Jump to content
savi_

"Surevad" jäsemed

Recommended Posts

Üldiselt olen täheldanud ,et näiteks öösel magades on käed hakanud maru kergelt ära "surema" ( surisev tunne käes ) ning hommikul on olnud juhuseid , kus ma ei ole võimeline kuni 1minut üldse oma kätte üle 10 cm tõstma ... käsi läheb külmaks ja kukub alla tagasi .

Kas tegu võib olla madala vererõhuga ? Kuna joon hommikuti kohvi , siis ei tahaks uskuda ,aga tsipa imelik on , kui käsi lihtsalt padja all olemisest kohe "ära sureb" .

Sugulusringkonnast üks arst arvas ,et äkki võib asi olla ületreeningust ,aga ometigi olen treeningkava vähendanud 3 päeva peale .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

mul on pea iga öö selline jant juba .. käsi võib suisa üle kümne korra jutti ära surra ... kas süda pumpab liiga nõrgalt kätesse verd ,et selline jama nii tihti esineb ?

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Mul on paarkorda sama asja juhtunud. Eriti spooky oli see kui magasin käed padja all ja siis öösel ärkasin sellepeale et tundsin et migni võõras käsi hoiab kinni minust :) . tuli välja, et ehmatasin omaenese surnud jäseme peale.

Teine lõbus seik oli siis kui öösel külge keerates proovisin käega tekki sättida: õlg liikus ilusti aga õlast allpool ei olnud käsi konditsioonis ning juhtus niiet suutsin oma enese käe endale õhust näkku kukutada.

Aga jah pärast neid juhtumisi olen püüdnud magama jääda nõnda et käsi kuidagi ebaloomulikult keha alla ei jääks ning tänu selllele olen ka "surevatest kätest" vaba.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

njah .. a ma ei maga käe otsas või midagi .. vahest on käsi kõrval vähe kõveramas asendis ja juba sureb ära ... eriti kergest läheb siis , kui randmest on käelaba kõverdatud asendis ...

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

see on täiesti normaalne, kui käe verevarustus kinni vajutatud on ja siis lihased ära surevad ja närvid üle terve jäseme "kõditavad" nagu jookseks miljon sipelgat üle sinu. mul juhtub sama, kui jään külili käe peale magama või käed kukla taha jätan pikemaks ajaks. või näiteks rätsepistmes üle kümne minuti olles.

tuleb vältida jäsemete ebanormaalseid asendeid ja magada korrektses asendis..

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×