Jump to content
Cross

Kuidas oleks kõge parem

Recommended Posts

Käisin jõusaalis järjepidevalt 7 kuud. Pooleteist aasta jooksul pole ma käinud korralikult trennis (tööga seoses polnud lihtsalt võimalik) nüüd aga on võimalus seda viga parandadaja järje pidevalt treenida. Olen juba 1 kuu käinud Body Pumpis ja tahan jõusaali üle minna. Mul on vaja vähendada kaalu vähemalt 5kg (keha ümber on rasvakiht) Sellest tulevad järgmised küsimused:

Millisest kavast alustada treeningut,kas algajate omast või võib edasi jõudnutele jagatuna kaheks?

Kas on mõtekas tarbida kreatiini või proteiini või neid koos?

Kas kaalu alandamiseks sobivad jooksuradadel olevad weight loss programmid (45min) kas neid teha enne või peale jõu trenni?

Ette tänades..

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mina isiklikult alustaks algajate kavaga uuesti, kui oled varem treeninud sis on võimalik endine vorm taastada mõne kuuga ma arvan ja sis oleks parem alles üle minna edasijõudnute kava juurde :(

Kreatiini ja proteka koha pealt alustaks mina algul kreatiini võtmist ja mõne aja pärast hakkaks neid tarvitama koos

weight loss programmi kasutaks mina alles peale jõutrenni, et jõutrennist maximum saada :)

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ma arvan et võid valida selle kava jaotatud kaheks,või kui tahad siis n2iteks umbes 2 n2dalat selle algajate kava j2rgi teha ka..See on su enda otsustada.Proteiini peaks kindlalt tarbima kuid kreatiiniga tasuks oodata natuke mingi paar kuud või nii.Ja kui ükskord kreatiini tarbima hakkad siis v6id neid koos ka vabalt tarbida.Jooksu raja kohta ei tea kahjuks...

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ei saanud eriti kästi aru kas see nn. weight loss programmis on kogu aeg jooksmine s.o 45 min. Kui jah siis algaja kohta on ta liig. Üldiselt ei soovita ma jõutrenni ja aeroonset teha ühel päeval - kindlasti erinevatel. Jooksmine enne jõutrenni ei anna midagi erilist juurde. Jooksmine peale jõutrenni langetab jõutrenni ajal tõusnud vererõhu.

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides
Ei saanud eriti kästi aru kas see nn. weight loss programmis on kogu aeg jooksmine s.o 45 min. Kui jah siis algaja kohta on ta liig. Üldiselt ei soovita ma jõutrenni ja aeroonset teha ühel päeval - kindlasti erinevatel. Jooksmine enne jõutrenni ei anna midagi erilist juurde. Jooksmine peale jõutrenni langetab jõutrenni ajal tõusnud vererõhu.

Aga mina näiteks jooksen alati enne jõutrenni umbes 15 min.Soojenduse eesmärgiga.Ja annab ikka lihased aajab soojaks juu!

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Aga mina näiteks jooksen alati enne jõutrenni umbes 15 min.Soojenduse eesmärgiga.Ja annab ikka lihased aajab soojaks juu!

soojaks teeb ta ainult osaliselt, kuid selles teemas pole mõeldud jooksu soojendusena vaid kaalu alandusena :D

Jaga seda postitust

Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kommenteerimiseks logi sisse või loo konto

You need to be a member in order to leave a comment

Loo konto

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Logi sisse

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

• Viimati Sirvimas   0 liiget

Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.