Jump to content
ado

pulss hommikusel trennil

Recommended Posts

Kas hommikul (süsivesikute puudus organismis) võib trenni ajal pulss ka kõrgemale kui 120 lasta? Keha peab ju niikuinii reservi e. rasva kulutama!?

Hommikuti lasen jalgratast st. aeroobset ja eesmärk on lihast kaotamata rasva% vähendada.

Tervitades,

ado

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Hommikul, ei ole eriti soovitav väga pingutavat trenni teha. Pulsiga 120 - 130 on minu arust õige - siis ei ole südamele väga suur pingutus.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Rasvapõletuse seisukohalt aeroobset trenni tehes on optimaalne pulsisagedus vahemikus 220 - vanus x 0,60 kuni 0,70. Vahet ei ole kas trenni tehakse hommikul, päeval või õhtul - pulsisagedus peaks jääma sellisesse vahemiku. Omast kogemusest võin öelda, et kui teha aeroobset trenni kohe hommikul enne hommikusööki siis on rasvapõletus väga effektiivne, kuid samas on suur oht kaotada ka lihasmassi. Hommikune aeroobne trenn ei tohiks olla kindlasti pikem kui max 30 minutit. Teine effektiivne aeg ja ehk isegi targem on koheselt peale jõusaali treeningut, kus samuti on glükogeeni varud üsna ammendatud. Kuid samuti ei ole mõtekas sooritada aeroobset max üle 45 minuti ning 4-5 korda nädalas. Mõlemal juhul peaks koheselt peale treeningut tarvitama kiiresti imenduvat süsivesikut ja valku, et taastada kiiresti oma energiavarud. Kaalukaotus ei tohiks olla suurem kui 3 kilo kuus. Suurema kaalukaotuse korral on tegemist üsna tõenäoliselt kaalukaotusega lihase arvelt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×