Jump to content
tonyx2

No1 valgule võrdväärset asendajat, mida soovitate?

Recommended Posts

läksin siis siin tartus spordiklubisse uut No1 kotikest ostma ja kuulsin, et seda enam ei tellitagi. küll aga pakuti riiulilt lahkelt järgmisi asju: Whey 1 ja Whey 8100, pidavat samaväärsed olema. kas ikka on?

senine programm oli mul selline:

* pärast trenni päeval 3 spl No1'te

* enne magamaminekut 3 spl Whey Lemon Superit

eesmärkide kohta nii palju, et hullu muskilt taga ei aja, vaid soovin tehtud trenni lihtsalt maksimaalselt ära kasutada ning sellest lähtuvalt otsin ka valku.

netist tellida esialgu ei tahaks, ootamine ja transpordikulud eriti ei köida, kui vähegi võimalik, valiks nende kahe klubis pakuti vahel. aga kas nendest pakutud Whey'dest on ikka No1 asendajat? või soovitate ikkagi järgmise No1 netist tellida? või soovitate lausa midagi muud No1 asemel netist tellida (pidavat temast paremaidki asju olema, aga ma ei saanud aru, kas ka samas hinnaskaalas)?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Millisest Tartu klubist jutt käib? Enda arust oleme olnud huvitatud oma toodete müügist erinevates klubides, kuid praegu paistab, et tegu on jälle mõne iseteadliku klubijuhiga, kes asju päris täpselt ei jaga ega pea vajalikuks tooteid juurde tellida. Päris samad need asjad siiski ei ole, No 1 toimib ka liigesetoiduna, mida need teised ei ole. Lihtsalt lisavalgu katmiseks võib süüa ükskõik millist vadakuvalku, peale trenni oleks hea kui see oleks hüdrolüüsitud, seda ka No 1 50 % ulatuses on.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Avancia klubi Tartus ütles, et No1 valku rohkem ei tule, või vähemalt müüja ütles nii. Äkki saab No1'te kuskil mujal Tartus osta?

Liigestega muidu probleemi pole olnud, aga No1'te sai just seetõttu seni kasutatud, et minu arusaamise järgi oli ta veidi efektiivsem (imendus kiiremini) ja seega just otse pärast trenni mõttekam kui mõni muu valk. Ja Lemon kui aeglasema imendumisega tundus paras just enne magamaminekut võtta. Praegu tundub, et need Whey 1 ja Whey 8100 on pigem Lemoni kui No1'ga võrdväärsed, seega No1'e jäetud tühimik on senini täitmata.

Praegu tundub ainuke variant netist tellida, aga kui juba netist tellida, siis põhimõtteliselt olen valmis ka midagi muud peale No1 proovima. On tal samast hinnaklassist ning kvaliteetseid alternatiive Eestis? Mitte et mul No1'le mingeid etteheited oleks, aga püüan alati uutele võimalustele avatud olla. Mida soovitate?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

võrdväärset....... hmmm..... pane kohupiima ?eikeriss:D

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ise seisin ka mõni aeg tagasi Avancia kliendina sama probleemi ees. Proovisin sealt midagi asemele küll vahepeal, aga toimet nagu ei olnud, maitse oli ka väga rõve (oleks siis toimetki, oleks maitse ära kannatanud, aga kui ei kumbagi, siis...). Nüüd ei tarbi midagi vahelduseks, söön kõvasti kana, kohupiima, kodujuustu, tuunikala, mune ja vaatan, mis juhtub. Kaotanud midagi nagu ei ole, tuleb ikka lihast tasapisi juurde (naisterahva kohta võib ESIALGU täitsa rahul olla). Eks ta muidugi valguga tuleks kiiremini, aga vähemalt mina pole No1-le midagi asemele leidnud...

Mul muidu liigestega ka ikka vahel korralikke jamasid, nii et No 1 mulle igati parim variant. Peab varsti linna peale otsima minema.

PS:kui ma ei eksi, siis nägin No 1 ka Tartu raekoja apteegis müügil...Hind oli muidugi midagi muud, kui klubides või e-poes, aga eks apteek taha ju ka elada..:P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides
No1 saad osta MV spordiklubist ja üsna tihti on seda müügil lõunakeskuses.

nagu murphy seadus:) mõlemad asuvad linna servas ja üksteise kõrval, aga kui need on tõesti ainukesed kohad, siis ega muud vist üle jää, tuleb sammud sinna seada.

paistab, et No1'le alternatiivi hetkel keegi pakkuda ei oska? ega midagi, No1 it is then.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Lisaks, et Avancias üldse valik väike, on päevi, kus lett lausa tühi... Vist arvavad, et neil seal selliseid inimesi ei käigi, kes jõusaali natuke tõsisemalt võtavad...Minumeelest hea toidulisade valik näitab kliendile just seda, et klubiomanikud on teadlikud oma kliendi vajadustest ja ootustest.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×