BBbody 0 Report post Posted April 15, 2019 Tere! Olen joudnud oma elus nüüd juba sellisesse punkti kus ma olen hakanud aru saama mis mind tegelikukt huvitab. Tahan õppida treeneriks. Just personaaltreeneriks. Kas keegi oskab mulle nõu anda mida oleks kõige targem teha? Või saaks keegi rääkida enda kogemustest sellel teel. Ootan suure huviga Share this post Link to post Share on other sites
Angelo 51 Report post Posted April 15, 2019 Neid on nii palju. Kui tahad konkurentide ees eelist, siis soovitan torso täis pumbata steroididega nagu Ader, Kalmus, Jokker jms Inimesed vaatavad , et nii põkk, järelikult teab trennist väga palju. 1 Share this post Link to post Share on other sites
BBbody 0 Report post Posted April 15, 2019 1 hour ago, Angelo ütles: Neid on nii palju. Kui tahad konkurentide ees eelist, siis soovitan torso täis pumbata steroididega nagu Ader, Kalmus, Jokker jms Inimesed vaatavad , et nii põkk, järelikult teab trennist väga palju. Eelistaks olla lõpuni natural Share this post Link to post Share on other sites