur jõud, mis siis veel tark mõte võib meiega teha?!!!

*********************************

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Külaline
Teema on suletud.

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×