Jump to content
Külaline

3 trenni päevas

Recommended Posts

Külaline

tere ott!

olen nüüd viimasel kuul oma toitumise korda saanud. nüüd aga soov ka "polstrist" täiesti lahti saada. olen aga kergejõustiklane, seega olen tänaseni teinud erialatrenni 2x päevas. mõtlesin siin oma ette et tahaks nagu "suve extra" ( <_< )trenni teha kohe hommikul, s.t et ärkan 7.00, 7.30 lähen jõusaali 30min. väntama ja siis teen igast asju kätele, kerele ja jalgadele. peale seda teeks hommikusöögi jne., s.t esimene OMA trenn 11.00 ja õhtune 18.30, vahepeal muidugi toidukorrad.

küsimus aga oleks et kui pikalt peaks/ võiks seda hommikust sõda rasvadele pidada. kas koos väntamisega oleks 1,5h norm kestusaeg? ja kas neljal järjestikusel päeval nädalas oleks ok? palun ka äkki oleks teil aega saata mulle näidis plaan ka :P ? s.t. esimene päev: selg+käed+kõht, teine päev: jalad+pöid+kõht-küljed ????? palun kas tohin abi paluda???

tänan teid teie aja eest

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tere!

Vastan lühidalt, nagu olen varem ka korduvalt maininud foorumis, et eraldi kavade koostamine on tasuline, sest lihtsalt ei ole sellist aega, millest siin vastuseid jagada. Kui vastan teen konkreetselt ja lühidalt. Hommikune aeroobne võib olla igapäevane, selle kestus ei pea olema 1,5 tundi kuni 1 tund on norm, kuid alla 40 pole mõtet seda teha. Oluisem pool on toitumisel.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Omast kogemusest võin öelda, et toitumine on tõesti oluline. Aeroobset tegin ainult 20min päevas ja 4x nädalas jõusaali ning 8 kuuga kadus 18kg. Toitumist muutsin aga kardinaalselt! :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kõige lihtsam, hakka regulaarselt sööma - see on kõige esimine punkt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×