Jump to content
spaniard

Kysimus

Recommended Posts

Kysimus M.M.'ile.

Mainisid siin eelpool et hooajavaliselt naed valja nagu sardell (PS!ei taha kedagi solvata.)

Kysiksin siis et kui palju voodrit endale peale kogud.

Nimelt kas kohulihas jaab voodri alla peitu, kas voopiirilt midagi nappude vahele ka haarata annab. Siis veel mis aja tagant ja mis mahus sa kaloreid langetad, kui madalale sa need lopuks langetad, kui kauaks jaad sinna viimasele piirile ja kuidas tostad need jalle massi tasemele. Ja lopetuseks kysiksin et palju ja mis mahus teed aeroobset ja kuidas lulitad sa selle mangu.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Noh ma iga kord annan endale lubaduse, et ei söö ennast sardelliks pärast võistlusi aga selline lõvi isu on, et ei saa kuidagi pidama. Esimesed 10 kilo tulevad tagasi 2-3 päevaga ja siis mingi aja jooksul veel oma 10 kilo, seega umbes 20 kilo : ) Minu jaoks ei ole see 20 kilo maha võtta eriline probleem, kuid tegelikuses ei tasuks kehakaalu tõsta rohkem kui 7-9 % oma võistluskaalust. Mis puudutab dieeti siis on mul sellel ajal kaloraaz ikka üsna madal, alustades seal 2500 kcal ja lõpuks võib kukkuda 1500 peale. Jõusaali trenni teen 6 korda nädalas 1,5 h + 30 min aeroobset peale. Eelmised korrad olen teinud ka aeroobset hommikul aga see kord proovin ilma selleta läbi ajada. Mingeid eri meetodeid mul ei ole, tuleb lihtsalt mängida toiduga 3 kuud ja ongi kõik aga kindlasti pole mõtet sellist varianti kellegil proovida, sest see ei ole parim lahendus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui palju langevad su jõunäitajad selle ajaga? Ja kui sa ütled, et võtad kuni 20 kilo 3 kuuga alla, siis peaksid sa ju metsikult lihast kaotama, kui võtta tõena seda, et üle 0,5-0,7 kg nädalas kaalu langetades läheb juba väga palju lihast kaduma. Seega saaks minimaalselt lihast kaotades 3 kuuga alla võtta kuni 9 kilogrammi.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mis puudutab jõunäitajaid, siis need langevad tavaliselt kuu ennem võistlusi, kus nagunii teen trenni kergemate raskuste ja väikeste seeriate vahelise pausidega. Tegelikult ei mõjuta eriti oluliselt kehakaal jõunäitajaid. Kui ma kaalun 15-20 kilo rohkem rasva arvelt siis ei saa öelda, et mul oleks selle võrra ka jõudu rohkem. Pigem mõjutab seda ränk dieet ja eeskätt liigne aeroobne treening, mille tulemusena langeb testosterooni tase. Kuna mul on hetkel oma 95-96 kilo kohta üsna madal kaloraaz, siis põletan ma rasva ka rohkem kui 100 grammi päevas. Kindlasti hävib lihast vähem mida aeglasemalt alla võtta aga hetkel pole mul lihtsalt selleks enam aega. Massi ajal söön ma enam-vähem samu toiduaineid mis dieedi ajal aga lihtsalt suuremates kogustes ja siis ma enam kaloraazi ei loe. Kuigi 15-20 lisakilo tundub üsna hirmuäratav number olevat, siis ei saa küll öelda, et mul sellisena olles kuskil mingid rasvavoldid ripuks, lihtsalt selline 105 kilone terve poisslaps : )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kui korra juba testosterooni mainisid siis kysiks selle hormooni kohta. Nimelt kuidas suguelu mojutab testosterooni taset.Kas tuleb kasuk kui elada suguelu regulaarselt umbes 4 korda nadalas(vastavalt vajadusele) voi siis harva 1 kord kuus, oigemini kas tase on korgel kui elada harva ja koguaeg on hirmus sugutung voi elada seda regulaarselt vastavalt vajadusele.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma ei ole eriti uurinud seda teemat aga arvan, et need mehed kes sellest pidevalt mõtlevad ning igal võimalusel kasutavad neil ongi kõrgem testosterooni tase. Kui nüüd vastutahtmist peaks hakkama enda ussi leotama selle mõtega, et siis tõuseb testosterooni tase kõrgemaks. No ma ei tea, kus see aeg võetakse, raha on ka vaja teenida vahepeal : )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei hakka uuta temat tegema kysiks siis jargmist. Kuidas peaks treenides areng olema, pean just silmas tasemeid.Kui votta naiteks et esimene tasemel on koik lihasgrupid yhes trennis koos, teine tase on yla ja alakeha jaotatud kaheks, kolmas tase juba jaotatud kolmeks, neljas tase jaotatud neljaks ja lopus viies tase jaotatud viieks(lihtsalt naide ehk pakud midagi paremat).Motlen seda et kui kaua aega ehk min ja max aeg uhel tasemel olla. Siis veel seda,et kaua peaks olema baasi all, et hakata yks kord nadalas yhte lihasgruppi treenima, eks muidugi kaib see tunde jargi aga kui raakida uldiselt siis kuidas oleks sinu versioon.

Kui saladus ei ole siis void enda ajaloost ka raakida kuidas alustasid ja kuidas oled siia valja joudnud, pean silmas just treeningut.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise olen teinud kord nädalas alles teist aastat, eelnevad 5 aastat tegin enamasti ikka 4 vahel 5 jaotatud kava järgi. Algul muidugi samamoodi nagu ikka algajatel käib kaheks siis kolmeks jne. Nüüd on kava jaotatud 6, kus jalga teen 2 korda nädalas. See kava eeldab muidugi ühe lihasgruppi kõvat läbitöötamist, mis annab tunda ikka mitmeid päevi. Aga ajalugu on lihtne - olles kümmet aastat järjest joonud, suitsetanud ja muud jama korda saatnud, tegi sõbra isa oma jõusaali Forum Sport kuhu ma siis 24 aastasena läksin kätt proovima. Minu õnneks oli sellel ajal seal treeneriks Fred Antson kelle käe all ma hakkasin kohe treenima ning nii ta on läinud vaikselt edasi, muutes ajapikku oma endist elustiili kardinaalselt : )

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×