Jump to content
pumper

BP 53

Recommended Posts

Olen suhteliselt uus bodypumpija. Täna 7.-sse trenni. B)

Mida oodata 53-st? :ph34r: Seni on 52-ga ainult positiivseid ja ülipositiivseid emotsioone olnud.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Vastusega peate kahjuks natuke ootama !

BP 53 saabub Eestisse alles 06. märsil 2005, mis on pühapäev.

Usun , et esmaspäeval 07. märsil saate juba proovida .

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Uudishimu ei lasknud vabaks mind. Otsisin lõpututest internetisügavustest ja lõpuks leidsin BP53 eelhoiatuse ühelt hollandikeelselt kodulehelt. Veidi pusimist ja saigi selgeks, mida oodata.

Soojenduseks Kate Ryan - What If I, mis jätkab mõnusalt 52. kava joont. :) Aga edasi :D . Metsikust Läänest üks country-lugu sisse lipsanud. Oi-oi-oi, oi mina ei oska seda arvata, kuidas see küll sobib. Aga eks aeg näitab.

Rohkem ma ei vihja enam siin midagi, mis tulla võib. Kui kellelgi veel sama suur uudishimu, siis hollandi keelt õppima või küsige eraviisiliselt.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tõesti oi-oi-oi...kantri lugu kolm kuud :D Loodetavasti tuleb ka mõni raskem rocki lugu. Minu meelest need annavad mõnusalt powerit. Aga eks maitse asi, ütles kukk ja... :P

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Tore kava jah !

Mida rohkem teen, seda rohkem hakkab meeldima , järelikult hea .

Rinnalihas osa on see kord tugev, enamusel on lõpuks ninad maas ;)

Head pumpimist !

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nonii, minu arvamus:

Soojendus oli mu arust natuke uimasevõitu. Ei tekkinud erilist trennitegemistunnet. Ja eriti soe ka ausalt öeldes ei hakanud.

Kükid olid selle eest lahedad. Selle emotsiooni, mis soojendusosas puudu jäi, sain siin kätte. Mõnus!

Rinnalihase osa oli üsna killer. Need „lõdvestavad“ (treeneri väljend muideks :) ) kätekõverdused lõpus võtsid nii läbi, et mu käed värisesid veel seljatõmbeidki tehes.

Seljaosa iseenesest tundus kergem, kui eelmises BP-is oli.

Triitsepsi osa alguses avastasin suure õnne ja rõõmuga, et need õudukad kätekõverdused on ära koristatud. Õujee!!!  Olin ülihappy, kuna vihkasin neid. Selle võrra oli see blokk aga ka kergem, nii et järgmisel korral võib vist nati raskust lisada.

Biitseps oli paras huumor :) Pool esimest minutit naersin seda Bonanzat ja ei suutnud harjutusele üldse keskenduda, siis aga harjusin ära ja täitsa tore oli. Tõepoolest sobis üllatavalt hästi see laul.

Käärkükkide kohta polegi eriti midagi öelda… Meeldisid need väljaasted lõpus, mõnusalt ära väsitasid.

Õlalihaste osa oli ka üsna normaalne. Vaimustusest karjuma ei pannud, aga midagi halba ka ei ütleks.

Kõhulihaste blokk oli superhea! Kahest eelmisest kavast ikka kõvasti parem (varasematega pole kogemusi). Hästi tore, et ka alakõhule tähelepanu pöörati.

Venituste/lõdvestuste kohta ikka sama vana jutt, mis BP kohta kogu aeg räägitakse: see osa võiks palju pikem ja põhjalikum olla. Samas kes mul keelab pärast trenni ise lisaks spagaate visata, eks ole…

Üldiselt meeldis mulle BP52 muusika rohkem, aga ega siin mingi „Hoia ja keela“ pole (thank God), et laule kommenteerima peaks. Kava oli sellel BP53 ikka üsna hea ja eelmine hakkaski ausalt öeldes vaikselt ammendama ennast. Nii et kokkuvõttes olen rahul küll!!! :P

P.S: Kas keegi viitsis nüüd selle romaani läbi ka lugeda või??? ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Panen oma arvamuse ka teiste oma kõrvale.

Kuna ma olin muusikat juba enne trenni piisavalt kuulnud, siis läksin päris suure eelarvamusega trenni. Samas veidi pelglikult, sest 52 oli ju see, millega ma alustasin ja ei teadnud ju kui erinevad released omavahel olla saavad. ;) See ja just põetud bronhiit viisid selleni, et suuri kettaid endale eriti tassinud. (Väikseid ka mitte, tüdrukud ju neid endale hulgim hankinud juba ja pärast jääb veel keegi ilma).

No täitsa OK kava oli. Talutav. Kui 52 juures meeldis mulle kõik, siis 53 juures leidsin ebameeldivusi enda jaoks. Nimetage mind nüüd tagurlikuks ?ovinistist konservatiiviks. :)

Poolkükid: no hallooo, ma ei ole mingi tsirkusetola või aeroobikakuninganna, et jalgu nii kiiresti vahetada jõuan. :P

Kuhu triitsepsi trenn jäi?

Ja no muusika. Tiesto - love comes again?? Mõne loo ajal tuleb küll kang võimalikult täis laduda, et ei jääks sekunditki aega muusika kuulmiseks. Usher ja B McKnight oleks võinud need lood tegemata jätta. ;)

Aga rinnalihas - Belissimo! Biitseps - Magnifico! Õlalihased - outside this world :)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

ok ma siis räägin ka natsa uuest kavast ;)

noh bodypump on ylikaiff nagu teada ja 52 oli supper minu arust aga 53 tugevad küljed on rind, biitseps ja õlad, kükid ka suht ok kui palju raskust peal on eriti kaifid on need poolikud kükid all. kõht on palju palju parem kui ennem niiet võin öelda et olen rahul, muusika supper eriti usher ja freestylers ja bomfunkid ja biitsi lugu nii pull

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Kaval 53 pole viga tõesti , kuid mingi perjoodi pärast võtan teise kava paraleelselt kasutusele nt. BP 40. Neli viis korda nädalas, tüütab üks sama ära.

Mis puutub triitsepsisse; saad alati raskust juurde panna ja peale selliseid kätekõverdusi, nagu on rinna osas on on triitseps juba niigi küpse.

Mis puutub käärkükkide etteaste osa, võid lõpu teha poole aeglasemalt, täiesti aksepteeritud variant.

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Nii mul ka uus kava proovitud. Muidu väga hea kava, aga vat muusika mulle ei meeldi. Eelmises oli parem..ja üle-eelmises veel parem. Õlalihase lugu on minu meelest täiesti "kuul pähe". Mingit powerit ei ole. Samas see Save a Horse, Ride a Cowboy oli iseenesest päris lahe. Alguses kui siin räägiti, et kantri lugu tuleb, siis mõtlesin küll, et appiii....aga see lugu oli küll hea üllatus :D see on ka ainuke lugu, mille järgi tunned, et tahaks rohkem pingutada. Triitseps ja piitseps on minu meelest kergemad kui eelmises kavas. Rinnalihas on paras killer <_<

Minu lemmikuks selles kavas on vaieldamatult kõhulihase osa ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Ai ma pean vist natukene oma sõnu sööma. Tegelt on ikka väga hea kava seekord ja "Save a Horse, Rode a Cowboy" on megalahe...igakord kui see lugu hakkab, tuleb 100% naeratus näole ;)

Jaga seda postitust


Viita postitusele
Jaga teistes saitides

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Viimati Sirvimas   0 liiget

    Ühtegi registreeritud kasutajat ei vaata seda lehte.

×