tonic 0 Report post Posted March 2, 2005 Niisugune küsimus, et kui jõutreeningu ära teen ja kavatsen aeroobset tegema hakata, siis kas tasub valgupulber enne või pärast aeroobset treeningut võtta? Share this post Link to post Share on other sites
Tsaar 0 Report post Posted March 2, 2005 (edited) võta kohe. yldiselt võetaxe valku poole tunni jooksul peale jõutrenni Edited March 2, 2005 by Tsaar Share this post Link to post Share on other sites
Makaveli 0 Report post Posted March 2, 2005 Ise võtan pärast , maitse asi , aga endale küll ei meeldi joosta või steppida kui kõht seda vett täis on. Share this post Link to post Share on other sites
hernes 0 Report post Posted March 2, 2005 pärast trenni võtan ise ka Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted March 2, 2005 Ise olen alati joonud ära kohe peale jõutrenni ja asunud tegema aeroobset. Esiteks sellepärast, et lihased saaksid võimalikult kohe oma vajalikud ained taastumiseks ja ka kustutab meeldivalt janu. Joon suhteliselt külmalt. Teen kodus valmis panen külma ja võtan termosega kaasa. Saalis kus on külmik seda muret muidugi ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
E46 0 Report post Posted March 2, 2005 no1 ja selliste puhul on see häda,et külmaga ei lahustu ära ja peab siuke vastikult leige vesi olema... ja see variant,et leigega ära lahustada ja siis külma ja termosega kaasa on küll kilplaste variant minuarust. Share this post Link to post Share on other sites
compu 0 Report post Posted March 2, 2005 palju see velk ka maksab umbes Share this post Link to post Share on other sites
freshman 0 Report post Posted March 2, 2005 valke on mitmesuguseid. Vaata näiteks amazon.ee-st poe alt. Share this post Link to post Share on other sites
Marek Kalmus 0 Report post Posted March 3, 2005 Sa spidomeeter 46 või mis värk sa oled: võid juua seda kuidas tahes, kas kuumalt või külmalt või üldse ilma vedelikuta sisse tolmutada. Maitse asi nagu öeldakse. Sa võid liha ka toorelt süüa või veelparem otse lehma küljest hammustada, mul sellest kama kaks.Kõigeparem aga mine poo ennast ülesse, ainult kontrolli enne, et köis oleks õige pikkuse ja tugevusega. Muidu pead tõesti nagu kilplane uuesti silmuse tegema, toolile ronima ja selle ümber kiikuma. Jama ju, nii võid isegi haiget saada. Share this post Link to post Share on other sites
wtrix 1 Report post Posted March 3, 2005 Ainult No1 magusainest ei lahustu mingi osa ära. Valk lahustub probleemideta. Mina teen jumala jääkülma veega. Ainult, et korralikult tuleb raputada. Mul üsna ükskõik kas need magusaterakesed jäävad pudelisse või satuvad minu seedetrakti. Share this post Link to post Share on other sites
UFC 0 Report post Posted March 7, 2005 Endale meeldiob peale trenni võtta..aga maitse asi nagu öeldakse!aga mudu kui tahad võid ka võtta peale jõutreeningut! Share this post Link to post Share on other sites
Raivo Piiber 21 Report post Posted March 7, 2005 Sa spidomeeter 46 või mis värk sa oled: võid juua seda kuidas tahes, kas kuumalt või külmalt või üldse ilma vedelikuta sisse tolmutada. Maitse asi nagu öeldakse. Sa võid liha ka toorelt süüa või veelparem otse lehma küljest hammustada, mul sellest kama kaks.Kõigeparem aga mine poo ennast ülesse, ainult kontrolli enne, et köis oleks õige pikkuse ja tugevusega. Muidu pead tõesti nagu kilplane uuesti silmuse tegema, toolile ronima ja selle ümber kiikuma. Jama ju, nii võid isegi haiget saada. krt, küll kalmus paneb Share this post Link to post Share on other sites
gert gorsanov 0 Report post Posted March 7, 2005 Marek hästi paned, ma ei teadnudki ,et sul selline huumorisoon on!!! Oled mulle tundund alati sellise tõsisena. Aga ei, väga hea!!! Share this post Link to post Share on other sites
Axer 0 Report post Posted March 7, 2005 Niisugune küsimus, et kui jõutreeningu ära teen ja kavatsen aeroobset tegema hakata, siis kas tasub valgupulber enne või pärast aeroobset treeningut võtta? Peale aeroobset võta ikka......pärast trenni aeroobse mõte ongi, et jõutrenniga energavarud tühjaks tehtud ja nüüd peab organism rasva energiaks kasutama.........kui sa sheigi süsikatega ära jood siis võtab su organism loomulikult energia sealt Share this post Link to post Share on other sites
St 0 Report post Posted March 8, 2005 Marek hästi paned, ma ei teadnudki ,et sul selline huumorisoon on!!! Oled mulle tundund alati sellise tõsisena. Aga ei, väga hea!!! Mulle ka meeldib Mareki lähenemine. Aga närvi Teda ajada ei taha - mis must, siis järgi jääb??? Share this post Link to post Share on other sites
Bozz 0 Report post Posted April 29, 2005 no1 ja selliste puhul on see häda,et külmaga ei lahustu ära ja peab siuke vastikult leige vesi olema kust saseda no 1 ostsid ,turult v, ma ksutan ka seda jalahustub kasvõi jääkuubikutes aga sheikeris peab raputama mitte õlleklaasis segama Share this post Link to post Share on other sites
alz1 0 Report post Posted May 5, 2005 kui valk lahustub ka jääkülmas vees siis mu valk on kül üli p***k(ta on kyll poolteist aastat vana ja apteegist ostetud ) aga ta ei taha vabatahtlikult lahustuda tallle peab kallama kuuma vett selga ja kaikaga takka peksma ja loksutama Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted May 5, 2005 /me pidi äärepealt hambaharja suust VÄLJA NAERMA - ei no rsk huumorimeelt mehel on - no shitei nu lehma küljest hammustama pole keegi soovitanud minna veel kokkuvõttes :IRWWWWWWWWjätkake samas vaimus;)NB! hea on näha siin foorumis musta huumorit ka mitte ainult 16 aastaste keksimist kellel suurem ja kes tõstab rohkem Share this post Link to post Share on other sites
risingson 0 Report post Posted May 5, 2005 khmm, kus kurat siin huumor oli või midagi. Huumorisoon või asi Share this post Link to post Share on other sites
TANK 3 Report post Posted May 5, 2005 kui valk lahustub ka jääkülmas vees siis mu valk on kül üli p***k(ta on kyll poolteist aastat vana ja apteegist ostetud ) aga ta ei taha vabatahtlikult lahustuda tallle peab kallama kuuma vett selga ja kaikaga takka peksma ja loksutama irw... vaene mees Share this post Link to post Share on other sites
MEE 0 Report post Posted May 6, 2005 khmm, kus kurat siin huumor oli või midagi. Huumorisoon või asi Selle asja nimi on vaene fantaasia:P Share this post Link to post Share on other sites