Jump to content
pacman

Puhkus

Recommended Posts

Kas oleks mõtet koolivaheajal nüüd nädal jõusaalist vahele jätta,või mitte?

Tahaks täielikult välja puhata ja järgmisel esmaspäeval uuesti täie rauaga jõusaalis tegutsema hakata!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

kui pikalt trenni tehtud,siis üks nädalane paus tuleks ainult kasuks küll sulle ma arvan.Endal igatahes on küll nii,et kui tunned juba,et trenn ei ole enam see ja vässu on ,siis võtan nädala vabax..käin ujumas,magan palju,söön korralikult ja nädal hiljem trenniga edasi,siiamaani on vastukaja alati positiivne on,trenn läheb uue hooga edasi,kaalu tuleb ;) kui kavatsed puhata,siis see vaata,et aind pidu ei pane ja napsuta vaheajal,sest muidu ei lähe see puhkus küll asja ette...edu <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

n2dal aega niisama vahtida on m6ttetu..mine k2i ntx esmasp. ja teisip. trennis ja vahi siis 5 p2eva..kuigi need 5 p2eva v6iks kah mingi v2ikse aeroobse teha...kerge s8rk vms

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Jah kulutaks küll heameelega nii,et teen julmalt trenni varem mõtlesingi nii,aga jul väsimus on peal,eile trennis olid raskused seerijates kuni 5 kg väiksemad kui tavaliselt,selle kavatsesingi puhkust võtta,ega ma nüüd niisama ka lebotada ei kavatse ülepäeviti kavatsen joosta,siis kodus kõhulihased ja kätekõverdused jne:)on mõtet=?

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui keha on kurnatud ja ei jõua suurt midagi teha, mis mõttega sa siis ronid sinna? Puhka see nädalake ja mine värskena trenni tagasi. See "lähen-igaljuhul-trenni-kasvõi-käsi-maha-raiutud" suhtumine ei tooda kasu. Puhka end välja.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

jaa jaaa aga ma ei saa aru miks te mehel n2dal aega puhata soovitate? 22rmisel juhul 3 p2eva ju. selle ajaga on k6ik lihased taastunud, kuigi enamikel inimestel v6tab selleks v2hem aega...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no nädal küll midagi paha ei tee, pigem annab juurde motivatsiooni ja tunned ennast värskemana, pole sellest nädalast midagi hullu, puhka välja ja söö jne jne <_<

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Kui keha on kurnatud ja ei jõua suurt midagi teha, mis mõttega sa siis ronid sinna? Puhka see nädalake ja mine värskena trenni tagasi. See "lähen-igaljuhul-trenni-kasvõi-käsi-maha-raiutud" suhtumine ei tooda kasu. Puhka end välja.

Mina pooldan ka seda seisukohta.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
jaa jaaa aga ma ei saa aru miks te mehel n2dal aega puhata soovitate? 22rmisel juhul 3 p2eva ju. selle ajaga on k6ik lihased taastunud, kuigi enamikel inimestel v6tab selleks v2hem aega...

Minul näiteks on perioode, kus vajan pikemaid puhkusi. Lihtsalt ei jõua enam muidu. Tava olukorras piisab muidugi 3 päeva, et kõik lihased taastuksid, aga pikemas perspektiivis vaadates oleks vahest hea ka nädalasi taastumiskuure teha. Isiklikult pean neid vajalikeks, aga ei hakka seda kellelegi peale ka suruma.

Edu!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

no arumaisaa, mis siin vaielda on - kui oled lihtsalt väsinud, siis maga, kuid oled kõndimisest väsinud, siis istud ja puhkad ju?ja kui oled trennist väsinud, siis jäta mõned päevad vahele, mida siin üldse arutada on? :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

puhkamine on sama suure tähtsusega kui trenn ja selliseid nädala ajalisi puhkuseid võid rahulikult teha aastas kokku neli nädalat, hädavajalik on ta siis kui sa ise veel tunned et võiks puhata.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

trenn ja puhkus peab olema vahekorras

ka puhkus on oluline, et oma keha mitte ülekoormata

kuid ma arvan et sa võiks siis millegi muuga tegelda

käi näiteks jooksmas, mängi kossu jne.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Puhkus on õige ja vajalik.

Pärast on kohe palju parem uuesti alustada, kui kere puhanud on. Tean omadest kogemustest. Kui väsimus peal, siis ei ole mõtet.

naudi pühasid.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.