Jump to content
LION

vajax abi!

Recommended Posts

Tahaxin naq ülakeha korda sääda...sest minek Audentese spordikooli...ja käsipallile....tahax nii jõudu kui massi!! Kuid et ma olen jõusaalile keskendunud nüüd 7 kuud ja hetkel on tulemused sellised: Lamades surumine 70kg kükk turjal 140kg biitseps 40kg tõukamine 100kg ja rebimine 80 kg Oskad sa soovitada kiiremax arenguks. Käin 4 korda nädalas jõusaalis ja 3 korda nädalas mängin palli! Olen klassikalist tõstmist teinud naq juba 6 aastat aga nüüd tahax keskenduda Bodybuldinguga!!!!!! Aidake siis soovitustega nii söömise kui tennikavade puhul!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Puhkan ikka....naq esmaspääv (jõusaal või puhkus) teisipäev(jõusaal ja kergejõustik) Kolmapääve(jõusaal kergejõusik) Neljapääv(jõusaal kergejõustik) reede(klassikaline tõstmine) Laupääv(klassikaline tõstmine) pühap(puhkus) aga ma tahax et keegi soovitab mingit treeningprogrammi.... naq et isetegevus on isetegeus!

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ega ma ka midagi targemat oska soovitada kui lasta endale treeningu- ja toitumisekava teha, kuna sul tulemused juba mingisugused - sellega oleks nagu kõige parem areng, sest kava on ju personaalselt sulle koostatud. Siin on nagu raske mingit väärt nõud anda, mis just sulle sobib.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×